35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Niech ta zielona fala trwa
Krycha lec po testy
ja jutro jak bede wiedziala co i jak Tez kupiekapturnica, caffe, kkisia, gretka, BISCA, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:MYślisz, że zrozumie?
Zamieszka z Wami ojciec dziecka? Ciekawe czy Twój mąż go zaakceptuje..
Mąż kompletnie nie orientuje się w moim cyklu i nie wie co go czeka. A swoją drogą że się nie połapać wczoraj jak odmawiałam piwastara.krycha, caffe, kkisia, Reni, gretka, Dziobak, BISCA, macduska, Mala79, moremi, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziobak wrote:Ania, gratulacje!
A ze zapytam wscibsko, to planowane dziecie?Znaczy chcialas jeszcze jednego dzidziulinka tak szybko?
stara.krycha, kkisia, Reni, BISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:W jakim tygodniu? W ostatniej ciązy? To pocieszajace jak ktos krwawił i ciąza dalej była ok.
Leżę
Finanse w głowie uspokoiłam, damy radę
W drugiej ciąży krwiak zagrażający - bo był obok i dużo większy niż zarodek. Leżałam do 14 tygodnia - wchłonął się...I udało się znowu...kkisia, BISCA, Magdala, moremi, Simba, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
ANia będzie Matkaczwórki
kapturnica wrote:Maj gad Ania gratuluje!!!!!...Kurde bedziesz miala jak sie nie myle 4ta pocieche ??Czapka z glowy ,ze dajesz radestara.krycha, kapturnica, kkisia, gretka, ania.g, dorbie, BISCA, Bozia3, macduska, moremi, Simba, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Marta gdzie bylad jak Cie nie bylo co ?
Myslelismy ze ci neta i prad zabraliania.g, kapturnica, stara.krycha, kkisia, gretka, BISCA, Bozia3, macduska, moremi, Simba, gosia7122, malgos741, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Hej Kobiety. Ania zwaliła mnie z nóg- runęłam...Ania ale przecież jeszcze niedawno bylas w ciazy smutna, teraz jestes wesola i chwała niech będzie Najwyższemu- czyli mężowi Twemu... Ale zgłupiałam...czyli nastąpił w Tobie przełom?... Od ostatniego razu?Czy po prostu jestem sto lat w tyle i tak naprawde ostatni raz weszłam na forum xxx lat temu?
caffe, MartaDidi, stara.krycha, kkisia, Reni, BISCA, Bozia3, macduska, paszczakin, Simba, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
MartaDidi wrote:Robota mnie pochlonela. Mam siwy dym teraz... ale czytam Was ze zrozumieniem i wyciągam wnioski...
stara.krycha, kkisia, gretka, BISCA, Bozia3, macduska, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
w Leśnej Górze jest dobry lekarz. W ostatnim odcinku miał taką ciążę
a tak poważnie ANia Ty w Zośce rodziłaś ostatnio?
ania.g wrote:Zobaczymy co z tego wyniknie. Jestem dopiero 7 mc po trzecim cc. Oby niespodzianka ulokowała się z dala od blizny. I muszę znaleźć gina który zgodzi się prowadzić taką ciążę.caffe, stara.krycha, kapturnica, kkisia, BISCA, Arwena, Bozia3, moremi, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Mi tez powiedziala ,ze nabial pozniej i nie jesc go rano..Mialas cukrzyce w 1szej ciazy ???
Swoja droga nie ma lepszego sezonu na diete cukrzycowa jak wiosna i lato..W ul warzyw i owocow ktore mozna tak komponowac by nie zarzygac sie od monotonii..Wspolczuje w zimie bo wtedy rzeczywiscie klopot wiekszymam nadzieje ze nie. Narazie cukry wyglądają ok, choc sprawdzam glukometrem. Gin ba razie nie widział powodu żeby juz robic krzywa. I to prawda ze lepszej pory na dietę cukrzycowa chyba nie ma
mnie jedynie brakowało ziemniaków bo po nich cukier szalał no ale dałam radę bez insuliny.
Z paskami to chodziło mi o to ze dostałaś gratis bo dla ciebie to wszystko jedno ile zapłacisz za paski bo jest ryczałt a resztę firma i tak z NFZtu dostatnietak jak pisała Dorbie
stad sie biorą darmowe glukometry
kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Miliony przemyśleń to mi się nastawienie zmieniło. Nie wiem jak ja to ogarnę ale się cieszę.
stara.krycha, MartaDidi, ania.g, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:czytałaś co mi Twój kolega po fachu zrobił?
stara.krycha, kkisia, BISCA, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny