X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zgadzam się z Tobą....narobiła zamieszania - a teraz widać, że nawet Marta od yorka zgłupiała o co kaman...
    Ja obstawiam, że ona się oparzyła żelazkiem - bo Franca magluje i prasuje ostatnio bez przerwy...gęba jej spuchła - a teraz wielkie aj waj....:)
    Nadęła sie i spuchla, a dochtor biedny- dzien skopany, w golfa se nie pogra.. Ale mam nadzieje, ze nic nie skasowali?

kkisia, Bozia3, Mega, caffe lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Wodki mu polej lepiej ;)
    Jak to mój facet ostatnio powiedział- chłop w tych sprawach nie ma nic do gadania... Przyjmuje na klate co mu baba mowi i wierzy na slowo- mozna dzisiaj?- mozna! :-) Aniu, z calego serducha gratuluje... Mi z czasem coraz mniej po drodze do kolejenj ciazy. Maly wciaz nie spi, a ja sama na wlosciach calymi tygodniami...

ania.g, kkisia, Mala79, kapturnica, Simba, Mega, megan8, caffe lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Jestem jeszcze w czytalnianych zaswiatach i przyszlam zerknac czy mnie nikt nie wypier wyprosil za bluzgi.

Nie? Ok wracam do czytelni.

Ania.g cudne wiesci, cudne. Mam nadzieje, ze Ty nie z tych przygodowych i wszystko bedzie jak ma byc. :-)
    Z przygodowych ale mam nadzieję że tym razem będzie bez.

Magdala, Mala79, dorbie lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide z Malym na rower :-)

Bozia3, Mala79, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie zjadlo mi posta a tak sie naprodukowalam... No nic napisze od nowa...
    No wiec teraz ogranicze sie do skrotowej wypowiedzi..

Schodze z psem,w glowie plan pies szybko na łąkę siusiu i ide w strone szkoly...
    Docieram na łąkę,w oddali slysze dzieciecy smiech i rozmowe a mama nie bedzie Cie wyzywac? Ale powiesz jej ze to przeze mnie tak no powiesz. Myślę sobie o kolejna matka sie stresuje, ide kawałek dalej pies zaczyna machac kitka ale mysle sobie to samiec wiec wyniuszyl panne no nic spuszczam psa pies znika i slysze o goldus do nas przyszedl..
    Mozecie sobie wyobrazić moja zlosc, wszystkie malo cenzuralne slowa cisna sie same na usta podchodze i co widze moje rozpromienione dziecie siedzace dupa na trawie a na jego bluzie siedzi kolezanka która powiedziala dzien dobry i zaczela mowic... Proszę pani to nie jego wina to ja go wyciagnelam na lake, bo tylko tutaj jest spokojnie i mozemy sobie porozmawiać w ciszy.. szczeka opadla mi na dol jedyne co bylam w stanie z siebie wyjakac to odpowiedz dzien dobry spojrzalam na dziecie wlepilam psa i wrocilam do domu...

A ja myślałam ze na to jeszcze przyjdzie czas i za wcześnie a tu masz taka niespodzianka

Oj normalnie zaniemowilam

ania.g, Bozia3, macduska, kkisia, SolarPolar, kapturnica, gretka, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, caffe, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    a sok aroniowy mozna w ciązy pic, prawda?
    Sok z aronii to kopalnia minerałów i witamin. Nie ma przeciwwskazań w ciąży.

dorbie lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dotarlam i nawet w tak zwanym miedzy czasie zupe uwarzylam z mlodego kalafiorka i ziemniaczkow. Z koperkiem. Mmm.

Dzis bylam ostatni raz na naukach w pracy. Uff. W poniedzilalek zaczynaja sie egzaminy i bedzie z gorki do wakacji. I wiecie co? Zostalam finansowo zgratyfikowana :-). Milo.

Ciaze sie sypia znowu. :-) Ja tez wracam do gry. W tym cyklu sie staram.
    Nigdzie juz dzis nie ide. Zimno i mokro jest. Jutro cos moj przebakiwal o wycieczce, ale jak pogoda sie nie zmieni to namowie go na pozegnalne prasowanie.

BISCA, kkisia, dorbie, Mala79, Simba, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, masz tu linka
    http://wieczniemloda.com/sok-z-aronii-przepis-i-wlasciwosci-odmladzajace-6594

dorbie lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, ile lat ma Twoj syn?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, ale o co chodzi? Z gołym tyłkiem siedział? Bo nie zrozumiałam....Bo jeśli po prostu był z koleżanką na łąkach, a ona siedziała na jego bluzie - to co w tym złego? I ile on ma lat?

Mala79 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - potrzebuję czegoś dobrego na blizny.

Mala79 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pamiętam że było coś takiego śmierdzącego ale skutecznego i zwało się cebion.

Magdala, macduska lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blizny tez trzeba masowac. Najlepiej z kremem razem tym na blizny. Nie wiem jak to sie ma do blizn po zylakach.

macduska lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mała, ale o co chodzi? Z gołym tyłkiem siedział? Bo nie zrozumiałam....Bo jeśli po prostu był z koleżanką na łąkach, a ona siedziała na jego bluzie - to co w tym złego? I ile on ma lat?

No wlasnie. Zreszta ja przeczytalam, ze on siediala na jego buzi ... No co innego. À le na bluzie .... ;)

Bozia3, Mala79, kapturnica, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Ostry noz powinien byc skuteczny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 17:35

macduska, paszczakin lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Blizny tez trzeba masowac. Najlepiej z kremem razem tym na blizny. Nie wiem jak to sie ma do blizn po zylakach.

To nie dla mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ostry noz powinien byc skuteczny

Ha ha! :-)

BISCA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dorbie, masz tu linka
    http://wieczniemloda.com/sok-z-aronii-przepis-i-wlasciwosci-odmladzajace-6594
    No tak myslalam, ale upewnic sie warto

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystko przez moj pośpiech
    W roli wyjaśnienia nie jestem zla ze poswiecil swoja bluze zeby miala na czym siedziec a sam portkami trawe czyscil to ok
    Mi chodzi o sam fakt wystarczylo po drodze zadzwonic domofonem i powiedziec ide na łąkę nic przeciwko bym nie miała..
    Tyle ze oszczedzilabym sobie nerwow i zastanawiania sie gdzie jest...
    On ma 10 lat.. I powinien o tym pamiętać...

ania.g, kkisia, SolarPolar, Magda*, Bozia3, MartaDidi, Magdala, Mega, ComeToMeBaby, caffe, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Na szczęscie nie golym :-)
    Do tego tez nie mam pretensji ze z koleżanką
    Tylko lekcje skonczyl o 12.20 a zlokalizowalam ich przed 14sta

caffe lubi tę wiadomość

‹‹ 9596 9597 9598 9599 9600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ