35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:a ja poszłam na łatwizne i zrobiłam paste ztego co miałam, jajka na twardo plus starty łosos ze słoiczka taki słony w oleju plus pomidory suszone ze słoika, zblendowałam, swieza ciabata, gęsto świeżą pietrucha na to....to tego mam rum ze sprajtem i cytryna
jeżu, jak ja tego dawno nie jadlam.. bedzie z nascie lat, a tak lubiłam! ciekawe czy tu to maja, nigdy mi sie w oczy nie rzucilo.. A w DE to gdzie to kupujesz? -
Dziobak wrote:Nie. Pesymistyczny Dziobak mowi, ze nie jestes bezpieczna. Bo miesiaczka to jajo po dacie waznosci
.
no faktycznie.. o matko i córko, czeba bedzie gumki kupic, jak nastolatka!Dziobak, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale nie masz chyba krwawienia, co?
U mnie teraz to krwawienie też jakby w czasie miesiaczkiw 28 dzień od poprzedniej spodziewanej. Krwiak przy ujściu szyjki. A 4 tyg temu tez, co prawda po stosunku, ale 1x i w dniu spodziewanej miesiaczki. No coś w tym jest u mnie, pasuje
tylko miesiąc temu mniejsze ale krew, nie plamienie. Tak jakoś pasuje
dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:jeżu, jak ja tego dawno nie jadlam.. bedzie z nascie lat, a tak lubiłam! ciekawe czy tu to maja, nigdy mi sie w oczy nie rzucilo.. A w DE to gdzie to kupujesz?
paszczakin lubi tę wiadomość
-
Witam wieczornie
nadrobić Was to sztuka...
Aniu gratulacjespokojnych 9 m-cy..
Krycha kciuki za sikańca zaciśnięte
Asiula zazdraszam pięknych widoków
moremi, ania.g, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A ja ogladam zdjecia ze szpitala i patrze jak moje dziecie uroslo (5.1kg dzis) i sie wzruszam.. i o, macie jedyna szanse na zobaczenie paszczaka z dzieciem w nocy w szpitalu
(bedzie jakies fefnascie sekund)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 22:16
gretka, malgos741, moremi, kapturnica, anna maria, ania.g, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super wyglądacie ze swoimi pociechami
anna maria, paszczakin, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Anna sliczne zdjecie z żabka
Powiem Wam ,ze ja juz sie doczekac nie moge ,żeby swojego malucha przytulic..Duzy maluch juz nie taki mięciutki jak maly to mlodego juz tak nie wysciskam jak Maksa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 22:16
anna maria, iwcia77, dorbie, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszczu ale Ty masz mlodziutki paszczulek
..Kurde ja bym ci max 30tke dala!!
Macierzynstwo mnie odmlodzilo
kapturnica, moremi, anna maria, Aasiula, kkisia, iwcia77, dorbie, Simba lubią tę wiadomość