X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzień dobry
    Witaj Anek
    Wszystkim Grazynkom i Ankom najlepszego
    Bursztyn trzymam kciuki
    Reni...nie trać humoru, bo jakaś za bardzo wyciszona jesteś....wszystko jeszcze przed Tobą...jak nie teraz to za jakiś czas..:)

caffe, Lucky, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    cześć Anek :)
    caffe..czy podbudowałaś wczoraj swoje endo? ;)

caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za godzinkę chuchamy i dmuchamy w kierunku bursztynka..:)

caffe, Lucky, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe..czy podbudowałaś wczoraj swoje endo? ;)
    Nie, bo byłam padnięta i poszłam spać :P nawet myslałam żeby się podnieść i sobie coś... do łóżka przynieść, ale zasnęłam :P

Dzisiaj nadrobię, ale najpierw skonsumuję coś na pamięć :P a potem dopiero na endo :P

Lucky, inessa, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    za godzinkę chuchamy i dmuchamy w kierunku bursztynka..:)
    Myślę, że za dwie, bo tam jest godzina różnicy ;)

Lucky, inessa, Bozia3, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie, bo byłam padnięta i poszłam spać :P nawet myslałam żeby się podnieść i sobie coś... do łóżka przynieść, ale zasnęłam :P

Dzisiaj nadrobię, ale najpierw skonsumuję coś na pamięć :P a potem dopiero na endo :P
    na pamięć, na endo, na ten nowy rok...żeby nam się urodziły......dziewczynka i chłop...;)

caffe, samira, Lucky, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Anek i reszta !!!

Bursztynku chucham :*

a dla mnie mój cykl jest dziwny ,na początku wyższe tempki teraz niskie jakich nie miałam ;) a czy owu wogóle była po tym clo to ja jestem w czarnej dupie...jutro wracam do domku a w poniedziałek pierwszy raz idę do endo

i gorąco jak cholera a ma być jeszcze cieplej,za ciepło jak dla mnie.

dla solenizantki życzenia wszystkiego Najlepszego i zieloności...caffe (spóźnione ale szczere :P )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 11:11

caffe, inessa, Bozia3, bliska77, megan8, Bursztyn, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    na pamięć, na endo, na ten nowy rok...żeby nam się urodziły......dziewczynka i chłop...;)
    hehe, podpisuję się pod tym jako Minister Zdrowia, Szczęścia i Pomyślności :P :P :P

samira, Lucky, inessa, Bozia3, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witaj Anek i reszta !!!

a dla mnie mój cykl jest dziwny ,na początku wyższe tempki teraz niskie jakich nie miałam ;) a czy owu wogóle była po tym clo to ja jestem w czarnej dupie...jutro wracam do domku a w poniedziałek pierwszy raz idę do endo

dla solenizantki życzenia wszystkiego Najlepszego i zieloności...caffe (spóźnione ale szczere :P )
    Dzięki i powodzenia :)

samira, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry kochane staraczki :)

mam pytanko, czy po odstawieniu Duphastonu trzeba czekac na okres czy dostaje sie od razu? czy zaburza cykl moze przedłuza? ostatnia tabletke zjadlam w srode..

Lucky, caffe, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeeee kobitki, ja juz weekendowo, otwieram wino...

Wznosze toast za zgryzoty coby odeszly i szczescie coby wiecznie trwalo, Bursztyn za Ciebie tez bo u Ciebie chyba sie dzieje...

Na Zdrowie!

Lucky, inessa, caffe, Bozia3, bliska77, promyk, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewo z duphastonem jest bardzo różnie, ja np dostaję @ w jej terminie mimo iż nadal biorę lek (brałam go niby na wydłużenie FL)
    Niektórym może wydłużyć cykl
    Ogólnie przyjmuje się że @ powinien wystąpić w 2-7 dni po odstawieniu leku, póki co mieścisz się w normie

inessa, caffe, Bozia3, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapomniałam dopisać, że luteiną udało mi się kilka razy wywołać okres wcześniej, tzn kończyłam ją brać wcześniej niż norma przewiduje (bo zwykle bierze się od 15/16dc przez 10-12 dni) i okres był na drugi-trzeci dzień

niby to ten sam hormon, ale luteina to naturalny a duphaston syntetyczny i powiem Ci że ile dziewczyn tyle doświadczeń, niektóre się powtarzają, ale nie da się przewidzieć jak Ty zareagujesz

inessa, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dzien dobry kochane staraczki :)

mam pytanko, czy po odstawieniu Duphastonu trzeba czekac na okres czy dostaje sie od razu? czy zaburza cykl moze przedłuza? ostatnia tabletke zjadlam w srode..
    Ja go miałam brać przez 7 dni i w ciągu 7 dni miałam dostać @.
    Pierwszą tabletkę wzięłam we wtorek wieczorem, a przed południem w sobotę już zaczynała mi się @ i wtedy przestałam brac dupka.

Ja go stosowałam 3 razy dziennie.

inessa, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItam wszystkie drogie panie :D
    U nas upał jak nie wiem co ja lubie ciepło ale nie upały brbrbrbbrbrbrbr ale cóż lato to niech tak bedzie :D
    Bursztynek teraz biedna się poci bo miała wg naszego czasu o 12 mieć obrone ja wierze,że się jej uda :D :D :D
    Wszystkim Aniom i dzisiejszeym imienniczkom spełnienia marzeń i 100 lat w zdrowiu, miłości i radości <3 <3 <3

Lucky, samira, caffe, Bozia3, bliska77, angela, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Jak tu z Wami milo jest. Jak jedna wielka rodzina.Tego mi brakowalo. Dzieki wszystkim za zyczonka imieninowe. Pozdrawiam i zycze milego dzionka

caffe, Bozia3, inessa, bliska77, Lucky, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    WItam wszystkie drogie panie :D
    U nas upał jak nie wiem co ja lubie ciepło ale nie upały brbrbrbbrbrbrbr ale cóż lato to niech tak bedzie :D
    Bursztynek teraz biedna się poci bo miała wg naszego czasu o 12 mieć obrone ja wierze,że się jej uda :D :D :D
    Wszystkim Aniom i dzisiejszeym imienniczkom spełnienia marzeń i 100 lat w zdrowiu, miłości i radości <3 <3 <3
    kurcze inessko wybacz,zapomniałam GRATULUJĘ WYGRANIA KONKURSU :* <3

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witaj Anek i reszta !!!

Samirka a nie robiłaś USG po clo? Może CI za duże jaja urosły albo już sama nie wiem co....Aż się boję, co ze mna będzie po tym clo..:) No nic zobaczymy

inessa, bliska77, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    kurcze inessko wybacz,zapomniałam GRATULUJĘ WYGRANIA KONKURSU :* <3

Samirko dziękuje jakbym mogłą to bym oddała ten rok darmowy wykresów :D

Dziewczyny jak przeczytam ksiażke to może którejś mam przesłać do poczytania ??? :D

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też - wszystkiego najlepszego!
    grosza wrote:
    Bursztynku mocno zaciskam kciuki już na piątek i musi się udać bo mam imieninki :)

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
‹‹ 954 955 956 957 958 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ