35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Akcja taka była pierwszy raz i ząb leczony kanałowo też pierwszy
caffe lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyReni wrote:ANka zgrywusko!
Widzę, że po zmianie prezydenta, kiedy to w PL żyje się jak w raju, dobrostan te sprawy i pyk dziecko za dzieckiem
brawo
Ona się połaszczyła na te 5 stów! Ja wa mówię!
Aniu gratuluję i kciukam za powodzenie!MartaDidi, Bozia3, Reni, kapturnica, ania.g, BISCA, kkisia, SolarPolar, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:sami się zastanawiają co to mogło być, bo nie było to znieczulenie
Bozia3, stara.krycha, caffe, BISCA, gretka, kkisia, SolarPolar, Dziobak, paszczakin, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Reni wrote:dzień dobry
miałam się nie odzywać, bo mi się nie chce
ale
OMG
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8fa28d54d31.png
a Wy macie opory, żeby kawałek brzucha w namiocie pokazać
Ej no bardzo ladne bamboszki.
Witam panie.Reni, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
czyli to Twoja wina a nie lekarzy
wsadziłas ich na minę
następnym razem powinni ci tam odpalić napalmcaffe wrote:Akcja taka była pierwszy raz i ząb leczony kanałowo też pierwszyBozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Z zawodowego punktu widzenia- sprawa bardzo ciekawa- a mialas obrzeki jeszcze innych tkanek, czy tylko policzek? Dostalas cos p- wstrzasowego, czy sytuacja sama sie uspokoila?
Potem zapuchło oko, no pól twarzy jak po znieczuleniu, nic nie czułam. teraz czucie wraca, a opuchlizna podobno opada.
Dostałam antybiotyk, sterydy, i coś przeciwko alergiiMartaDidi, Simba lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mamy zapowiedzi pierwszej decyzji nowego prezydenta.... dotyczy pomnika smoleńskiego na Krakowskim Przedmieściu ......
To jest priorytet, przecie od tego ludziom się będzie żyło lepiej...
Przepraszam z gory.
Ja pierdole, kurwa mac. Zaczyna sie. A ja naprawde chce niedlugo wracac. Baby robcie cos. Bagnety na bron czy petycje na stol. Przeciez to nie moze byc. W koncu 50% bylo przeciwko.ania.g, BISCA, Mala79, dorbie, paszczakin, Simba, Mega, caffe lubią tę wiadomość
Bozia3 wrote:Ania - gratulacje
. Ale się dzieje - aż mi się gorąco zrobiło, jak sobie pomyślałam o obowiązkach, jakie przed Wami...Co na to mąż ??
SolarPolar, gretka, BISCA, Mala79, kkisia, Bozia3, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, caffe, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:czyli to Twoja wina a nie lekarzy
wsadziłas ich na minę
następnym razem powinni ci tam odpalić napalm
Ja obstawiam, że ona się oparzyła żelazkiem - bo Franca magluje i prasuje ostatnio bez przerwy...gęba jej spuchła - a teraz wielkie aj waj....ania.g, BISCA, Mala79, MartaDidi, kkisia, paszczakin, Reni, Simba, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
Kurde cos w tym ejst na tym nowym glukometrze cukier po jedzeniu mam 110 po godzinie a na tym wczorajszym mam 124
I ktory wynim blizszy prawde ?? Rano pobranie po pobraniu ten wczorajszy etz mial rozdzwiek bo najpierw 118 a potem 97.Chyba nie ejst za dokladnyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 16:29
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem jeszcze w czytalnianych zaswiatach i przyszlam zerknac czy mnie nikt nie wypier wyprosil za bluzgi.
Nie? Ok wracam do czytelni.
Ania.g cudne wiesci, cudne. Mam nadzieje, ze Ty nie z tych przygodowych i wszystko bedzie jak ma byc.BISCA, ania.g, kkisia, Simba, Mega, caffe lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny