35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was moje drogie
Bieszczady piekne jak zawsze
Aniu wielkie gratulacje
Juz tesknie za forumI za wami
Buziole ogromne
kapturnica, ania.g, gosia7122, gretka, dorbie, Heretyczka, macduska, kkisia, Bozia3, Parka, beates, Magdala, moremi, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, Mala79, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jaką sklerozę? patrz jak idealnie się wstrzeliwuje w każdy początek miesiąca. Ja nigdy takich regularnych cykli nie miałam.
U mnie teraz to krwawienie też jakby w czasie miesiaczkiw 28 dzień od poprzedniej spodziewanej. Krwiak przy ujściu szyjki. A 4 tyg temu tez, co prawda po stosunku, ale 1x i w dniu spodziewanej miesiaczki. No coś w tym jest u mnie, pasuje
tylko miesiąc temu mniejsze ale krew, nie plamienie. Tak jakoś pasuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Stół i zarcie gotowe. Gdzie goscie do cholery???
W ferworze przygotowań poparzyłam palce u lewej ręki.
Ciasta wyszły dobre. Zwłaszcza rabarbarowe.macduska, Dziobak, dorbie, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:a ja poszłam na łatwizne i zrobiłam paste ztego co miałam, jajka na twardo plus starty łosos ze słoiczka taki słony w oleju plus pomidory suszone ze słoika, zblendowałam, swieza ciabata, gęsto świeżą pietrucha na to....to tego mam rum ze sprajtem i cytryna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:skąd takie dziadostwo sie bierze??
z tego co pamiętam, to miałam krwawienie w każdej ciąży, w 1.ok 12 tyg i potem w 29 tyg, w drugiej na początku tak jak spodziewana miesiączka. Ale wtedy mi nikt krwiakow nie rozpoznawal, w 1 ciąży to nawet usg mi nikt nie robiłHeretyczka, Magdala, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to jeszcze nic- słyszałaś jaki sa sondaże wyborow parlamentarnych?
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gif
Nie, nie slyszalam. My nie posiadamy telewizji (zeby sie chronic przed papka oglupiajaca) wiec wszelkie super njusy to albo od was albo jak w metrze lukne komus przez ramie
. No i radio, ale to nie zawsze wlaczone.
moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Parka wrote:Aniu.g, wchodze na forum i co widze??? Gratuluje!
Magdala pisala ze sie ciaze posypaly, ktos jeszcze? (troche mi wstyd ze ja tak nie na bieżąco)
Na watku oboki Krycha jutro testuje, ale to formalnosc (ja afirmuje).
anna maria, ania.g, moremi, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Nie, nie slyszalam. My nie posiadamy telewizji (zeby sie chronic przed papka oglupiajaca
) wiec wszelkie super njusy to albo od was albo jak w metrze lukne komus przez ramie
. No i radio, ale to nie zawsze wlaczone.
no to ja Cie prosze sie nie denerwuj.. ale lepiej wiedziec..
http://wiadomosci.wp.pl/kat,140716,title,Sondaz-poparcia-partii-politycznych-Ugrupowanie-Kukiza-przegonilo-Platforme,wid,17584394,wiadomosc.html
ja mam codzinnie poskie radyjo, na TV mam wieksze uczulenie- mam wrazenie ze w telewizji wszyscy na siebie krzycza..Magdala, moremi lubią tę wiadomość