35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was moje drogie

Bieszczady piekne jak zawsze
Aniu wielkie gratulacje
Juz tesknie za forum
I za wami
Buziole ogromne
kapturnica, ania.g, gosia7122, gretka, dorbie, Heretyczka, macduska, kkisia, Bozia3, Parka, beates, Magdala, moremi, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, Mala79, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle nie masz chyba krwawienia, co?moremi wrote:Jaką sklerozę? patrz jak idealnie się wstrzeliwuje w każdy początek miesiąca. Ja nigdy takich regularnych cykli nie miałam.
U mnie teraz to krwawienie też jakby w czasie miesiaczki
w 28 dzień od poprzedniej spodziewanej. Krwiak przy ujściu szyjki. A 4 tyg temu tez, co prawda po stosunku, ale 1x i w dniu spodziewanej miesiaczki. No coś w tym jest u mnie, pasuje
tylko miesiąc temu mniejsze ale krew, nie plamienie. Tak jakoś pasuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja poszłam na łatwizne i zrobiłam paste ztego co miałam, jajka na twardo plus starty łosos ze słoiczka taki słony w oleju plus pomidory suszone ze słoika, zblendowałam, swieza ciabata, gęsto świeżą pietrucha na to....to tego mam rum ze sprajtem i cytrynamacduska wrote:Stół i zarcie gotowe. Gdzie goscie do cholery???
W ferworze przygotowań poparzyłam palce u lewej ręki.
Ciasta wyszły dobre. Zwłaszcza rabarbarowe.
macduska, Dziobak, dorbie, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuperHeretyczka wrote:a ja poszłam na łatwizne i zrobiłam paste ztego co miałam, jajka na twardo plus starty łosos ze słoiczka taki słony w oleju plus pomidory suszone ze słoika, zblendowałam, swieza ciabata, gęsto świeżą pietrucha na to....to tego mam rum ze sprajtem i cytryna

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzekrwione endometrium w ciąży i slabe naczynko i krwawi, robi się krwiak i u mnie się oproznil.Heretyczka wrote:skąd takie dziadostwo sie bierze??
z tego co pamiętam, to miałam krwawienie w każdej ciąży, w 1.ok 12 tyg i potem w 29 tyg, w drugiej na początku tak jak spodziewana miesiączka. Ale wtedy mi nikt krwiakow nie rozpoznawal, w 1 ciąży to nawet usg mi nikt nie robił
Heretyczka, Magdala, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to jeszcze nic- słyszałaś jaki sa sondaże wyborow parlamentarnych?
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gif
Nie, nie slyszalam. My nie posiadamy telewizji (zeby sie chronic przed papka oglupiajaca
) wiec wszelkie super njusy to albo od was albo jak w metrze lukne komus przez ramie
. No i radio, ale to nie zawsze wlaczone.
moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Parka wrote:Aniu.g, wchodze na forum i co widze??? Gratuluje!
Magdala pisala ze sie ciaze posypaly, ktos jeszcze? (troche mi wstyd ze ja tak nie na bieżąco)
Na watku obok
i Krycha jutro testuje, ale to formalnosc (ja afirmuje).
anna maria, ania.g, moremi, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Nie, nie slyszalam. My nie posiadamy telewizji (zeby sie chronic przed papka oglupiajaca
) wiec wszelkie super njusy to albo od was albo jak w metrze lukne komus przez ramie
. No i radio, ale to nie zawsze wlaczone.
no to ja Cie prosze sie nie denerwuj.. ale lepiej wiedziec..
http://wiadomosci.wp.pl/kat,140716,title,Sondaz-poparcia-partii-politycznych-Ugrupowanie-Kukiza-przegonilo-Platforme,wid,17584394,wiadomosc.html
ja mam codzinnie poskie radyjo, na TV mam wieksze uczulenie- mam wrazenie ze w telewizji wszyscy na siebie krzycza..
Magdala, moremi lubią tę wiadomość