35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej hej
ale tu spokojnie
Cafe udanego urlopu!
Slash, miesiac oddechu moze dobrze zrobic
ja wiem, ze wtedy ma sie wrazenie ze czas ucieka, ze cykl do tylu, no ale co zrobic, rzeczywistosci sie nie przeskoczy, miewam podobnie, bo moj M pracuje za kolkiem i czesto jest w trasie, wkurza mnie to, ale taki los
Moje temperatury mnie nie rajcuja, bo jestem na luteinie a ona troche podnosi. Zastanawiam sie czy w ogole robic bete w tym cyklu, gin sugerowal w 26-27 dniu i wtedy odstawienie luteiny. No nic, mam jeszcze chwile na dumanie
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
Megan, zapomnij i wybacz. Najbardziej rania nas Ci ktorych najbardziej kochamy. Niestety. Mlody jest i nie do konca madry, dorosnie i za pare lat zrozumie jak slowa potrafia ranic i jak bardzo byl dla Ciebie niedobry. Wierze, ze bedziesz miec Coreczke!
caffe, inessa, gosia7122, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie i dobrego słonecznego dnia życzę
U nas w nocy przeszła wielka burza a ja się strasznie boje brbrbrbrbrbr, od rana upała ale przed chwila lało i znów się ciepło zrobiło dziwna pogoda nawet na spacer nie można iść bo nie wiadomo kiedy zacznie padać.
Caffe dobrego owocnego odpoczynkuale bedziesz od czasu do czasu się odzywać
???
Megan to jest dziciak nastolatek i wtedy jest okres buntu i bardzo różne rzeczy się mówi zwłaszcza rodzicom. Wiem coś o tym z własnego doświadczenia bo miałam 15 lat jak moja mama była w ciaży z młodszym bratem oj się działo
Lucky ja wierzę w Twój cykl
Samirka daj jutro znać co endo łaskawie powiedział
Oj pamietam o każdej z Was czy staraczek czy zaciażonych naprawde uwierzcie mi
Udanej niedzieli
caffe, gosia7122, Mango, Lucky, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Witajcie i dobrego słonecznego dnia życzę
U nas w nocy przeszła wielka burza a ja się strasznie boje brbrbrbrbrbr, od rana upała ale przed chwila lało i znów się ciepło zrobiło dziwna pogoda nawet na spacer nie można iść bo nie wiadomo kiedy zacznie padać.
Caffe dobrego owocnego odpoczynkuale bedziesz od czasu do czasu się odzywać
???
Megan to jest dziciak nastolatek i wtedy jest okres buntu i bardzo różne rzeczy się mówi zwłaszcza rodzicom. Wiem coś o tym z własnego doświadczenia bo miałam 15 lat jak moja mama była w ciaży z młodszym bratem oj się działo
Lucky ja wierzę w Twój cykl
Samirka daj jutro znać co endo łaskawie powiedział
Oj pamietam o każdej z Was czy staraczek czy zaciażonych naprawde uwierzcie mi
Udanej niedzieliNie planuję wyjazdu bo u mnie cały rok jest jak na wakacjach
Wczoraj było ognisko, piękna i ciepła noc.
Muszę ogarnąć siebie, a dokładniej - swoje hormony, także czeka mnie batalia do lekarza i badania. Mam nadzieję, że wszystko się szybko ureguluje dzięki pomocy gina.
Jeszcze do mnie nie dociera, że jestem na urlopie. Wiem, że będą telefony i maile z pracy, ale postaram się maksymalnie odciąć od wszystkiego.
Megan, zgadzam się z Inessą, on pewnie nie chciał tak powiedzieć, chociaż świadomie Cię zranił. Też pamiętam, ze sama byłam strasznie niezadowolona gdy ja mając 15 lat dowiedziałam się, ze moja mama jest w ciąży. W tym wieku to jest pewnego rodzaju "obciach", że matka jest w ciąży. Jak urodzisz, to jeszcze Ci będzie wózek wyrywał dla szpanu przed kolegami, bo podobno faceci z dzieckiem mają niezłe branieinessa, Mango, Lucky, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Takie pytanko techniczne. Kiedy na wykresie pojawia się ta pozioma kreska i co ona oznacza? U mnie jej nie ma i jakiś taki łysy ten wykres
Doczytałam, że to nie jest kreska podstawowa, więc jaka ona jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2013, 11:31
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dwie kreski pozioma i pionowa pojawiają się razem w momencie oznaczenia owulacji przez ovu
Bo ja przypuszczalnie mam teraz cykle bezowulacyjne
Dzięki za infoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2013, 11:56
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:uf jak gorącą ,dobrze że idę do teściów na obiad bo stać dzisiaj przy garach to koszmar, u mnie dziwny skok tem.do 37 stopni to chyba przez gorączkę.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Teraz moje kombinacje mogą się nie udać
Też mam wrażenie, że to wszystko przez te upały!!!!!!!!!!! Koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrr!
inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Witajcie dziewczynki, u mnie tez tropiki, nieźle grzeje od samego rana, chyba nosa nie wystawię dziś na ten skwar.
Tak to prawda w tak młodym wieku nie zawsze się człowiek zastanowi co mówi, on po jakims czasie zrozumie, a Ty mu wybaczysz.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłej niedzieli.inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:U mnie też skoczyła tempka, aż mi ovu przesunęło o dwa dni!
Teraz moje kombinacje mogą się nie udać
Też mam wrażenie, że to wszystko przez te upały!!!!!!!!!!! Koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Mango a zlikwiduj dwa ostatnie rozciągliwe śluzy i zobacz co zrobi ovu powinien wrócić do poprzedniego zaznaczeniaMango, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Mango a zlikwiduj dwa ostatnie rozciągliwe śluzy i zobacz co zrobi ovu powinien wrócić do poprzedniego zaznaczenia
Ale mnie wkręca
Czyli jeszcze jest szansa, że ovu była w 15 dc. Pozostaje czekać - trudno - przynajmniej jest nadzieja
caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango na pewno się wstrzeliliście, ważniejsze te dwa pozytywne testy, niż komputer owu!
Cafe a, przepraszam za wściubianie nosa, gdzie mieszkasz, że wakacje masz cały rok? Fajnie Ci!
I nie zakładaj, że nie będzie owu! Będzie i będziesz mieć fajny wykres, może pierwszy i ostatni! Trzymam kciuki!
Anno czy acard miałaś zlecony przez gin? Czytam różne historie dziewczyn i zastanawiam się czy nie włączyć go do suplementów, podobno zaszkodzić nie może bo to minimalne dawki.inessa, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczyny wczoraj wróciłam i jestem zjarana a przyznam że słnoce było tylko w piątek szok do tego zaczynam się nakręcić we wtorek mam niby dostać @ i rano zrobię test oczywiście przed każdą @ mam najróżniejsze objawy ciąży począwszy od mdłości zwrotów głowy te czekanie mnie wykończy rozumiem Was jak karzda to przeżywa
inessa, caffe, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość