X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja witam z już KATOWIC !!

UPAŁ POTWORNY a ja jutro do endo idę,mam nadzieję że nie będę długo czekała na wizytę...

grosza, caffe, Lucky, anek42, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan ty się nie waż przejmować tym co syn powiedział musi po prostu dać sobie więcej czasu na zrozumienie że źle myślał

caffe, Lucky, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe miłego urlopu !!!!!
    Bursztyn proszę nie martw się na zapas :)

caffe, inessa, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Caffe miłego urlopu !!!!!
    Bursztyn proszę nie martw się na zapas :)
    Dzięki grosza :)

Jutro jeszcze sprzątanie i już wakacje :P

Lucky, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej
    ale tu spokojnie

Cafe udanego urlopu!

Slash, miesiac oddechu moze dobrze zrobic
    ja wiem, ze wtedy ma sie wrazenie ze czas ucieka, ze cykl do tylu, no ale co zrobic, rzeczywistosci sie nie przeskoczy, miewam podobnie, bo moj M pracuje za kolkiem i czesto jest w trasie, wkurza mnie to, ale taki los

Moje temperatury mnie nie rajcuja, bo jestem na luteinie a ona troche podnosi. Zastanawiam sie czy w ogole robic bete w tym cyklu, gin sugerowal w 26-27 dniu i wtedy odstawienie luteiny. No nic, mam jeszcze chwile na dumanie

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki

Megan, zapomnij i wybacz. Najbardziej rania nas Ci ktorych najbardziej kochamy. Niestety. Mlody jest i nie do konca madry, dorosnie i za pare lat zrozumie jak slowa potrafia ranic i jak bardzo byl dla Ciebie niedobry. Wierze, ze bedziesz miec Coreczke!

caffe, inessa, gosia7122, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lucky :)

Trzymam kciuki żeby się Wam udało :) <3

inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie i dobrego słonecznego dnia życzę <3
    U nas w nocy przeszła wielka burza a ja się strasznie boje brbrbrbrbrbr, od rana upała ale przed chwila lało i znów się ciepło zrobiło dziwna pogoda nawet na spacer nie można iść bo nie wiadomo kiedy zacznie padać.
    Caffe dobrego owocnego odpoczynku :D ale bedziesz od czasu do czasu się odzywać :) ???
    Megan to jest dziciak nastolatek i wtedy jest okres buntu i bardzo różne rzeczy się mówi zwłaszcza rodzicom. Wiem coś o tym z własnego doświadczenia bo miałam 15 lat jak moja mama była w ciaży z młodszym bratem oj się działo :P
    Lucky ja wierzę w Twój cykl :D
    Samirka daj jutro znać co endo łaskawie powiedział :D
    Oj pamietam o każdej z Was czy staraczek czy zaciażonych naprawde uwierzcie mi :P :) :)
    Udanej niedzieli :D

caffe, gosia7122, Mango, Lucky, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie i dobrego słonecznego dnia życzę <3
    U nas w nocy przeszła wielka burza a ja się strasznie boje brbrbrbrbrbr, od rana upała ale przed chwila lało i znów się ciepło zrobiło dziwna pogoda nawet na spacer nie można iść bo nie wiadomo kiedy zacznie padać.
    Caffe dobrego owocnego odpoczynku :D ale bedziesz od czasu do czasu się odzywać :) ???
    Megan to jest dziciak nastolatek i wtedy jest okres buntu i bardzo różne rzeczy się mówi zwłaszcza rodzicom. Wiem coś o tym z własnego doświadczenia bo miałam 15 lat jak moja mama była w ciaży z młodszym bratem oj się działo :P
    Lucky ja wierzę w Twój cykl :D
    Samirka daj jutro znać co endo łaskawie powiedział :D
    Oj pamietam o każdej z Was czy staraczek czy zaciażonych naprawde uwierzcie mi :P :) :)
    Udanej niedzieli :D
    Będę zaglądała, bo co mam robić? :P Nie planuję wyjazdu bo u mnie cały rok jest jak na wakacjach :) Wczoraj było ognisko, piękna i ciepła noc.

Muszę ogarnąć siebie, a dokładniej - swoje hormony, także czeka mnie batalia do lekarza i badania. Mam nadzieję, że wszystko się szybko ureguluje dzięki pomocy gina.
    Jeszcze do mnie nie dociera, że jestem na urlopie. Wiem, że będą telefony i maile z pracy, ale postaram się maksymalnie odciąć od wszystkiego.

Megan, zgadzam się z Inessą, on pewnie nie chciał tak powiedzieć, chociaż świadomie Cię zranił. Też pamiętam, ze sama byłam strasznie niezadowolona gdy ja mając 15 lat dowiedziałam się, ze moja mama jest w ciąży. W tym wieku to jest pewnego rodzaju "obciach", że matka jest w ciąży. Jak urodzisz, to jeszcze Ci będzie wózek wyrywał dla szpanu przed kolegami, bo podobno faceci z dzieckiem mają niezłe branie :P

inessa, Mango, Lucky, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie pytanko techniczne. Kiedy na wykresie pojawia się ta pozioma kreska i co ona oznacza? U mnie jej nie ma i jakiś taki łysy ten wykres :P

Doczytałam, że to nie jest kreska podstawowa, więc jaka ona jest?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2013, 11:31

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwie kreski pozioma i pionowa pojawiają się razem w momencie oznaczenia owulacji przez ovu :D

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uf jak gorącą ,dobrze że idę do teściów na obiad bo stać dzisiaj przy garach to koszmar, u mnie dziwny skok tem.do 37 stopni to chyba przez gorączkę.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

caffe, Mango, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dwie kreski pozioma i pionowa pojawiają się razem w momencie oznaczenia owulacji przez ovu :D
    UUUUUUUU, to u mnie mogą się nie pojawić :P Bo ja przypuszczalnie mam teraz cykle bezowulacyjne :P

Dzięki za info :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2013, 11:56

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    uf jak gorącą ,dobrze że idę do teściów na obiad bo stać dzisiaj przy garach to koszmar, u mnie dziwny skok tem.do 37 stopni to chyba przez gorączkę.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
    U mnie też skoczyła tempka, aż mi ovu przesunęło o dwa dni! :( Teraz moje kombinacje mogą się nie udać :( Też mam wrażenie, że to wszystko przez te upały!!!!!!!!!!! Koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrr!

inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • slash Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki, u mnie tez tropiki, nieźle grzeje od samego rana, chyba nosa nie wystawię dziś na ten skwar.

Tak to prawda w tak młodym wieku nie zawsze się człowiek zastanowi co mówi, on po jakims czasie zrozumie, a Ty mu wybaczysz.

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłej niedzieli.

inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    U mnie też skoczyła tempka, aż mi ovu przesunęło o dwa dni! :( Teraz moje kombinacje mogą się nie udać :( Też mam wrażenie, że to wszystko przez te upały!!!!!!!!!!! Koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Mango a zlikwiduj dwa ostatnie rozciągliwe śluzy i zobacz co zrobi ovu powinien wrócić do poprzedniego zaznaczenia :)

Mango, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie stałam przy garnkach masakra jestem mokra bo u nas ponad 3 stopni słońca nie ma ale co chwile deszcz i burze jak tropik :)

Mam pytanie czy któraś podczas starań brała Acard?

caffe, Lucky, bliska77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa,ja brałam Acard w poprzednim cyklu,a teraz biore Clexan.

caffe, grosza, Lucky, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mango a zlikwiduj dwa ostatnie rozciągliwe śluzy i zobacz co zrobi ovu powinien wrócić do poprzedniego zaznaczenia :)
    Faktycznie, gdy je usunę wraca na 15 dc ;) Ale mnie wkręca ;) Czyli jeszcze jest szansa, że ovu była w 15 dc. Pozostaje czekać - trudno - przynajmniej jest nadzieja :)

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango na pewno się wstrzeliliście, ważniejsze te dwa pozytywne testy, niż komputer owu!

Cafe a, przepraszam za wściubianie nosa, gdzie mieszkasz, że wakacje masz cały rok :) ? Fajnie Ci!
    I nie zakładaj, że nie będzie owu! Będzie i będziesz mieć fajny wykres, może pierwszy i ostatni! Trzymam kciuki!

Anno czy acard miałaś zlecony przez gin? Czytam różne historie dziewczyn i zastanawiam się czy nie włączyć go do suplementów, podobno zaszkodzić nie może bo to minimalne dawki.

inessa, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny wczoraj wróciłam i jestem zjarana a przyznam że słnoce było tylko w piątek szok do tego zaczynam się nakręcić we wtorek mam niby dostać @ i rano zrobię test oczywiście przed każdą @ mam najróżniejsze objawy ciąży począwszy od mdłości zwrotów głowy te czekanie mnie wykończy rozumiem Was jak karzda to przeżywa

inessa, caffe, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
‹‹ 958 959 960 961 962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ