35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnna39 a czy miałaś dużą dawke czy normalną bo ja nie wiem co zrobić, ponieważ ja mam problem z krwią i już było lepiej z krwawieniami a teraz jak zaczęłam brać Acard mam nogi w siniakach i nie wiem czy całkowicie odstawić czy zmniejszyć dawke???
Monia T witaj mam nadzieje,żę odpczęłaś a wynik bedzie pozytywnycaffe, Lucky, bliska77, MoniaT lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Mango na pewno się wstrzeliliście, ważniejsze te dwa pozytywne testy, niż komputer owu!
Cafe a, przepraszam za wściubianie nosa, gdzie mieszkasz, że wakacje masz cały rok? Fajnie Ci!
I nie zakładaj, że nie będzie owu! Będzie i będziesz mieć fajny wykres, może pierwszy i ostatni! Trzymam kciuki!
Anno czy acard miałaś zlecony przez gin? Czytam różne historie dziewczyn i zastanawiam się czy nie włączyć go do suplementów, podobno zaszkodzić nie może bo to minimalne dawki.są tu jednak miejsca, że czujesz się jak na wakacjach z dala od cywilizacji
Co do wykresu to nic nie zakładam, ale przy moich długich cyklach to lekarz mi powiedział, że raczej są bezowulacyjne. No ale nic, trza się leczyć i jużinessa, Lucky, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Mango na pewno się wstrzeliliście, ważniejsze te dwa pozytywne testy, niż komputer owu!
Liczę też, że żel Conceive Plus pozwolił przetrwać białym robaczkom w przypadku, gdy byliśmy za szybcy
caffe, inessa, bliska77, Lucky, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Witam wszystkie dziewczyny,witam rowniez nowe kolezanik,wlasnie wrocilismy bylo super zadnego stresu ,duzo snu,leniuchowania,rozmowy do poznych godzin nocnych.No ale teraz szara rzeczywistosc(z tesciowa).Milego popoludnia wszystkim zycze.
caffe, Mango, inessa, megan8, bliska77, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam wszystkie dziewczyny,witam rowniez nowe kolezanik,wlasnie wrocilismy bylo super zadnego stresu ,duzo snu,leniuchowania,rozmowy do poznych godzin nocnych.No ale teraz szara rzeczywistosc(z tesciowa).Milego popoludnia wszystkim zycze.
anna maria, inessa, bliska77, Lucky, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj annamaria
Wiecie,ze w 2016 roku światowe dni młodzieży bedą w Krakowie ?!!!!
w Polsce były w Czestochowie w 1991 r. byłam oj się działo super było!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2013, 20:12
caffe, anna maria, megan8, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Caffe odpocznij sobie od pracy i pozałatwiaj swoje sprawy
Annamaria bardzo ładny wynik, zaciekawiłaś mnie
a ja dziewczyny nie funkcjonuję w taką pogodę, niestety, dopiero teraz jestem w stanie cokolwiek zrobić, w cieniu 35stopni i strasznie duszno i wilgotno, no nic jutro ma byc jeszcze gorzej a potem podobno lekkie ochłodzenieinessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny