35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia, jeszcze odnośnie progesteronu, ja o niebo lepię znoszę luteinę (2x2 dopochwowo) niż dupka, praktycznie nie puchnę a i w cenie kolosalna różnica - teraz to dla mnie ważne bo delikatnie mówiąc przez te badania, leki, monitoringi itp, jesteśmy spłukani. Po dupku strasznie puchłam i ogólnie żle się czułam po luteinie nie mam takich skutków ubocznych, także w sobotę niespodziewanie dostałam pregnyl a luteina od środy
Dzieki Bozia ale mówię poważnie, chyba przestałam już wierzyć w sukces..... teraz to jest sztuka dla sztuki
tak byłam, pęcherzyk pękł najprawdopodobniej w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek rano, czy COŚ z tego będzie - czas pokaże, ja jak co miesiąc czkam na moją przyjaciółkę @Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 16:22
inessa, caffe, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bozia, jeszcze odnośnie progesteronu, ja o niebo lepię znoszę luteinę (2x2 dopochwowo) niż dupka, praktycznie nie puchnę a i w cenie kolosalna różnica - teraz to dla mnie ważne bo delikatnie mówiąc przez te badania, leki, monitoringi itp, jesteśmy spłukani. Po dupku strasznie puchłam i ogólnie żle się czułam po luteinie nie mam takich skutków ubocznych, także w sobotę niespodziewanie dostałam pregnyl a luteina od środy
Dzieki Bozia ale mówię poważnie, chyba przestałam już wierzyć w sukces..... teraz to jest sztuka dla sztuki
tak byłam, pęcherzyk pękł najprawdopodobniej w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek rano, czy COŚ z tego będzie - czas pokaże, ja jak co miesiąc czkam na moją przyjaciółkę @bliska77, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyróżnica jest taka, że luteina to hormon naturalny a dupek syntetyczny i w przeciwieństwie do luteiny nie ma wpływu na temperaturę ciała
(luteina może ją lekko podnosić) cena: dupek 20tabletek czyli na 10 dni między 30 a 38zł a luteina 60 tabletek ok 6zł
ale jako ciekawostkę powiem Ci, że w czasie ciąży z córką w 2007/2008 do końca go miesiąca brałam dupka i nie puchłam, cóż, może wiek też robi swoje ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 17:03
inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak kasa straszna, teraz to nowe badanie nasienia 180zł plus ruchliwość 40 .... wizyta 120, dlatego tez powoli chyba odpuszczam
i żeby nie był tak wesoło z niewiadomych przyczyn TSH znów poszło w górę, już biorę euthyrox 175/200, we wtorek idę do endo, wiem że przy moim obecnym TSH o ciąże bardzo trudno
miłego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 16:37
inessa, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bardzo owocna ta wizyta Twoja była
fajna ginka
Bozia3 wrote:Wróciłam od ginki - pochwaliła moje wyniki. Zapytałam o ten estradiol, ale stwierdziła, że wynik 126,00 jest dobry...więc już nie zadawałam więcej pytań.
Nie znam się na endometrium - stwierdziła, że mam bardzo dobre - w 9dc-1,13 cm.
W lewym jajniku mam dwa jaja godne uwagi- 1,25cm i 1,50cm, natomiast w prawym kiszka - jeden 0,80cm i drugi 1,05cm. Reszta jakaś drobnica.....
Określiła, że szału nie ma po Clo...ale najgorzej też nie jest...
Na razie mam się wstrzymać od serduszek - i zacząć w niedzielę (12 dc) no i do niej w 14dc...Na pytanie o poprzedni cykl, który niby był owulacyjny, a potem wielka kicha i progesteron 8,02, stwierdziła, że mogło jajo być puste...no i chciała mnie uchronić od dupka, bo 2 cykle w tył porgesteron był 20 więc dobry...ale skoro potem 8 - to jednak jakaś niedomoga może wychodzić - więc zaczynam też od 2 fazy zajadać mojego ukochanego tuczyciela - DUPESŁAWA.
Ziółkami nie przejmować się...ona jakoś nimi się nie jara...
O drożność jajowodów nie dopytałam dokładnie - bo według niej - ja to mam problem ze wzrostem dobrych dużych jaj i na razie mam się nie zajmować drożnością....
No i to na tyle dziś..inessa, inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Megan najlepszego dla mamy
Caffe również najlepsze życzonka spóźnione
megan8 wrote:caffe -100 LAT !!! i zielonej upragnionej kropeczki !!!
grosza moja mama też ma w piątek 26.07 imieniny ,wszystkiego NAJ !!!
Bursztynku wszystkie będziemy trzymać kciuki ,więc nie masz wyjścia ...inessa, caffe, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wróciłam od ginki - pochwaliła moje wyniki. Zapytałam o ten estradiol, ale stwierdziła, że wynik 126,00 jest dobry...więc już nie zadawałam więcej pytań.
Nie znam się na endometrium - stwierdziła, że mam bardzo dobre - w 9dc-1,13 cm.
W lewym jajniku mam dwa jaja godne uwagi- 1,25cm i 1,50cm, natomiast w prawym kiszka - jeden 0,80cm i drugi 1,05cm. Reszta jakaś drobnica.....
Określiła, że szału nie ma po Clo...ale najgorzej też nie jest...
Na razie mam się wstrzymać od serduszek - i zacząć w niedzielę (12 dc) no i do niej w 14dc...Na pytanie o poprzedni cykl, który niby był owulacyjny, a potem wielka kicha i progesteron 8,02, stwierdziła, że mogło jajo być puste...no i chciała mnie uchronić od dupka, bo 2 cykle w tył porgesteron był 20 więc dobry...ale skoro potem 8 - to jednak jakaś niedomoga może wychodzić - więc zaczynam też od 2 fazy zajadać mojego ukochanego tuczyciela - DUPESŁAWA.
Ziółkami nie przejmować się...ona jakoś nimi się nie jara...
O drożność jajowodów nie dopytałam dokładnie - bo według niej - ja to mam problem ze wzrostem dobrych dużych jaj i na razie mam się nie zajmować drożnością....
No i to na tyle dziś..inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tak...na to wygląda...to na pewno dzięki szampanowi wszystko pamiętasz.... To tak ja ostatnio wieczorami popijam czerwone wytrawne wino - i widzisz jakie mam endometrium dobre..
Wino też zalecasz?inessa, bliska77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:caffe -100 LAT !!! i zielonej upragnionej kropeczki !!!
grosza moja mama też ma w piątek 26.07 imieniny ,wszystkiego NAJ !!!
Bursztynku wszystkie będziemy trzymać kciuki ,więc nie masz wyjścia ...inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Czesc kobietki. Dzis zaczela mi sie @. No i dobrze! Moja polowka przylatuje za 10 dni. Matulu kombinuje i wyliczam. Jak narazie wszystko z planem
Teraz to tylko zeby sprzet mojego meza nie nawalil....hi hi
Bursztynku- gleboki wdech, piers do przodu i do boju. Wszystkie trzymamy kciuki take ze kostki zbielaly.
Po wszystkim walnij kielicha i tak wyniki za dwa tygodnie.inessa, samira, megan8, bliska77, caffe, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyPromyku to powodzenia za 10 dni
Ja odpoczywam i jak nie ja właśnie pije winko
mam wszystkiego dość i właśnie.......jesteśmy po serduszkowaniu i pijemy sobie tzn głównie ja pije
megan8, bliska77, promyk, Lucky, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny