35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Dzień dobry
Witaj Anek
Wszystkim Grazynkom i Ankom najlepszego
Bursztyn trzymam kciukicaffe, Lucky, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe..czy podbudowałaś wczoraj swoje endo?
nawet myslałam żeby się podnieść i sobie coś... do łóżka przynieść, ale zasnęłam
Dzisiaj nadrobię, ale najpierw skonsumuję coś na pamięća potem dopiero na endo
Lucky, inessa, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie, bo byłam padnięta i poszłam spać
nawet myslałam żeby się podnieść i sobie coś... do łóżka przynieść, ale zasnęłam
Dzisiaj nadrobię, ale najpierw skonsumuję coś na pamięća potem dopiero na endo
caffe, samira, Lucky, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitaj Anek i reszta !!!
Bursztynku chucham :*
a dla mnie mój cykl jest dziwny ,na początku wyższe tempki teraz niskie jakich nie miałama czy owu wogóle była po tym clo to ja jestem w czarnej dupie...jutro wracam do domku a w poniedziałek pierwszy raz idę do endo
i gorąco jak cholera a ma być jeszcze cieplej,za ciepło jak dla mnie.
dla solenizantki życzenia wszystkiego Najlepszego i zieloności...caffe (spóźnione ale szczere)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 11:11
caffe, inessa, Bozia3, bliska77, megan8, Bursztyn, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:na pamięć, na endo, na ten nowy rok...żeby nam się urodziły......dziewczynka i chłop...
samira, Lucky, inessa, Bozia3, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witaj Anek i reszta !!!
a dla mnie mój cykl jest dziwny ,na początku wyższe tempki teraz niskie jakich nie miałama czy owu wogóle była po tym clo to ja jestem w czarnej dupie...jutro wracam do domku a w poniedziałek pierwszy raz idę do endo
dla solenizantki życzenia wszystkiego Najlepszego i zieloności...caffe (spóźnione ale szczere)
samira, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Czeeeeee kobitki, ja juz weekendowo, otwieram wino...
Wznosze toast za zgryzoty coby odeszly i szczescie coby wiecznie trwalo, Bursztyn za Ciebie tez bo u Ciebie chyba sie dzieje...
Na Zdrowie!Lucky, inessa, caffe, Bozia3, bliska77, promyk, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ewo z duphastonem jest bardzo różnie, ja np dostaję @ w jej terminie mimo iż nadal biorę lek (brałam go niby na wydłużenie FL)
Niektórym może wydłużyć cykl
Ogólnie przyjmuje się że @ powinien wystąpić w 2-7 dni po odstawieniu leku, póki co mieścisz się w normieinessa, caffe, Bozia3, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
zapomniałam dopisać, że luteiną udało mi się kilka razy wywołać okres wcześniej, tzn kończyłam ją brać wcześniej niż norma przewiduje (bo zwykle bierze się od 15/16dc przez 10-12 dni) i okres był na drugi-trzeci dzień
niby to ten sam hormon, ale luteina to naturalny a duphaston syntetyczny i powiem Ci że ile dziewczyn tyle doświadczeń, niektóre się powtarzają, ale nie da się przewidzieć jak Ty zareagujeszinessa, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dzien dobry kochane staraczki
mam pytanko, czy po odstawieniu Duphastonu trzeba czekac na okres czy dostaje sie od razu? czy zaburza cykl moze przedłuza? ostatnia tabletke zjadlam w srode..
Pierwszą tabletkę wzięłam we wtorek wieczorem, a przed południem w sobotę już zaczynała mi się @ i wtedy przestałam brac dupka.
Ja go stosowałam 3 razy dziennie.inessa, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItam wszystkie drogie panie
U nas upał jak nie wiem co ja lubie ciepło ale nie upały brbrbrbbrbrbrbr ale cóż lato to niech tak bedzie
Bursztynek teraz biedna się poci bo miała wg naszego czasu o 12 mieć obrone ja wierze,że się jej uda
Wszystkim Aniom i dzisiejszeym imienniczkom spełnienia marzeń i 100 lat w zdrowiu, miłości i radości
Lucky, samira, caffe, Bozia3, bliska77, angela, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:WItam wszystkie drogie panie
U nas upał jak nie wiem co ja lubie ciepło ale nie upały brbrbrbbrbrbrbr ale cóż lato to niech tak bedzie
Bursztynek teraz biedna się poci bo miała wg naszego czasu o 12 mieć obrone ja wierze,że się jej uda
Wszystkim Aniom i dzisiejszeym imienniczkom spełnienia marzeń i 100 lat w zdrowiu, miłości i radościinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witaj Anek i reszta !!!
No nic zobaczymy
inessa, bliska77, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:kurcze inessko wybacz,zapomniałam GRATULUJĘ WYGRANIA KONKURSU :*
Samirko dziękuje jakbym mogłą to bym oddała ten rok darmowy wykresów
Dziewczyny jak przeczytam ksiażke to może którejś mam przesłać do poczytania ???caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
ja też - wszystkiego najlepszego!grosza wrote:Bursztynku mocno zaciskam kciuki już na piątek i musi się udać bo mam imieninki
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość