35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z zawodowego punktu widzenia- sprawa bardzo ciekawa- a mialas obrzeki jeszcze innych tkanek, czy tylko policzek? Dostalas cos p- wstrzasowego, czy sytuacja sama sie uspokoila?caffe wrote:Akcja taka była pierwszy raz i ząb leczony kanałowo też pierwszy
caffe lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyReni wrote:ANka zgrywusko!
Widzę, że po zmianie prezydenta, kiedy to w PL żyje się jak w raju, dobrostan te sprawy i pyk dziecko za dzieckiem
brawo
Ona się połaszczyła na te 5 stów! Ja wa mówię!
Aniu gratuluję i kciukam za powodzenie!
MartaDidi, Bozia3, Reni, kapturnica, ania.g, BISCA, nick nieaktualny, SolarPolar, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Z tego wszystkiego zjadlam dziecku kopytka- dziwnie to brzmi...caffe wrote:sami się zastanawiają co to mogło być, bo nie było to znieczulenie
Bozia3, nick nieaktualny, caffe, BISCA, gretka, nick nieaktualny, SolarPolar, Dziobak, paszczakin, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Reni wrote:dzień dobry
miałam się nie odzywać, bo mi się nie chce
ale
OMG
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8fa28d54d31.png
a Wy macie opory, żeby kawałek brzucha w namiocie pokazać
Ej no bardzo ladne bamboszki.
Witam panie.
Reni, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
czyli to Twoja wina a nie lekarzy
wsadziłas ich na minę
następnym razem powinni ci tam odpalić napalmcaffe wrote:Akcja taka była pierwszy raz i ząb leczony kanałowo też pierwszy
Bozia3, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
zaczęło się od prawej strony nosa (bo to ząb "4") i poszło promieniście w stronę policzka.MartaDidi wrote:Z zawodowego punktu widzenia- sprawa bardzo ciekawa- a mialas obrzeki jeszcze innych tkanek, czy tylko policzek? Dostalas cos p- wstrzasowego, czy sytuacja sama sie uspokoila?
Potem zapuchło oko, no pól twarzy jak po znieczuleniu, nic nie czułam. teraz czucie wraca, a opuchlizna podobno opada.
Dostałam antybiotyk, sterydy, i coś przeciwko alergii
MartaDidi, Simba lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mamy zapowiedzi pierwszej decyzji nowego prezydenta.... dotyczy pomnika smoleńskiego na Krakowskim Przedmieściu ......
To jest priorytet, przecie od tego ludziom się będzie żyło lepiej...
Przepraszam z gory.
Ja pierdole, kurwa mac. Zaczyna sie. A ja naprawde chce niedlugo wracac. Baby robcie cos. Bagnety na bron czy petycje na stol. Przeciez to nie moze byc. W koncu 50% bylo przeciwko.
ania.g, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, Simba, Mega, caffe lubią tę wiadomość
Jeszcze nieświadomy. Chyba padnie. Poczekam aż wypije z dwie lampki wina to mu powiemBozia3 wrote:Ania - gratulacje
. Ale się dzieje - aż mi się gorąco zrobiło, jak sobie pomyślałam o obowiązkach, jakie przed Wami...Co na to mąż ??
SolarPolar, gretka, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, caffe, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
zgadzam się z Tobą....narobiła zamieszania - a teraz widać, że nawet Marta od yorka zgłupiała o co kaman...Reni wrote:czyli to Twoja wina a nie lekarzy
wsadziłas ich na minę
następnym razem powinni ci tam odpalić napalm
Ja obstawiam, że ona się oparzyła żelazkiem - bo Franca magluje i prasuje ostatnio bez przerwy...gęba jej spuchła - a teraz wielkie aj waj....
ania.g, BISCA, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, paszczakin, Reni, Simba, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
Kurde cos w tym ejst na tym nowym glukometrze cukier po jedzeniu mam 110 po godzinie a na tym wczorajszym mam 124

I ktory wynim blizszy prawde ?? Rano pobranie po pobraniu ten wczorajszy etz mial rozdzwiek bo najpierw 118 a potem 97.Chyba nie ejst za dokladnyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 16:29
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Jestem jeszcze w czytalnianych zaswiatach i przyszlam zerknac czy mnie nikt nie wypier wyprosil za bluzgi.
Nie? Ok wracam do czytelni.
Ania.g cudne wiesci, cudne. Mam nadzieje, ze Ty nie z tych przygodowych i wszystko bedzie jak ma byc.
BISCA, ania.g, nick nieaktualny, Simba, Mega, caffe lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny