X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Niech ta zielona fala trwa :)

Krycha lec po testy
    ja jutro jak bede wiedziala co i jak Tez kupie :)
    Poszlabym, ale qrwa, nie uwierzycie co mnie powstrzymuje. Jak Wam napisze, ze mam ostatniego piataka w portfelu, to se pomyslicie, ze sie zgrywam. Ale nie, serio, na ksieciunia czekac musze, coby groszem sypnal, bo ja do pierwszgo czekac musze. Ot, taka bajka panie u Niemca :-)

kapturnica, caffe, kkisia, gretka, BISCA, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, gratulacje!
    A ze zapytam wscibsko, to planowane dziecie? ;-) Znaczy chcialas jeszcze jednego dzidziulinka tak szybko? ;-)

ania.g, kapturnica, MartaDidi, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    MYślisz, że zrozumie?
    Zamieszka z Wami ojciec dziecka? Ciekawe czy Twój mąż go zaakceptuje..;-)
    Uśmiałam się :)
    Mąż kompletnie nie orientuje się w moim cyklu i nie wie co go czeka. A swoją drogą że się nie połapać wczoraj jak odmawiałam piwa :)

stara.krycha, caffe, kkisia, Reni, gretka, Dziobak, BISCA, macduska, Mala79, moremi, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ania, gratulacje!
    A ze zapytam wscibsko, to planowane dziecie? ;-) Znaczy chcialas jeszcze jednego dzidziulinka tak szybko? ;-)
    Nie planowane, to palec boży ;)

stara.krycha, kkisia, Reni, BISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ciekawi mnie mina małza...Bo ostatnio to chyba szoka tez mial jak Ci test naplus wyszedl XD

stara.krycha, caffe, kkisia, Reni, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie planowane, to palec boży ;)
    Może to sprawa tego Ferdka coś go wyganiała z domu? ;)

kkisia, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, robiłam też przy pierwszej becie progesteron i jest 47,50. Czy powinnam go powtórzyć?

stara.krycha, dorbie, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    W jakim tygodniu? W ostatniej ciązy? To pocieszajace jak ktos krwawił i ciąza dalej była ok.
    Leżę
    Finanse w głowie uspokoiłam, damy radę
    W pierwszej ciąży w 9 tygodniu...lunęła ze mnie czysta krew - zostawili mnie na 2 dni w szpitalu i potem leżałam w domu do końca 4 miesiąca. Udało się.
    W drugiej ciąży krwiak zagrażający - bo był obok i dużo większy niż zarodek. Leżałam do 14 tygodnia - wchłonął się...I udało się znowu...:)

kkisia, BISCA, Magdala, moremi, Simba, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANia będzie Matkaczwórki ;-)
    kapturnica wrote:
    Maj gad Ania gratuluje!!!!!...Kurde bedziesz miala jak sie nie myle 4ta pocieche ??Czapka z glowy ,ze dajesz rade 8)

stara.krycha, kapturnica, kkisia, gretka, ania.g, dorbie, BISCA, Bozia3, macduska, moremi, Simba, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Marta gdzie bylad jak Cie nie bylo co ?
    Myslelismy ze ci neta i prad zabrali ;)
    Robota mnie pochlonela. Mam siwy dym teraz... ale czytam Was ze zrozumieniem i wyciągam wnioski... :-)

ania.g, kapturnica, stara.krycha, kkisia, gretka, BISCA, Bozia3, macduska, moremi, Simba, gosia7122, malgos741, Mega, efcia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Hej Kobiety. Ania zwaliła mnie z nóg- runęłam...Ania ale przecież jeszcze niedawno bylas w ciazy smutna, teraz jestes wesola i chwała niech będzie Najwyższemu- czyli mężowi Twemu... Ale zgłupiałam...czyli nastąpił w Tobie przełom?... Od ostatniego razu?Czy po prostu jestem sto lat w tyle i tak naprawde ostatni raz weszłam na forum xxx lat temu?
    Miliony przemyśleń to mi się nastawienie zmieniło. Nie wiem jak ja to ogarnę ale się cieszę.

caffe, MartaDidi, stara.krycha, kkisia, Reni, BISCA, Bozia3, macduska, paszczakin, Simba, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Robota mnie pochlonela. Mam siwy dym teraz... ale czytam Was ze zrozumieniem i wyciągam wnioski... :-)
    czytałaś co mi Twój kolega po fachu zrobił? ;)

stara.krycha, kkisia, gretka, BISCA, Bozia3, macduska, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Leśnej Górze jest dobry lekarz. W ostatnim odcinku miał taką ciążę ;-)

a tak poważnie ANia Ty w Zośce rodziłaś ostatnio?
    ania.g wrote:
    Zobaczymy co z tego wyniknie. Jestem dopiero 7 mc po trzecim cc. Oby niespodzianka ulokowała się z dala od blizny. I muszę znaleźć gina który zgodzi się prowadzić taką ciążę.

caffe, stara.krycha, kapturnica, kkisia, BISCA, Arwena, Bozia3, moremi, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Boje sie pytac, jakie te wnioski...

MartaDidi, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w Leśnej Górze jest dobry lekarz. W ostatnim odcinku miał taką ciążę ;-)

a tak poważnie ANia Ty w Zośce rodziłaś ostatnio?
    Tak i nigdy więcej

BISCA lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Boje sie pytac, jakie te wnioski...
    dużo prądu zużywamy do zelazka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 15:20

stara.krycha, kkisia, BISCA, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mi tez powiedziala ,ze nabial pozniej i nie jesc go rano..Mialas cukrzyce w 1szej ciazy ???
    Swoja droga nie ma lepszego sezonu na diete cukrzycowa jak wiosna i lato..W ul warzyw i owocow ktore mozna tak komponowac by nie zarzygac sie od monotonii..Wspolczuje w zimie bo wtedy rzeczywiscie klopot wiekszy
    Tak, wyszła mi w pierwszej ciazy, ciekawe czy teraz mnie tez dopadnie :) mam nadzieje ze nie. Narazie cukry wyglądają ok, choc sprawdzam glukometrem. Gin ba razie nie widział powodu żeby juz robic krzywa. I to prawda ze lepszej pory na dietę cukrzycowa chyba nie ma :) mnie jedynie brakowało ziemniaków bo po nich cukier szalał no ale dałam radę bez insuliny.

Z paskami to chodziło mi o to ze dostałaś gratis bo dla ciebie to wszystko jedno ile zapłacisz za paski bo jest ryczałt a resztę firma i tak z NFZtu dostatnie :) tak jak pisała Dorbie :) stad sie biorą darmowe glukometry :)

kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Miliony przemyśleń to mi się nastawienie zmieniło. Nie wiem jak ja to ogarnę ale się cieszę.
    No bedziesz miala pelne rece roboty 15miesieczny Marcel i maluch. No i 2starsze corki...

stara.krycha, MartaDidi, ania.g, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    czytałaś co mi Twój kolega po fachu zrobił? ;)
    Nie... kurcze podaj w skrócie... Nie ten ząb? nie ta dziura? Co zrobil?

stara.krycha, kkisia, BISCA, Simba, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No bedziesz miala pelne rece roboty 15miesieczny Marcel i maluch. No i 2starsze corki...
    Aaaa, to nie syn najstarszy? :O

ania.g lubi tę wiadomość

‹‹ 9592 9593 9594 9595 9596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ