35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Od kilku dni, codziennie przed snem wypijam kieliszek advocata, czy to juz uzaleznienie? Aaa tam, najwyzej....
rozluźnienie raczej.... Jak będziesz musiała to robić zaraz po przebudzeniu, w południe i wieczór...to wtedy poszukaj kolegi po fachu...
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A daj spokój..jakie tam uzależnienie...
rozluźnienie raczej.... Jak będziesz musiała to robić zaraz po przebudzeniu, w południe i wieczór...to wtedy poszukaj kolegi po fachu...
dobre
to ide dopic ten kieliszeczek
Dobranoc i dziekuje jeszcze raz za wsparcie
inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
ja też mnóstwo lat nie jadłam mięcha i było super a powiem co do kotletów sojowych to się mylicie są przepyszne dawno dawno temu tak zrobiłam kotleciki sojowe że mój M myślał że to mielone hiihi
Bozia3 wrote:11 lat bez mięsa....ło matko...uwielbiam steki, żeberka w miodzie, kurczaka na 200 sposobów, a kotleciki sojowe to dopiero syf....fuj...blee...właśnie...Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztynie i ja pomodlę się w piątek, a nawet i dzisiaj za Twój sukces i spokój ducha.
Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałaś o wegetarianizmie.
Pierwsze słyszę że Azjaci inaczej trawią, rasizm jakiś czy co
Jeżeli Bozia zawsze pomoże, to i ja proszę o pomoc. Martwi mnie to pozostałe jajo, no i nie wiem co z owulacją
Inesso dzięki za wiadomosci.
Kara ale masz cudo! Ja też takie chcę! Tzn grzecznie o nie proszę!
a w ogóle to witam w nowym dniugrosza, Bursztyn, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A jak wszystko będzie ok to będziesz dalej pić?
ja piję Srokę i na drożnośćale nie biorę żadnego CLO
Bozia3 wrote:Ale mnie nastraszyłyście...odstawiam zioła w tym cyklu - zażywam przecież Clo...jutro 9dc i USG - więc okaże się co tam wystymulowałam...jaja by były, jakby się okazało, że nie ma żadnego dominującego...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tak też tak sądzę zwłaszcza jak się ma na głowie mnóstwo rzeczy ale trzeba się starać
Bozia3 wrote:Polarmisiu - imprezuj ile wlezie...dobrze , że zajęłaś się przeprowadzką - masz zajętą głowę...
Inesska - po 38 roku życia co 3 dni, a w okresie owulki codziennie przez 5 dni...hmmm cholera....trochę trudne..inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w kolejnym dniu.
Na dworze troszkę się ochłodziło, od razu inaczej się oddycha.
Kara – super, jak to miło czytać takie informacje. Gratuluje córeczki, czekamy na nią. Takie śliczne sukieneczki są na dziewczynki. Sliczne zdjęcie.
Bursztyn – trzymam kciuki za piątek.
co do tych ziół, to może narazie nie będe sama ich brała, poczekam na konsultację z gin.
Miłego dnia dziewczynkicaffe, inessa, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynku, ja ostatnio jestem malo aktywna ze wzgledu na urlop, ale tez oczywiscie bede jutro trzymac kciuki !!! Wyobrazam sobie co teraz przezywasz...ale jeszcze tylko jeden dzien. Pomysl sobie o sobocie, bedziesz oblewac obrone i miec wszystko w nosie....
caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Bursztynku, ja ostatnio jestem malo aktywna ze wzgledu na urlop, ale tez oczywiscie bede jutro trzymac kciuki !!! Wyobrazam sobie co teraz przezywasz...ale jeszcze tylko jeden dzien. Pomysl sobie o sobocie, bedziesz oblewac obrone i miec wszystko w nosie....
Ale dziekuje za kciukitrzymaj mocno
inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A ja mam wrażenie, że dziś caffe ma urodziny? Tylko starucha się nie chce do tego przyznać...
Tak czy siak to wszystkiego najlepszego....
Nie wiem, czy spóźnione, czy aktualne..
ale dziękuję
inessa, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Część dziewczyny ją jestem na urlopie i nie zawsze do Was zaglądam cafe najlepszego bursztynu ją też jestem z Tobą. Jak jechaliśmynad morze prześladowany mnie bociany mam nadzieję że na szczęście pamiętam o Was mimo że mnie tu nie ma pozdrawiam mimo że tu we spadku mało słońca
caffe, inessa, grosza, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość