35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, ja o czymś innym... nie mogę...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11044500_847153575330689_2303897675047582875_n.jpg?oh=86852e4c3ab4dec1480534fbcfe7f687&oe=55F3C2B7&__gda__=1439310142_0fd0ab9b60dcfe2dfe256045008a0e54kapturnica, Simba, macduska, caffe, efcia, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, Sabina, Niuta, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A z historii najnowszych o proboszczu to na spotkaniu przed komunijnym w tym roku (szwagierka chodziła) powiedział że dzieci muszą się nauczyć dzielić i w związku z tym każdemu z dzieci wręczy po komunii pustą białą kopertę a dziecko ma tam włożyć pieniądze albo złoty łańcuszek i przynieść to do kościoła na biały tydzień. Normalnie mnie trafia.
Padlam. Podalabym do prasy. A w koperte wsadzila list z przypowiednia o chciwosci.
Dziendobry.
Slonko probuje.
Mnie najbardziej przykre jest to ze ludzie sa dzis zupelnie inni i brakuje prawdziwych przywodcow, mezow stanu (takich co maja rowno pod sufitem, bo korwinow nie brakuje). Nie uczy sie patriotyzmu a rzeczywistosc pokazuje, ze w zyciu najwazniejsze sa pelne kieszenie i lans. Osobiscie bardzo mnie to martwi. Niby mamy inteligencji wiecej. Mlodziez idzie na studia, ale co z tego. W glowie siano. Brak tradycji, szacunku, wychowania. Brak wzorcow. Tesknie za Polska przedwojenna.Simba, moremi, caffe, Natka_79, peppapig, efcia, gretka, iwcia77, ania.g, Bozia3, kkisia, Magda*, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
trochę to niesmaczne .. nie wiem zemdliło mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:42
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:trochę to niesmaczne .. nie wiem zemdliło mnie
Reni, efcia, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:46
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:
Fuj!efcia lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Duda wygrał nie tylko wśród bezrobotnych, emerytów i ciemnych mieszkańców zapadłych wsi, ale też miał najwięcej głosów wśód najmłodszego elektoratu (od 19 do 29 lat).
Swoją drogą to chyba Kukiz się właśnie sprzedał.Simba, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
zmniejszy wiek emerytalny, więc mniejsze emerytury będą .. stąd ta kasakapturnica wrote:Zaczynam lubic dude bo ma mi na drugie dziecko dac pincet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:50
caffe, Simba, efcia, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dobra, to jeszcze w temacie ciążowym. Beates z dedykacją dla Ciebie
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10923308_952280598137748_4856667140009358530_n.png?oh=fd251bd1cb02a3ef1e4413289c37d7dc&oe=55C0C9F3Reni, Krakonka, efcia, gretka, iwcia77, kkisia, ania.g, beates, Mega, Niuta lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:zmniejszy wiek emerytalny więc mniejsze emerytury będą .. stąd ta kasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:49
Reni, moremi, caffe, efcia, kkisia, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej
cyt Przewaga Andrzeja Dudy maleje
Do PKW dochodzą kolejne cząstkowe wyniki. Policzono już głosy z 38 z 51 z kolejnych okręgów. Dystans między konkurentami się zmniejsza. Andrzej Duda: 51,78 proc. głosów, Bronisław Komorowski: 48,22 proc. A do policzenia są jeszcze głosy oddane w Warszawa, Sopocie, Łodzi, Wrocławiu, pół dolnośląskiego, po 1/3 śląskiego, pomorskiego, i mazowieckiego. Wszystko wskazuje na to, że czeka nas emocjonujący wieczór.
czyli, że coooooo....
ale byłyby jaja jakby jednak Duduś przegrał
módlmy sięSimba, kapturnica, caffe, szczęśliwa 2, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:módlmy się
Co Ty? Raczej afirmujmy. Z modlitwą nie mamy szans przy moherah, rydzykach itp. Zajęli cały kanał modlitewnyAfirmacją może jakoś objedziemy
kapturnica, caffe, Magdala, Simba, Reni, moremi, efcia, gretka, iwcia77, BISCA, kkisia, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Jak to coooo? Wybory zostały sfałszowane!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 13:05
kapturnica, Simba, Reni, moremi, efcia, iwcia77, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Różnica między poparciem dla Andrzeja Dudy i Bronisława Komorowskiego we wczorajszych wyborach prawdopodobnie wyniesie około 300 tysięcy głosów. Znamy wyniki głosowania w 49 z 51 okręgów do głosowania. Choć na oficjalne wyniki poczekamy jeszcze kilka godzin, już teraz możemy ocenić, że szans na zmianę właściwie nie ma.
Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2015/aktualnosci/news-wybory-prezydenckie-sa-wyniki-z-49-sposrod-51-okregow-do-glo,nId,1822283#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefoxszczęśliwa 2 lubi tę wiadomość