X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira dobre u uśmiałam się ale masz racje tak bedzie już teraz są burze ale nic nie dają tylko jeszcze gorzej jest wrwrwrrwrrwr najgorzej że się dusze przez astme bo za goraco a w czwartek muszę wyjechać kawał drogi jak bedzie taki upał to autobusem nie dam rady choroba lokomocyjna i upał to nie dla mnie .
    Dobrej nocy Wam zycze troche chłodniejszej niż dzień :D

Lucky, samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy skupić się na przeżyciu i gdzie tu mieć siły na rozmnażanie ;)

samira, Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    Inessa, ja mam ten sam problem tez jestem astmatykiem i np wczoraj wieczorem miałam poważne trudności w oddychaniu.....
    Mango, bardzo celna uwaga, właśnie jak tu się rozmnażać.....

samira, caffe, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :)

aga ja skończyłam etap rozmnażania ,teraz mam etap oczekiwania z luteiną w tle haha :D

grosza, bliska77, caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta
    Nareszcie skończyłam ten przeklęty urlop grrr.gif
    bilans (2 tyg) - pojedyncze 2 dni z przebłyskiem słońca ale następnego dnia już mega zimno więc ta różnica temp była zabójcza, no i ten weekend gorący ale trzeba było wyjeżdzać więc liczę 1 dzień
    a tak deszcz, silny wiatr więc na wodę nie dało się wypłynąć ani rybek połowić.. tzw dupa blada!
    w domkach nie było toalet i trzeba było maszerować do osobnego budynku.. normalnie mi to nie przeszkadza ale nie jak się ma @ i nie ma ciepłej bieżącej wody i toalety pod ręką i w nocy trzeba maszerować to niefajnie :-/
    poza tym bez ciąży mam w takie zimne dni częstomocz ;-)
    zasięg netu beznadziejny tylko w komórce działał więc czytałam Was na bieżąco
    nie udzielałam się, bo denerwuje mnie to poprawianie telefonu i wstawianie mi dziwnych słów ;-)
    Miłego dnia dziewczęta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 08:59

grosza, bliska77, caffe, samira, Mango, Lucky, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    u mnie dziś pogoda do d.. pada i duchota jest słońca to dziś nie zobaczę :P

bliska77, caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane, ja tez juz po urlopie, podczytywalam was czasami, ale jak mialam pisac z telefonu to mnie szlag trafial. Ja w przeciwienstwie do Reni mialam wymarzona pogode, 2 tygodnie pieknego slonca, zero deszczu tak wiec jestem wypoczeta, wyspana i psychicznie ciut odciazona.
    Pozdrawiam Was wszystkie i kazda z osobna, chcialam powiedziec ze jestescie super....to takie moje przemyslenie:-) fajnie tu z wami:-)
    Witam wszystkie nowe kolezanki starajace sie ktore dolaczyly podczas mojej nieobecnosci.
    Zycze nam wszystkim ZIELONYCH KROP!!!

bliska77, caffe, samira, Mango, Lucky, inessa, megan8, MoniaT, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny - u mnie też duchota...wczoraj myślałam, że się uduszę,,,odstawiliśmy na bok zalecone przez ginkę wczorajsze serduszkoawnie - bo nie miałam zupełnie objawów - ani tempka, ani śluz no i testy owu negatywne...Od dziś tak czy siak rozpoczynam staranka...jutro USG.... :). Reni - dobrze, że już wróciłaś - skoro się męczyłaś tam....

grosza - zazdroszczę deszczu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 09:29

caffe, samira, grosza, Lucky, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie to, że się męczyłam przynajmniej się wyspałam ;-) i nawdychałam świeżego powietrza, bo cały czas na dworku :-)
    ale raczej już na 2 tyg w Polsce się nie piszę, bo nigdy nie wiadomo jaka pogoda i jeszcze za to płacić wcale nie małe pieniądze!
    no ale trochę słonka złapałam więc może na ten cykl starczy ;-)

bliska77, caffe, samira, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nasza Renia zaczyna nowy uklad scalony...badz inny elektroniczno-pradowo-jakis tam...nie znam sie na ukladach;-)ale takie rowne linijeczki rzadko kto tworzy:-)

bliska77, caffe, samira, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, Ty faktycznie juz sie lepiej bierz za robote bo lepiej jak zolnierzyki poczekaja niz moglyby nie zdazyc, co obawiam sie ze moglo sie u mnie stac. Czekalismy do 9 dnia a trzeba bylo dzialac. Jak facet ma zdrowe nasionka to przezyja:-)

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, szkoda, ze podgada była taka...... ale ja znowu upałów nie znoszę i po dwóch wakacyjnych pobytach na południu Europy (Grecja) i to we wrześniu, uznałam, ze więcej tego nie zniosę. Dla mnie optymalna temperatura to ok22 stopni także każdy lubi co innego, ja np uwielbiam spacery brzegiem morza w chłodne dni :-)
    dziewczyny ja chcę ochłodzenie!!! chyba dziś z pracy nie wyjdę, w pokoju 22 stopnie a na dworze ok 15 będzie ok 36 w cieniu.....
    Bozia, życzę owocnego serduszkowania :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 10:16

caffe, samira, grosza, Mango, inessa, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już na urlopie :P

Przez dwa dni sprzątanie i będzie z głowy to co mi przeszkadza :)

Reni, wróciłaś z urlopu, to teraz do "roboty" w ciepełku i własnym łożu :)

U mnie też duchota, ale w domu przyjemy chłodek :)

Zaraz dzwonię do gina żeby wiedzieć co i jak dalej.

bliska77, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, chcialam powiedziec ze masz bardzo ladny wykres:-)&&&

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    No i nasza Renia zaczyna nowy uklad scalony...badz inny elektroniczno-pradowo-jakis tam...nie znam sie na ukladach;-)ale takie rowne linijeczki rzadko kto tworzy:-)

faktycznie ostatnio mam jakies takie równe linie
    może ja nie żyję!

caffe, bliska77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    faktycznie ostatnio mam jakies takie równe linie
    może ja nie żyję!
    Musisz coś zażyć na ożywienie :P

inessa, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Aga, chcialam powiedziec ze masz bardzo ladny wykres:-)&&&
    dzięki ale zważywszy na to że poprzednie były jeszcze ładniejsze, czekam na @ i odkładam kase na badania dla męża i moje wizyty i leki w przyszłym cyklu :-)

a ty kiedy testujesz??? ;-) u Ciebie to dopiero jest ładnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 10:27

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widzialam Twoich wczesniejszych wykresow, wiec jak zobaczylam aktualny to od razu pomyslalam ze pewnie byl "zloty strzal";-)
    wiem ze wszystkie staramy sie nie nastawiac aby nie bylo pozniej rozczarowania, ale chyba tylko tak gadamy, bo kazda z nas przeciez liczy ze kolejny wykres bedzie juz w koncu tym ostatnim....wiec ja trzymam za Ciebie kciuki skoro Ty nie trzymasz:-) moze to cos pomoze:-)
    agafbh wrote:
    dzięki ale zważywszy na to że poprzednie były jeszcze ładniejsze, czekam na @ i odkładam kase na badania dla męża i moje wizyty i leki w przyszłym cyklu :-)

caffe, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha bo ja wpadłam w hibernację !
    caffe wrote:
    Musisz coś zażyć na ożywienie :P

caffe, bliska77, Lucky, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się dziś słabo czuję ,kręgosłup ,barki i łopatki,mięśnie dokuczają...

jak ja pojadę tym autobusem miejskim ,jeszcze czekanie w przychodni u endo ehhh...

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 960 961 962 963 964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ