X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    Witam się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 11:10

Simba, caffe, efcia, gretka, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://viralka.pl/te-piosenke-moga-zaspiewac-sobie-wszyscy-ci-ktorzy-glosowali-na-dude/

=D 2smiech2.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 13:11

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

moremi, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa no tak
    Jarek Jasną Górę zajął
    Krakonka wrote:
    Co Ty? Raczej afirmujmy. Z modlitwą nie mamy szans przy moherah, rydzykach itp. Zajęli cały kanał modlitewny :) Afirmacją może jakoś objedziemy

:)

moremi, efcia, Krakonka, szczęśliwa 2, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej
    cyt Przewaga Andrzeja Dudy maleje

Do PKW dochodzą kolejne cząstkowe wyniki. Policzono już głosy z 38 z 51 z kolejnych okręgów. Dystans między konkurentami się zmniejsza. Andrzej Duda: 51,78 proc. głosów, Bronisław Komorowski: 48,22 proc. A do policzenia są jeszcze głosy oddane w Warszawa, Sopocie, Łodzi, Wrocławiu, pół dolnośląskiego, po 1/3 śląskiego, pomorskiego, i mazowieckiego. Wszystko wskazuje na to, że czeka nas emocjonujący wieczór.

czyli, że coooooo....

ale byłyby jaja jakby jednak Duduś przegrał
    módlmy się

Taaaa, teraz to módlmy się! ;-)
    Jak trwoga to do Boga!

moremi, Krakonka, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Antysystemowcy Kukiza.
    Swoją drogą to chyba Kukiz się właśnie sprzedał.
    No właśnie... Niby nie powiedział wprost ale wyrwało mu sie ze na komorowskiego nie zagłosuje. Mnie w ogóle ciekawi jak to sie stało ze Kukiz który był w zestawie kandydatów totalnie dziwny zebrał tyle głosów nie mówiąc nic. On przecież nie ma żadnego pomysłu na Pl poza jowami. Ciekawe czy wystawi swoje listy w wyborach czy przytuli sie do PiSu.
    Dziwne tez ze nikt nie rozlicza Pslu, przecież na wiosce nic nie zdziałali. Ten ich kandydat to była parodia. Dzis Sawicki sie wyraził, ze gdyby Komorowski podpisał 2 ustawy "rolnicze" to by prezydentem był. Jakoś mi to tak dziwnie zabrzmiało, jakby zemsta za to ze cos PSL nie ugralo.

kapturnica, moremi, efcia, caffe, gretka, iwcia77, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co to ma do rzeczy?
    Czy Bóg jest tylko dla Katolików?
    macduska wrote:
    Taaaa, teraz to módlmy się! ;-)
    Jak trwoga to do Boga!

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a co to ma do rzeczy?
    Czy Bóg jest tylko dla Katolików?

Nie jest.
    To był żart.
    Zdaje się ze tak gęba ;-) oznacza żart.

Krakonka, efcia, Reni, iwcia77, moremi, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zaczynam lubic dude bo ma mi na drugie dziecko dac pincet :)

Tak da , ale tylko dla najuboższych, dochód na 1os żeby to dostać zrobią tak niski, że załapie się na to sama patologia i zamiast szukać pracy będę robić dzieci, a biedne dzieci trafią do ośrodków, na których utrzymanie będą potrzebne ogromne pieniądze.

caffe, szczęśliwa 2, Simba, iwcia77, Krakonka, moremi, kapturnica, Bliska 77, macduska, kkisia, ania.g, dorbie lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C

iwcia77, kapturnica, Bliska 77, kkisia, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz Ewka też takie gęby wstawia i ja już nie wiem co jest żartem
    poza tym znowu jestem w ciąży i nie mogę się denerwować ;-)
    macduska wrote:
    Nie jest.
    To był żart.
    Zdaje się ze tak gęba ;-) oznacza żart.

Simba, efcia, iwcia77, moremi, BISCA, kapturnica, Bozia3, Bliska 77, kkisia, paszczakin, ania.g, beates, ComeToMeBaby, Mega, Zofia8, Arwena, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Czytam Was ha tak czy siak Dupa = ( tfu ) Duda
    chociaż 500 też bym wzięła :-)
    Ba ja se trzecie strzele w takim wypadku a i z pracy sie zwolnię a co mi tam niech mi Duda/ Dupa da :-P

Taka prawda jest, że nie jedna matka trójki dzieci tak zrobi, bo jeśli większość zarabia w granicach 1500zł , to po co chodzić do pracy jak można się zwolnic i to samo dostać, ciekawe kto wtedy będzie pracował na te jego wcześniejsze emerytury.

caffe, szczęśliwa 2, moremi, Bliska 77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz Ewka też takie gęby wstawia i ja już nie wiem co jest żartem
    poza tym znowu jestem w ciąży i nie mogę się denerwować ;-)

Okej wybaczam!
    Idź i nie denerwuj się więcej!

Reni, caffe, moremi, Simba, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra
    ooooo pacman nadchodzi
    czas coś zjeść :-)
    macduska wrote:
    Okej wybaczam!
    Idź i nie denerwuj się więcej!

moremi, iwcia77, macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Taka prawda jest, że nie jedna matka trójki dzieci tak zrobi, bo jeśli większość zarabia w granicach 1500zł , to po co chodzić do pracy jak można się zwolnic i to samo dostać, ciekawe kto wtedy będzie pracował na te jego wcześniejsze emerytury.

Acha i na starcie powie, że zlikwidował bezrobocie.

Reni, Bliska 77, ola_35, kkisia, caffe, efcia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stara szprycha coś dzisiaj zaniemogła?

czyżby założyła betonowe buty????? O.o

albo chociaż takie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc0fa4757c9b.jpg

iwcia77, Bozia3, moremi, Simba, kkisia, caffe, efcia, beates, stara.krycha, kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie z bolacym gardlem, Alojz od kilku dni roznsi zarazki i Ivo ma katar a ja bede miec jutro :( do 5 w nocy nie spalam, bo nasluchiwalam czy Ivo oddycha..a dusil sie biedak kilka razy...sciagam mu gile frida i wtryskuje sol morska a drze sie jakby go ze skory obrzynali...

nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem i w pazdzierniku sie wykazac rozsadkiem...

Krakonka- mmi sie wydaje , ze wiekszosc polakow mieszkajacych za granica z perspektywy kilometrow widzi polska polityczno-religijna szopke a zyjac w krajach z duza tolerancja i liberalnymi zasadami jest w stanie trzezwo zaglosowac ...zaden z moich polskich znajomych nie glosowal na dude. duza czesc polakow mieszkajacych za granica wogole nie glosuje i to jest wlasnie bardzo przykre...

do najblizszego konsulatu ( mediolan) mam 250 km ...pamietam jak zarabialam 250 euro i wydalam z tego 50 na pociag aby moc brac udzial w referendum czy Polska ma wejsc do UE...ech to byla adrenalina :).

Bliska 77, Simba, caffe, szczęśliwa 2, efcia, Magda*, ania.g, Magdala, beates, Mega, kapturnica, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kometa, nie żartuję niestety. Proboszcz ma różne odpały. Wiele lat temu nazwał mnie czarownicą a wcześniej wypytywał czy już zdradziłam swojego męża. Mam taką niechęć do wszelkich księży że skutecznie mnie to odstrasza. Wiele też historii słyszałam ale ta ostatnia to już przegięcie.

jej, Ania, moze Cie juz ktos zapytal, nie wiem, doczytuje dopiero, ale po jakiego grzyba Wy chrzcicie dziecko z takimi doswiadczeniami?

macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    podoba mi się :-)

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

Krakonka- mmi sie wydaje , ze wiekszosc polakow mieszkajacych za granica z perspektywy kilometrow widzi polska polityczno-religijna szopke a zyjac w krajach z duza tolerancja i liberalnymi zasadami jest w stanie trzezwo zaglosowac ...zaden z moich polskich znajomych nie glosowal na dude. duza czesc polakow mieszkajacych za granica wogole nie glosuje i to jest wlasnie bardzo przykre...
    Iwcia to nie jest tak do końca - sprawdź, jak głosowała Polonia amerykańska...wsiowo-rydzykowo...ludzie, którzy są w PL raz na 5 lat..albo rzadziej..ale wielcy zasrani amerykański patrioci...

iwcia77, Natka_79, kkisia, Krakonka, moremi, caffe, Reni, szczęśliwa 2, efcia, Magdala, Mega, Simba, Arwena, Sabina, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 9500 9501 9502 9503 9504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ