X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    podziwiam....ja uwielbiam mięcho....a wątróbka to mniam mniam....:)

fuj! bleee :) :P

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia chyba masz racje ale chyba to było wczoraj i się nie przypomniała :D
    Caffe 100 lat i spełnienia marzeń zwłaszcza tego najważniejszego :D

Lucky, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy kochane :D

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku wiesz to akurat nie wiem z ksiażki tylko od lekarzy ze szpitala klinicznego gdzie się lecze i są to badania naukowe również przeprowadzone w USA. Wiem jedno,że co lekarz to ma inną teorie na temat wegetarianizmu, na temat białak itp. A o białku to jest opinia lekarza z ksiażki to co cytowałam wczęsniej.
    Ja tylko cytuje. A niestety mam koleżanki które były wegetariankami i musiały zrezygnowac bo miałyt problem z zajściem wciąże.
    Wydaje mi sie, że to co piszesz jest najważniejsze, powinno się mieć dobrze zbilansowaną dietę, na dodatek kazdy zna swój organzim i starając się o dziecko bada się i wie czego moze mu brakować. :D

KaRa śliczna malutka :D
    Znam badania naukowe na temat szkodliwosci miesa... Jesli ktos dba o to zeby dostarczac organizmowi odpowiedniej ilosci bialek roslinnych i innych skladnikow, to nie ma zadnego problemu. Tylko na poczatku trzeba w to wlozyc troche wysilku, a nie jesc byle co. Jestem wege od 11 lat i badania zawsze mialam super, przynajmniej do tej pory.
    Ale moja mama do tej pory namawia mnie na zjedzenie kurczaka :)

inessa, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    JUż się poprawiam ;-)
    A tak wogóle Bursztynku jak Twoje przygotowanie do piątku? Pamietam :D
    strasznie! panika leb podnosi i czuje juz na karku paskudny, zimny powiew jej oddechu....
    Odpala mi, co?

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 lat bez mięsa....ło matko...uwielbiam steki, żeberka w miodzie, kurczaka na 200 sposobów, a kotleciki sojowe to dopiero syf....fuj...blee...właśnie...:)

inessa, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kara gratuluje, sliczna dziewuszka :)

inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie położe się spać dopóki nie odpisze CI kochany Bursztynku :)
    Nie odpala CI nic ale to stres i nie dziwie sie Tobie ale wiesz tyle ludzi Ci towarzyszy,ze wierzę się wszystko bedzie dobrze kochana. Tylko tak mogę Cię podniesć na duchu i jakoś starać Cię umocnić i dodać Ci skrzydeł przed egzaminem, calym tym stresem. Pomyśl,że w piątek wieczorkiem bedzie już po wszystkim i zaczna się wakacje wymarzone, wyczekane.
    Mocno zaciskam kciuki i wiem,ze dziewczyny też. Trzymaj się mocno przytulam do serca <3

Bursztyn, Panda, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    strasznie! panika leb podnosi i czuje juz na karku paskudny, zimny powiew jej oddechu....
    Odpala mi, co?
    e tam odpala...to nie takie proste....:) stresujesz się zwyczajnie i to wszystko...
    Bursztynku a Ty byś chciała dziewczynkę...czy chłopca.....?

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    11 lat bez mięsa....ło matko...uwielbiam steki, żeberka w miodzie, kurczaka na 200 sposobów, a kotleciki sojowe to dopiero syf....fuj...blee...właśnie...:)
    Kiedy jeszcze jadlam mieso, to rowniez lubilam zeberka i steki :)
    no, a tych kotlecikow tez nnie lubie, syf rzeczywiscie.
    tutaj maja pyszne kielbaski sojowe :) chociaz rzadko jem. Jakos tak mnie nie ciagnie.

inessa, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Nie położe się spać dopóki nie odpisze CI kochany Bursztynku :)
    Nie odpala CI nic ale to stres i nie dziwie sie Tobie ale wiesz tyle ludzi Ci towarzyszy,ze wierzę się wszystko bedzie dobrze kochana. Tylko tak mogę Cię podniesć na duchu i jakoś starać Cię umocnić i dodać Ci skrzydeł przed egzaminem, calym tym stresem. Pomyśl,że w piątek wieczorkiem bedzie już po wszystkim i zaczna się wakacje wymarzone, wyczekane.
    Mocno zaciskam kciuki i wiem,ze dziewczyny też. Trzymaj się mocno przytulam do serca <3
    najbardziej stresuje mnie swiadomosc ze skopalam ta prace, niestety. I jesli zalicze to bedzie tylko CUD. Do tego ta cholerna prezentacja ktora okazalo sie nie jest taka prosta, jeszcze jej nie skonczylam. Tutaj w B'ham niedawno student okrzykniety geniuszem popelnil samobojstwo, bo mial za duza presje....nie wytrzymal tego.
    Inessko, prosze Cie wiec pomodl sie za mnie, bo tylko to moze mi pomoc. a szczegolnie w piatek o 11 czyli o 12 polskiego cvzasu.
    Dziekuje Ci za wsparcie <3

inessa, Lucky, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    e tam odpala...to nie takie proste....:) stresujesz się zwyczajnie i to wszystko...
    Bursztynku a Ty byś chciała dziewczynkę...czy chłopca.....?
    no, stresuje sie, wali mi na dekiel, bardzo...
    Chlopca chcialabym, Natanka :)

inessa, Lucky, grosza, bliska77, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modle się i w piątek jeszcze bardziej bede to robić chociaż moja modlitwa ostatnio bardzo marna. WIem że dziewczyny też bedą wspierać a więc musi się udać jak Ty piszesz stać CUD :D

Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Modle się i w piątek jeszcze bardziej bede to robić chociaż moja modlitwa ostatnio bardzo marna. WIem że dziewczyny też bedą wspierać a więc musi się udać jak Ty piszesz stać CUD :D
    Dziekuje Ci Inessko, to dla mnie bardzo wazne, i nie sadze aby Twoja modlitwa byla marna, wrecz przeciwnie <3
    A wyniki beda dopiero po 2 tygodniach.

inessa, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku Ty nie możesz ulegać presji - bo przecież studiujesz po to, by właśnie umieć wyłapać takie napięcia u ludzi i umieć je rozładować, więc...pomimo nie najlepszej prezentacji nie poddawaj się i nie nakręcaj - bo staniesz się szewcem, co bez butów chodzi...;)

Bursztyn, Lucky, caffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jestem specjalistką od modlitwy - chyba, ale w piątek o 12.00 będę trzymać za Ciebie kciuki..:)

Bursztyn, Lucky, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztynku Ty nie możesz ulegać presji - bo przecież studiujesz po to, by właśnie umieć wyłapać takie napięcia u ludzi i umieć je rozładować, więc...pomimo nie najlepszej prezentacji nie poddawaj się i nie nakręcaj - bo staniesz się szewcem, co bez butów chodzi...;)
    prace skopalam, a prezentacje zobaczymy czy tez mi sie uda....staram sie ja przygotowac jak najlepiej potrafie, ale ciezko mi to idzie. Mamy tylko 15 min, przekroczenie tego czasu bedzie "karane" obnizeniem oceny, trzeba sie usmiechac i przekazywac entzujazm i utrzymywac kontakt wzrokowy Ja nie wiem czy uda mi sie panowac nad twarza i skoordynowac te wszystkie usmiechy, spojrzenia itd. o.O
    ale masz rcje Boziu, nie powinnam ulegac presji. Postaram sie jutro nad tym popracowac. Mam wkoncu cale 24h ;)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja nie jestem specjalistką od modlitwy - chyba, ale w piątek o 12.00 będę trzymać za Ciebie kciuki..:)
    Dziekuje Boziu <3
    Moja Mama ma racje mowiac, ze Bozia zawsze pomoze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 23:46

polarmiś, Lucky, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się bursztynku - zobaczysz, że wszystko pójdzie dobrze..:)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Trzymaj się bursztynku - zobaczysz, że wszystko pójdzie dobrze..:)
    Dziekuje :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ