35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztynku - cały czas kibicuję i mam nadzieję ,że wszystko przebiegło pomyślnie
inessa, bliska77, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
a ja 4 szklaneczke winka wciagam i wybieram kostium na jutrzejasza impreze Saturday Night Fever
no wlasnie sluchamy muzy z lat 70 i moj kochany mi tu odstawia popisy taneczne normalnie fajny wieczor mamy ... bawimy sie jej...
inessa, bliska77, caffe, promyk, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:a ja 4 szklaneczke winka wciagam i wybieram kostium na jutrzejasza impreze Saturday Night Fever
no wlasnie sluchamy muzy z lat 70 i moj kochany mi tu odstawia popisy taneczne normalnie fajny wieczor mamy ... bawimy sie jej...
Co tydzień imprezy - i bardzo dobrze, baw się ile wlezie, bo jak będziesz mieć dzidzię, to będziecie tańczyć, ale obydwoje...wokół pampersów....
anek42, inessa, bliska77, caffe, polarmiś, Bursztyn, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki. U mnie nowy cykl zaczety. @ wlasnie sie skonczyla wiec pojawil sie nowy okres nadzieji.Moze tym razem sie uda, a jak nie to sa jeszcze inne miesiace.
Panda, inessa, samira, bliska77, caffe, promyk, Lucky, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anek42 wrote:Bozia3 z przyjemnoscia bym udostepnila ale nie umiem tego robic. komputery to moja pieta achillesowa.
inessa lubi tę wiadomość
-
Panda wrote:http://youtu.be/5NV6Rdv1a3I
Daft Punk - Get Lucky
a tu mam dla Was piosenke hicior tutaj ciekawe czy u Was teznie wiem czy link tutaj dziala chyba nie
bliska77, inessa, Panda lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Hej
Witaj Anek
życzenia dla solenizantek , jubilatekbo juz czytam ,że obchodzimy co sie da
Bursztynku wiem ,że wszystko jest ok trzymam kciuki
Aga dawno Cie nie było może teraz to jajo jednak coś przyniesie
KaRa gratulacje córci
Bozia , Lucky życze powodzenia w rośnięciu tych jaj gigantówbo chyba wam rosną chyba że już urosły , duzo sie dzieje a ja niestety z racji nudności nie zawsze mam siły na czytanie
Dziewczyny wszystkim wam życzę powodzenia w tym co aktualnie robicieszczęśliwa 2, bliska77, inessa, caffe, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:a ja 4 szklaneczke winka wciagam i wybieram kostium na jutrzejasza impreze Saturday Night Fever
inessa, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny