35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Bursztynku wiesz to akurat nie wiem z ksiażki tylko od lekarzy ze szpitala klinicznego gdzie się lecze i są to badania naukowe również przeprowadzone w USA. Wiem jedno,że co lekarz to ma inną teorie na temat wegetarianizmu, na temat białak itp. A o białku to jest opinia lekarza z ksiażki to co cytowałam wczęsniej.
Ja tylko cytuje. A niestety mam koleżanki które były wegetariankami i musiały zrezygnowac bo miałyt problem z zajściem wciąże.
Wydaje mi sie, że to co piszesz jest najważniejsze, powinno się mieć dobrze zbilansowaną dietę, na dodatek kazdy zna swój organzim i starając się o dziecko bada się i wie czego moze mu brakować.
KaRa śliczna malutka
Ale moja mama do tej pory namawia mnie na zjedzenie kurczaka
inessa, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie położe się spać dopóki nie odpisze CI kochany Bursztynku
Nie odpala CI nic ale to stres i nie dziwie sie Tobie ale wiesz tyle ludzi Ci towarzyszy,ze wierzę się wszystko bedzie dobrze kochana. Tylko tak mogę Cię podniesć na duchu i jakoś starać Cię umocnić i dodać Ci skrzydeł przed egzaminem, calym tym stresem. Pomyśl,że w piątek wieczorkiem bedzie już po wszystkim i zaczna się wakacje wymarzone, wyczekane.
Mocno zaciskam kciuki i wiem,ze dziewczyny też. Trzymaj się mocno przytulam do sercaBursztyn, Panda, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:strasznie! panika leb podnosi i czuje juz na karku paskudny, zimny powiew jej oddechu....
Odpala mi, co?stresujesz się zwyczajnie i to wszystko...
Bursztynku a Ty byś chciała dziewczynkę...czy chłopca.....?Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:11 lat bez mięsa....ło matko...uwielbiam steki, żeberka w miodzie, kurczaka na 200 sposobów, a kotleciki sojowe to dopiero syf....fuj...blee...właśnie...
no, a tych kotlecikow tez nnie lubie, syf rzeczywiscie.
tutaj maja pyszne kielbaski sojowechociaz rzadko jem. Jakos tak mnie nie ciagnie.
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Nie położe się spać dopóki nie odpisze CI kochany Bursztynku
Nie odpala CI nic ale to stres i nie dziwie sie Tobie ale wiesz tyle ludzi Ci towarzyszy,ze wierzę się wszystko bedzie dobrze kochana. Tylko tak mogę Cię podniesć na duchu i jakoś starać Cię umocnić i dodać Ci skrzydeł przed egzaminem, calym tym stresem. Pomyśl,że w piątek wieczorkiem bedzie już po wszystkim i zaczna się wakacje wymarzone, wyczekane.
Mocno zaciskam kciuki i wiem,ze dziewczyny też. Trzymaj się mocno przytulam do serca
Inessko, prosze Cie wiec pomodl sie za mnie, bo tylko to moze mi pomoc. a szczegolnie w piatek o 11 czyli o 12 polskiego cvzasu.
Dziekuje Ci za wsparcie
inessa, Lucky, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:e tam odpala...to nie takie proste....
stresujesz się zwyczajnie i to wszystko...
Bursztynku a Ty byś chciała dziewczynkę...czy chłopca.....?
Chlopca chcialabym, Natankainessa, Lucky, grosza, bliska77, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Modle się i w piątek jeszcze bardziej bede to robić chociaż moja modlitwa ostatnio bardzo marna. WIem że dziewczyny też bedą wspierać a więc musi się udać jak Ty piszesz stać CUD
A wyniki beda dopiero po 2 tygodniach.
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztynku Ty nie możesz ulegać presji - bo przecież studiujesz po to, by właśnie umieć wyłapać takie napięcia u ludzi i umieć je rozładować, więc...pomimo nie najlepszej prezentacji nie poddawaj się i nie nakręcaj - bo staniesz się szewcem, co bez butów chodzi...
Bursztyn, Lucky, caffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku Ty nie możesz ulegać presji - bo przecież studiujesz po to, by właśnie umieć wyłapać takie napięcia u ludzi i umieć je rozładować, więc...pomimo nie najlepszej prezentacji nie poddawaj się i nie nakręcaj - bo staniesz się szewcem, co bez butów chodzi...
ale masz rcje Boziu, nie powinnam ulegac presji. Postaram sie jutro nad tym popracowac. Mam wkoncu cale 24h
inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja nie jestem specjalistką od modlitwy - chyba, ale w piątek o 12.00 będę trzymać za Ciebie kciuki..
Moja Mama ma racje mowiac, ze Bozia zawsze pomoze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 23:46
polarmiś, Lucky, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość