35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry
Co ja pacze? Ania w ciąży? o ranySpokojnych 9 miesięcy
Z tego co zauważyłam, to na sąsiednim wątku też dwie dziewuchy zajszły
To kto jeszcze?kapturnica, kkisia, Mala79, ania.g, gretka, Simba, BISCA, Magdala, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Na szczęscie nie golym
Do tego tez nie mam pretensji ze z koleżanką
Tylko lekcje skonczyl o 12.20 a zlokalizowalam ich przed 14sta
Mój Hubi tez lat 10 zerwał ze swoją dziewczyna od 3 lat i sie zastanawia czy poprosisz o chodzenie Natalię czy MadzięZastanawia sie juz kilka mcy, ale ciągle z Madzią siada nawet na wycieczke, a kumple też sa ok, o dziewczynach mozna pogadac. jakas fajna klase ma.
moremi, Mala79, paszczakin, SolarPolar, Magda*, Simba, BISCA, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:n Zjadlam wlasnie na obiad 2mlode z wody..Mam nadzieje , ze to ze mlode i maja zmniejszona ilosc skrobi w sobie pozwoli mi na ich ejdzenie..tez je bardzo lubie a juz do salaty zielonej lub ogorka to uwielbiam...
a i podobno kiszonki dobrze robią na cukier, nawet ta woda z kiszenia. Ja juz sie przymierzam do nastawienia małosolnych ogorasow
Ania.G gratuluje !!! Spokojnej ciazy !!!kapturnica lubi tę wiadomość
-
A u mnie pseudomiesiączka. Zaczęłam właśnie 5 miesiąc i jak w mordę strzelił bóle miesiączkowe i brudzenie.
Zatem zostałam w domu.dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A u mnie pseudomiesiączka. Zaczęłam właśnie 5 miesiąc i jak w mordę strzelił bóle miesiączkowe i brudzenie.
Zatem zostałam w domu.
Patrz jak elci 5ty meisiac no pieknie!!moremi, dorbie, Simba, macduska, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:A u mnie pseudomiesiączka. Zaczęłam właśnie 5 miesiąc i jak w mordę strzelił bóle miesiączkowe i brudzenie.
Zatem zostałam w domu.super z tym piątym miesiącem
Mnie dzis rano ktoś delikatnie posmyral z lewej strony brzuchamoremi, ania.g, Mala79, kapturnica, dorbie, Dziobak, kkisia, Simba, gosia7122, macduska, BISCA, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Twoja macica ma skleroze i zapomina ze jest w ciazy
Patrz jak elci 5ty meisiac no pieknie!!stara.krycha, Mala79, kapturnica, kkisia, gretka, BISCA, Magdala, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dziewczyny - potrzebuję czegoś dobrego na blizny.
Nasza masc to Contractubex co prawda stosunkowo mala ilosc jej bo 20 g w zelu ale przynajmniej dala rade i u Mlodego i u mnie nawet na opakowaniu ma napisane lek stosowany w leczeniu blizn roznego pochodzenia jej glowny skladnik heparynastara.krycha, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Ja apteki wcale nie zgubilam. Nie chcialam tam isc bez kasy
O ja dobra juz sie zamykam znowu dziwny humor sie przyplatal, jak nie rycze to sie smieje ze skrajnosci w skrajnoscstara.krycha lubi tę wiadomość