SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, moze Polonia europejska potrafi jeszcze jakoś ocenić sytuacje w Pl ale to co wyczynia amerykańska to sie juz w głowie nie mieści. niech teraz spakują manatki, sprzedadzą swoje domu i fordy i ja ich serdecznie zapraszam pod rządy PiSu. Ciekawe jak im bedzie :/

kkisia, iwcia77, Krakonka, BISCA, moremi, Bozia3, caffe, szczęśliwa 2, efcia, Magdala, Simba, kapturnica, Zofia8, Arwena, Sabina, gretka lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Iwcia to nie jest tak do końca - sprawdź, jak głosowała Polonia amerykańska...wsiowo-rydzykowo...ludzie, którzy są w PL raz na 5 lat..albo rzadziej..ale wielcy zasrani amerykański patrioci...
    ameryka zawsze glosowala na kosciol...niestety zapamietali herosa Walese i tak to sie teraz ciagnie..

moremi, Bozia3, caffe, efcia, Magdala, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia- zdrowia zyczę.

iwcia77, efcia, Krakonka, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do Chrztu - to jestem w miarę na bieżąco...
    Kościół ma zasady, jakie ma - i przecież Ci, którzy chcą ochrzcić dziecko muszą sobie sprawę zdawać z tych ograniczeń. Ale są też prawa, które należy egzekwować,,,
    Chrzczone jest dziecko, a nie rodzic - dlatego rodzice NIE MAJĄ obowiązku mieć żadnych karteczek, ani przystępować do komunii....(swoją drogą dla mnie to tchórzostwo - podrabiać karteczki...przecież potem trzeba "na lewo" przyjąć Komunię - gdzie jakiś szacunek do Sakramentów ja się pytam????)
    Chrzestni mają być wierzący i praktykujący - i to też rozumiem - oni mają mieć karteczki i obowiązek spowiedzi i Komunii. Przecież taka ich funkcja....więc jaki problem dobrać wierzących chrzestnych??? Inne bliskie osoby mogą być ciociami czy wujkami....
    Więc ja osobiście nie widzę problemu z chrztem w naszej rzeczywistości...sto lat temu to owszem....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 14:11

macduska, ania.g, moremi, Simba, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Iwcia- zdrowia zyczę.
    a dziekuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Gretka zdała relację z konsultacji w klinice???
    I gdzie fota ze spotkania z Kkisią?

caffe, efcia, kkisia, moremi, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    co do Chrztu - to jestem w miarę na bieżąco...
    Kościół ma zasady, jakie ma - i przecież Ci, którzy chcą ochrzcić dziecko muszą sobie sprawę zdawać z tych ograniczeń. Ale są też prawa, które należy egzekwować,,,
    Chrzczone jest dziecko, a nie rodzić - dlatego rodzice NIE MAJĄ obowiązku mieć żadnych karteczek, ani przystępować do komunii....(swoją drogą dla mnie to tchórzostwo - podrabiać karteczki...przecież potem trzeba "na lewo" przyjąć Komunię - gdzie jakiś szacunek do Sakramentów ja się pytam????)
    Chrzestni mają być wierzący i praktykujący - i to też rozumiem - oni mają mieć karteczki i obowiązek spowiedzi i Komunii. Przecież taka ich funkcja....więc jaki problem dobrać wierzących chrzestnych??? Inne bliskie osoby mogą być ciociami czy wujkami....
    Więc ja osobiście nie widzę problemu z chrztem w naszej rzeczywistości...sto lat temu to owszem....

Bardzo celnie to ujęłaś!

Bozia3, beates, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a dziekuje.

A proszę bardzo! :-D

iwcia77 lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Stara szprycha coś dzisiaj zaniemogła?

czyżby założyła betonowe buty????? O.o

albo chociaż takie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc0fa4757c9b.jpg

może zaniemogła, ma dwa plusy na wykresie, chyba afirmuje bliźniaki ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 14:19

iwcia77, kkisia, Reni, moremi, macduska, Bozia3, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Czy Gretka zdała relację z konsultacji w klinice???
    I gdzie fota ze spotkania z Kkisią?

Fotek nie ma ;)
    A relacje niech zda Gretka

iwcia77, efcia, macduska, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimo wszystko miłego poniedziałku zycze :)
    u nas dzis swięto, wszystko pozamykane, knajpy pełne....

efcia, Magda*, Mega lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Elektorat PiS to w dużej mierze biedni, niewykształceni, sfrustrowani i zakompleksieni ludzie, głownie ze wsi. Jarek sobie taki target dla partii znalazł. Oraz katole od Rydzyka. Przecież to działa jak firma. Zeby cos sprzedać, to trzeba mieć klienta i to sa wlasnie klienci PiS - oni kupują ich obietnice. Ludzie, którzy za swoje życiowe porażki obwiniają kolejne rządy.

Tak , i takich ludzi najłatwiej wykorzystać obietnicami bez pokrycia

moremi lubi tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

:)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jej, Ania, moze Cie juz ktos zapytal, nie wiem, doczytuje dopiero, ale po jakiego grzyba Wy chrzcicie dziecko z takimi doswiadczeniami?
    Dla samego chrztu, dla mnie wiara nie ma nic wspólnego z księdzem czy instytucją kościoła.

szczęśliwa 2, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    mimo wszystko miłego poniedziałku zycze :)
    u nas dzis swięto, wszystko pozamykane, knajpy pełne....
    U nas kuzwa okazuje sie ,że dla niektorych tez :-P
    tylko wszystko otwarte co do pełnych knajp nie wiem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 14:34

iwcia77 lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kartki od spowiedzi wylądowały w koszu. Nie będę ściemniać, co ma być to będzie.

moremi, Heretyczka, Reni, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Bozia3, caffe, Mega, malgos741, Zofia8, Arwena, Aasiula, gretka, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • beates Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropos Dudy jeszcze, to kiedyś kupiłam taki pasztet Duda właśnie :)
    A najgorsze jest to , Ze mi smakował
    Teraz już chyba go nie kupię

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 14:42

iwcia77, ania.g, caffe, Simba, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, a ja byłam rano na pobraniu wyrazu, proszę trzymać kciuki, aby mnie dopuścili do hsg tym razem.
    Potem byłam u fotografa na spotkaniu, przedyskutowalismy wszystko a jak przeszliśmy do ceny to o mało z kanapy nie spadła. Wynegocjowana zniżka też mi nie bardzo odpowiada, bo raz, że i tak powyżej limitu, a dwa okupiona mniejszą ilością zdjęć. Cóż, będę dzwonić do innych fotografów jutro.
    Przeszłam kawał drogi na szpilkach, nogi mnie bolą, traktuję to jako wprawke do wesela, kiedyś tylko w szpilach chodziłam. Odzwyczaiłam się. Przyszlam zarejestrować się do lekarza pierwszego kontaktu, dostałam termin na jutro, bo dzisiaj już go nie ma. Odswiezylam się w przychodniowej toalecie bo skwar na dworze. Siedzę sobie teraz i czekam na końcu korytarza aż będzie po pietnastej i idę kawałek obok przychodni. Tu kończy pracę kolega, z którym umówiłam się na kawę. A potem jeszcze do kota, uff.

A siedzę koło zabiegowego i już mnie trzy pielegniary pytaly czy ja właśnie do gabinetu :-) A kurdę nie, tak se siedzę, w chlodzie :-P survival kurka

iwcia77, Magdala, Heretyczka, Krakonka, efcia, ania.g, macduska, Margolcia88, Sabina, gretka lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    U mnie ok, rano prace w ogrodzie, nie żeby jakies cięzkie, teraz w pracy jestem.
    Co tak u Was?

iwcia77, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hello!
    U mnie ok, rano prace w ogrodzie, nie żeby jakies cięzkie, teraz w pracy jestem.
    Co tak u Was?
    zaloba powyborcza...

szczęśliwa 2, moremi, Krakonka, efcia, kkisia, ania.g, Mega, Simba, macduska, Zofia8, dorbie, gretka, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 9501 9502 9503 9504 9505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ