35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:to fajnie, że tym razem się udało, kiedy wyniki?
W ogóle to jakas parodia była, bo nie wiedziała co za symbole badań są na skierowaniu i musiałam sama jej napisać. Stwierdziła, że w ich laboratorium obowiązują inne symboleNie wiem czy to możliwe zeby byly one rózne w różnych miejscach.
bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:hehehe, miałam 17 lipca
ale dziękuję
Ale to może lepiej, bo gdybyś miała wczoraj - to może zapiłabyś i znowu zapomniałabyś o badaniach....a tak to przynajmniej nie będziesz się wstydzić przed lekarzem...
bliska77, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:A widzisz...pamiętałam, że jakaś środa lipcowa...
Ale to może lepiej, bo gdybyś miała wczoraj - to może zapiłabyś i znowu zapomniałabyś o badaniach....a tak to przynajmniej nie będziesz się wstydzić przed lekarzem...
inessa, bliska77, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
mnie boli prawy jajnik, a lewym mam to jajo, nie wiem czy iść jeszcze raz przed @ i podejrzeć je czy się wchłania?
nie wiem czy robić następny cykl z Clo, jeśli takie jajo zostało..
Kurcze gin na urlopie, drugi któremu ufam też, reszta to nic nie wie, albo tylko pragnie dłuższej współpracy finansowej i na jedno pytanie odpowiedzi nie udzielą
co byście zrobiły?
iść na usg? (musiałabym podjechać do innego miasta)
brać to clo od nowego?inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:mnie boli prawy jajnik, a lewym mam to jajo, nie wiem czy iść jeszcze raz przed @ i podejrzeć je czy się wchłania?
Kurcze gin na urlopie, drugi któremu ufam też, reszta to nic nie wie, albo tylko pragnie dłuższej współpracy finansowej i na jedno pytanie odpowiedzi nie udzielą
co byście zrobiły?
brać to clo od nowego?
powinnaś brac progesteron (nie wiem czy bierzesz ale na wykresie go nie widzę), on pomógłby w utrzymaniu ewentualnej ciąży lub dzięki niemu torbiel w dużej mierze wchłonęłaby sięinessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje i zycze duzo zdrowka!!!
KaRa wrote:Dziewczyny mialam dzis USG polowkowe. Malenstwo wazy 300gBardzo dokladne badanie. Widzialam serduszko, z komorami serca wlacznie, watrobe, nerki, poprostu super!
I wiemy juz ze bedzie... coreczka!!
Chyba bedzie wysoka po tatusiu bo ma bardzo dlugie nozki.inessa, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
czesc laseczki,
ja juz w domku po kolacji i prysznicu zwariowany dzien no i znowu mamy w nocy miec ogromna wichure i jutro tez wiec teraz cisza przad burza....
Slash kiedy robisz nastepny test? Wiciaz bardzo obiecujaco to wyglada :)trzymam kciuki.
Bursztyn zycze ogromengo usmiechu i duzo entuzjazmu i zebys ich tam wykosila a co, mysle o Tobie i czekam na oblewanie!!!
Alez to musi byc piekne uczucie tak ogladac swoja dzidzie w brzuchu, Kara tak ladnie to napisalas w swoim poscie ze jeszcze bardziej teraz mi sie chce juz byc w ciazy, kurcze wogole to nawet nie moge sobie tego wyobrazic ze moglambym np zadzwonic do domu i powiedziec rodzicom ze beda dziadkami kurcze noramalnie dla nich to szczegolnie bedzie wielka wilka radosc ...
Pozdrawiam wszystkie kobitki
caffe, inessa, bliska77, samira, KaRa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam od ginki - pochwaliła moje wyniki. Zapytałam o ten estradiol, ale stwierdziła, że wynik 126,00 jest dobry...więc już nie zadawałam więcej pytań.
Nie znam się na endometrium - stwierdziła, że mam bardzo dobre - w 9dc-1,13 cm.
W lewym jajniku mam dwa jaja godne uwagi- 1,25cm i 1,50cm, natomiast w prawym kiszka - jeden 0,80cm i drugi 1,05cm. Reszta jakaś drobnica.....
Określiła, że szału nie ma po Clo...ale najgorzej też nie jest...
Na razie mam się wstrzymać od serduszek - i zacząć w niedzielę (12 dc) no i do niej w 14dc...Na pytanie o poprzedni cykl, który niby był owulacyjny, a potem wielka kicha i progesteron 8,02, stwierdziła, że mogło jajo być puste...no i chciała mnie uchronić od dupka, bo 2 cykle w tył porgesteron był 20 więc dobry...ale skoro potem 8 - to jednak jakaś niedomoga może wychodzić - więc zaczynam też od 2 fazy zajadać mojego ukochanego tuczyciela - DUPESŁAWA.
Ziółkami nie przejmować się...ona jakoś nimi się nie jara...
O drożność jajowodów nie dopytałam dokładnie - bo według niej - ja to mam problem ze wzrostem dobrych dużych jaj i na razie mam się nie zajmować drożnością....
No i to na tyle dziś..bliska77, megan8, inessa, caffe, Lucky, szczęśliwa 2, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:mnie boli prawy jajnik, a lewym mam to jajo, nie wiem czy iść jeszcze raz przed @ i podejrzeć je czy się wchłania?
co byście zrobiły?
brać to clo od nowego?
Ja chyba zebrałabym się w sobie i przed samą @ jeszcze sprawdziła jedną wizytą u jakiegoś gina dobrego...żeby Ci powiedział co sie dzieje i czy możesz zaczynac ten nowy cykl z clo....inessa, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ale piłam wczoraj szampana. Widocznie muszę pić żeby pamiętać
bliska77, inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wróciłam od ginki - pochwaliła moje wyniki. Zapytałam o ten estradiol, ale stwierdziła, że wynik 126,00 jest dobry...więc już nie zadawałam więcej pytań.
Nie znam się na endometrium - stwierdziła, że mam bardzo dobre - w 9dc-1,13 cm.
W lewym jajniku mam dwa jaja godne uwagi- 1,25cm i 1,50cm, natomiast w prawym kiszka - jeden 0,80cm i drugi 1,05cm. Reszta jakaś drobnica.....
Określiła, że szału nie ma po Clo...ale najgorzej też nie jest...
Na razie mam się wstrzymać od serduszek - i zacząć w niedzielę (12 dc) no i do niej w 14dc...Na pytanie o poprzedni cykl, który niby był owulacyjny, a potem wielka kicha i progesteron 8,02, stwierdziła, że mogło jajo być puste...no i chciała mnie uchronić od dupka, bo 2 cykle w tył porgesteron był 20 więc dobry...ale skoro potem 8 - to jednak jakaś niedomoga może wychodzić - więc zaczynam też od 2 fazy zajadać mojego ukochanego tuczyciela - DUPESŁAWA.
Ziółkami nie przejmować się...ona jakoś nimi się nie jara...
O drożność jajowodów nie dopytałam dokładnie - bo według niej - ja to mam problem ze wzrostem dobrych dużych jaj i na razie mam się nie zajmować drożnością....
No i to na tyle dziś..
u mnie w 15dc po CLO 2xdziennie od 2 do 6 dnia był jeden największy do tej pory pęcherzyk 23mm na 20mm i endo 12, było to dla mnie zaskoczeniem, ponieważ nigdy nie miałam tak dorodnego endo ani takiego pęcherzyka, moja gin mówi, że może pomógł miesięczny odpoczynek od leków a może od codzinnego popijania czerwonego winka ... ale i tak na nic nie liczę (jakoś już chyba przestałam w to wierzyć)
pozwodzenia Bozia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 16:30
inessa, caffe, angela, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga - no to u CIebie też super - może właśnie to jedno jajo będzie tym szczęśliwym..
Widzę, że w tym miesiącu serduszkowałaś jak należy, no i miałaś odpoczynek od stymulacji - Polarkowi też się udało wtedy po odstawieniu stymulacji..
Wykres masz super - wiem, że za chwilę będziesz się tłumaczyć, że to od progesteronu - ale może akurat będzie wszystko OK
A byłaś na monitoringu po owulce? Jajo to dorodne pękło - wszystko ok?bliska77, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość