35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Przepraszam z gory.
Ja pierdole, kurwa mac. Zaczyna sie. A ja naprawde chce niedlugo wracac. Baby robcie cos. Bagnety na bron czy petycje na stol. Przeciez to nie moze byc. W koncu 50% bylo przeciwko.
to jeszcze nic- słyszałaś jaki sa sondaże wyborow parlamentarnych?
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gif
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:A u mnie pseudomiesiączka. Zaczęłam właśnie 5 miesiąc i jak w mordę strzelił bóle miesiączkowe i brudzenie.
Zatem zostałam w domu.
nie masz kobieto spokoju w tej ciazy.. za to dziecie bedziesz miec spokojne, zeby sie wyrownalo!dorbie, moremi, Simba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:A tak przy okazji- jak mi jeszcze cykl nie wrocil, to nie moge zajsc, nie? Do pierwszej @ jestem bezpieczna?
.
dorbie, ania.g, kkisia, Simba, paszczakin, MartaDidi, kapturnica, macduska, BISCA, Mega, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mąż już wie. Zatkało go i jeszcze na pewno nie dociera ale jest ok. Teraz poszedł poszaleć z wykaszarką.
kkisia, Dziobak, Simba, gretka, paszczakin, dorbie, macduska, BISCA, Magdala, moremi, Mega, SolarPolar, ComeToMeBaby, megan8, Mala79, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:
Ide grać w lotto
Aniu cudownieI nie waz sie myślec inaczej
kkisia, ania.g, gretka, kapturnica, BISCA, Magdala, moremi, malgos741, Mega, megan8, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Pacz pacz! Ja normalnie cos czułam!!!
Ide grać w lotto
Aniu cudownieI nie waz sie myślec inaczej
Jak pytałaś czy wsio ok to sobie pomyślałam ale ma Simba wyczucieSimba, paszczakin, kapturnica, kkisia, macduska, BISCA, Magdala, moremi, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny