X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zgadzam się z Tobą....narobiła zamieszania - a teraz widać, że nawet Marta od yorka zgłupiała o co kaman...
    Ja obstawiam, że ona się oparzyła żelazkiem - bo Franca magluje i prasuje ostatnio bez przerwy...gęba jej spuchła - a teraz wielkie aj waj....:)
    Nadęła sie i spuchla, a dochtor biedny- dzien skopany, w golfa se nie pogra.. Ale mam nadzieje, ze nic nie skasowali?

kkisia, Bozia3, Mega, caffe lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Wodki mu polej lepiej ;)
    Jak to mój facet ostatnio powiedział- chłop w tych sprawach nie ma nic do gadania... Przyjmuje na klate co mu baba mowi i wierzy na slowo- mozna dzisiaj?- mozna! :-) Aniu, z calego serducha gratuluje... Mi z czasem coraz mniej po drodze do kolejenj ciazy. Maly wciaz nie spi, a ja sama na wlosciach calymi tygodniami...

ania.g, kkisia, Mala79, kapturnica, Simba, Mega, megan8, caffe lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Jestem jeszcze w czytalnianych zaswiatach i przyszlam zerknac czy mnie nikt nie wypier wyprosil za bluzgi.

Nie? Ok wracam do czytelni.

Ania.g cudne wiesci, cudne. Mam nadzieje, ze Ty nie z tych przygodowych i wszystko bedzie jak ma byc. :-)
    Z przygodowych ale mam nadzieję że tym razem będzie bez.

Magdala, Mala79, dorbie lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide z Malym na rower :-)

Bozia3, Mala79, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie zjadlo mi posta a tak sie naprodukowalam... No nic napisze od nowa...
    No wiec teraz ogranicze sie do skrotowej wypowiedzi..

Schodze z psem,w glowie plan pies szybko na łąkę siusiu i ide w strone szkoly...
    Docieram na łąkę,w oddali slysze dzieciecy smiech i rozmowe a mama nie bedzie Cie wyzywac? Ale powiesz jej ze to przeze mnie tak no powiesz. Myślę sobie o kolejna matka sie stresuje, ide kawałek dalej pies zaczyna machac kitka ale mysle sobie to samiec wiec wyniuszyl panne no nic spuszczam psa pies znika i slysze o goldus do nas przyszedl..
    Mozecie sobie wyobrazić moja zlosc, wszystkie malo cenzuralne slowa cisna sie same na usta podchodze i co widze moje rozpromienione dziecie siedzace dupa na trawie a na jego bluzie siedzi kolezanka która powiedziala dzien dobry i zaczela mowic... Proszę pani to nie jego wina to ja go wyciagnelam na lake, bo tylko tutaj jest spokojnie i mozemy sobie porozmawiać w ciszy.. szczeka opadla mi na dol jedyne co bylam w stanie z siebie wyjakac to odpowiedz dzien dobry spojrzalam na dziecie wlepilam psa i wrocilam do domu...

A ja myślałam ze na to jeszcze przyjdzie czas i za wcześnie a tu masz taka niespodzianka

Oj normalnie zaniemowilam

ania.g, Bozia3, macduska, kkisia, SolarPolar, kapturnica, gretka, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, caffe, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    a sok aroniowy mozna w ciązy pic, prawda?
    Sok z aronii to kopalnia minerałów i witamin. Nie ma przeciwwskazań w ciąży.

dorbie lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dotarlam i nawet w tak zwanym miedzy czasie zupe uwarzylam z mlodego kalafiorka i ziemniaczkow. Z koperkiem. Mmm.

Dzis bylam ostatni raz na naukach w pracy. Uff. W poniedzilalek zaczynaja sie egzaminy i bedzie z gorki do wakacji. I wiecie co? Zostalam finansowo zgratyfikowana :-). Milo.

Ciaze sie sypia znowu. :-) Ja tez wracam do gry. W tym cyklu sie staram.
    Nigdzie juz dzis nie ide. Zimno i mokro jest. Jutro cos moj przebakiwal o wycieczce, ale jak pogoda sie nie zmieni to namowie go na pozegnalne prasowanie.

BISCA, kkisia, dorbie, Mala79, Simba, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, masz tu linka
    http://wieczniemloda.com/sok-z-aronii-przepis-i-wlasciwosci-odmladzajace-6594

dorbie lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, ile lat ma Twoj syn?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, ale o co chodzi? Z gołym tyłkiem siedział? Bo nie zrozumiałam....Bo jeśli po prostu był z koleżanką na łąkach, a ona siedziała na jego bluzie - to co w tym złego? I ile on ma lat?

Mala79 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - potrzebuję czegoś dobrego na blizny.

Mala79 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pamiętam że było coś takiego śmierdzącego ale skutecznego i zwało się cebion.

Magdala, macduska lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blizny tez trzeba masowac. Najlepiej z kremem razem tym na blizny. Nie wiem jak to sie ma do blizn po zylakach.

macduska lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mała, ale o co chodzi? Z gołym tyłkiem siedział? Bo nie zrozumiałam....Bo jeśli po prostu był z koleżanką na łąkach, a ona siedziała na jego bluzie - to co w tym złego? I ile on ma lat?

No wlasnie. Zreszta ja przeczytalam, ze on siediala na jego buzi ... No co innego. À le na bluzie .... ;)

Bozia3, Mala79, kapturnica, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Ostry noz powinien byc skuteczny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 17:35

macduska, paszczakin lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Blizny tez trzeba masowac. Najlepiej z kremem razem tym na blizny. Nie wiem jak to sie ma do blizn po zylakach.

To nie dla mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ostry noz powinien byc skuteczny

Ha ha! :-)

BISCA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dorbie, masz tu linka
    http://wieczniemloda.com/sok-z-aronii-przepis-i-wlasciwosci-odmladzajace-6594
    No tak myslalam, ale upewnic sie warto

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystko przez moj pośpiech
    W roli wyjaśnienia nie jestem zla ze poswiecil swoja bluze zeby miala na czym siedziec a sam portkami trawe czyscil to ok
    Mi chodzi o sam fakt wystarczylo po drodze zadzwonic domofonem i powiedziec ide na łąkę nic przeciwko bym nie miała..
    Tyle ze oszczedzilabym sobie nerwow i zastanawiania sie gdzie jest...
    On ma 10 lat.. I powinien o tym pamiętać...

ania.g, kkisia, SolarPolar, Magda*, Bozia3, MartaDidi, Magdala, Mega, ComeToMeBaby, caffe, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Na szczęscie nie golym :-)
    Do tego tez nie mam pretensji ze z koleżanką
    Tylko lekcje skonczyl o 12.20 a zlokalizowalam ich przed 14sta

caffe lubi tę wiadomość

‹‹ 9596 9597 9598 9599 9600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ