35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Tak, wyszła mi w pierwszej ciazy, ciekawe czy teraz mnie tez dopadnie
mam nadzieje ze nie. Narazie cukry wyglądają ok, choc sprawdzam glukometrem. Gin ba razie nie widział powodu żeby juz robic krzywa. I to prawda ze lepszej pory na dietę cukrzycowa chyba nie ma
mnie jedynie brakowało ziemniaków bo po nich cukier szalał no ale dałam radę bez insuliny.
Z paskami to chodziło mi o to ze dostałaś gratis bo dla ciebie to wszystko jedno ile zapłacisz za paski bo jest ryczałt a resztę firma i tak z NFZtu dostatnietak jak pisała Dorbie
stad sie biorą darmowe glukometry
ania.g, dorbie lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Boje sie pytac, jakie te wnioski...
stara.krycha, BISCA, kkisia, macduska, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Nie... kurcze podaj w skrócie... Nie ten ząb? nie ta dziura? Co zrobil?
No pod koniec rzeźbienia, chyba przed założeniem antybiotyku, zaczęłam gwałtownie puchnąć. Z gabinetu wyszłam już napompowana z lekka, ale kazał mi przykładać lodem. W nocy wylądowałam na ostrym dyżurze i dostałam antybiotyk i sterydy, bo opuchlizna była już pod okiem
I tak sobie chodzę jak zombi codziennie do swojej kliniki, bo niezła panikę posiałam jak mnie zobaczyli.
Niby jest ok, ale nadal zapuchnięta jestem ja bańka. -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:No wlasnie!!!!! A co pija grubasy i ludzie na diecie? Tylko lajta... Masakra...
stara.krycha, BISCA, kkisia, Bozia3, Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, megan8, efcia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyBozia3 wrote:W pierwszej ciąży w 9 tygodniu...lunęła ze mnie czysta krew - zostawili mnie na 2 dni w szpitalu i potem leżałam w domu do końca 4 miesiąca. Udało się.
W drugiej ciąży krwiak zagrażający - bo był obok i dużo większy niż zarodek. Leżałam do 14 tygodnia - wchłonął się...I udało się znowu...stara.krycha, MartaDidi, kapturnica, kkisia, Bozia3, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w skrócie.. po znieczuleniu Caffe się spsuła
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/221645f0d74a.jpg
MartaDidi wrote:Nie... kurcze podaj w skrócie... Nie ten ząb? nie ta dziura? Co zrobil?caffe, MartaDidi, stara.krycha, ania.g, dorbie, kapturnica, BISCA, kkisia, SolarPolar, Bozia3, Niuta, macduska, Magdala, Simba, gosia7122, Mega, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:albo ze york Cie zjadl.....
stara.krycha, gretka, kapturnica, BISCA, kkisia, SolarPolar, Magdala, Simba, Mega, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
Reni wrote:w skrócie.. po znieczuleniu Caffe się spsuła
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/221645f0d74a.jpg
dziewczyny, nie odkażajta sięMartaDidi, stara.krycha, Reni, kapturnica, kkisia, SolarPolar, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w skrócie.. po znieczuleniu Caffe się spsuła
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/221645f0d74a.jpgstara.krycha, Reni, BISCA, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Najwazniejsze ze zyjesz i sie dobrze masz
stara.krycha, dorbie, kapturnica, BISCA, kkisia, malgos741, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę