35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
n Zjadlam wlasnie na obiad 2mlode z wody..Mam nadzieje , ze to ze mlode i maja zmniejszona ilosc skrobi w sobie pozwoli mi na ich ejdzenie..tez je bardzo lubie a juz do salaty zielonej lub ogorka to uwielbiam...Natka_79 wrote:Tak, wyszła mi w pierwszej ciazy, ciekawe czy teraz mnie tez dopadnie
mam nadzieje ze nie. Narazie cukry wyglądają ok, choc sprawdzam glukometrem. Gin ba razie nie widział powodu żeby juz robic krzywa. I to prawda ze lepszej pory na dietę cukrzycowa chyba nie ma
mnie jedynie brakowało ziemniaków bo po nich cukier szalał no ale dałam radę bez insuliny.
Z paskami to chodziło mi o to ze dostałaś gratis bo dla ciebie to wszystko jedno ile zapłacisz za paski bo jest ryczałt a resztę firma i tak z NFZtu dostatnie
tak jak pisała Dorbie
stad sie biorą darmowe glukometry 
ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
kkisia wrote:Marta gdzie bylad jak Cie nie bylo co ?
Myslelismy ze ci neta i prad zabrali
albo ze york Cie zjadl.....
nick nieaktualny, kapturnica, MartaDidi, BISCA, nick nieaktualny, Bozia3, Dziobak, Simba, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
gretka -
Nie pytaj bo juz zapomnialam jakie.... Ja juz nie pamietam , co pisalam...stara.krycha wrote:Boje sie pytac, jakie te wnioski...
nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Ząb miał być leczony kanałowo, u mnie pierwszy raz taka "operacja".MartaDidi wrote:Nie... kurcze podaj w skrócie... Nie ten ząb? nie ta dziura? Co zrobil?
No pod koniec rzeźbienia, chyba przed założeniem antybiotyku, zaczęłam gwałtownie puchnąć. Z gabinetu wyszłam już napompowana z lekka, ale kazał mi przykładać lodem. W nocy wylądowałam na ostrym dyżurze i dostałam antybiotyk i sterydy, bo opuchlizna była już pod okiem
I tak sobie chodzę jak zombi codziennie do swojej kliniki, bo niezła panikę posiałam jak mnie zobaczyli.
Niby jest ok, ale nadal zapuchnięta jestem ja bańka. -
nick nieaktualny
-
Dziobu a jak bikini? Ja caly czas trenuje, codziennie..., w mordę... Wyzwanie trwa...Dziobak wrote:No wlasnie!!!!! A co pija grubasy i ludzie na diecie? Tylko lajta... Masakra...
nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Bozia3, Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff, pocieszasz mnie. Tylko mam nadzieje, ze ja wczesniej wstane, bo z torbami pojdeBozia3 wrote:W pierwszej ciąży w 9 tygodniu...lunęła ze mnie czysta krew - zostawili mnie na 2 dni w szpitalu i potem leżałam w domu do końca 4 miesiąca. Udało się.
W drugiej ciąży krwiak zagrażający - bo był obok i dużo większy niż zarodek. Leżałam do 14 tygodnia - wchłonął się...I udało się znowu...
nick nieaktualny, MartaDidi, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w skrócie.. po znieczuleniu Caffe się spsuła
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/221645f0d74a.jpg
MartaDidi wrote:Nie... kurcze podaj w skrócie... Nie ten ząb? nie ta dziura? Co zrobil?
caffe, MartaDidi, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, SolarPolar, Bozia3, Niuta, nick nieaktualny, Magdala, Simba, gosia7122, Mega, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Na Yorka to my sie czaimy w chwilach slabosci lub glodu... Ale fetor jest zabójczy. Ja mysle ze to jednak skunks w przebraniu Yorka... W chwilach zagrożenia- czyli permanentnie wydala smugę cienia...gretka wrote:albo ze york Cie zjadl.....
nick nieaktualny, gretka, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, SolarPolar, Magdala, Simba, Mega, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
to po płynie do dezynfekcji chyba...Reni wrote:w skrócie.. po znieczuleniu Caffe się spsuła
dziewczyny, nie odkażajta się
MartaDidi, nick nieaktualny, Reni, kapturnica, nick nieaktualny, SolarPolar, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni, jestes bogiem....Reni wrote:w skrócie.. po znieczuleniu Caffe się spsuła
nick nieaktualny, Reni, BISCA, nick nieaktualny, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Wszystko jedno aby zdrowe!stara.krycha wrote:Czyli musi byc teraz chlopak. Kciukamy za chlopaka

nick nieaktualny, MartaDidi, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Zyje, mam sie dobrze... I serdecznie dziekuje za pamiec i mile slowo...kapturnica wrote:Najwazniejsze ze zyjesz i sie dobrze masz

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, malgos741, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość