35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To już wielki czas się odhibernować, bo masz dużo pracyReni wrote:ha bo ja wpadłam w hibernację !
przed sobą
Zresztą tarcie Cię rozgrzeje
caffe, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
ja już w pracy

czuję, że wracam do żywych
na szczęście mam jeszcze 2 tyg urlopu więc już planuję następny ale już na jesieni
tylko ciąża może mnie powstrzymać

caffe wrote:Powrót z urlopu Cię aktywuje
a Ty już w pracy czy
leżakujesz w domu?
caffe, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahaha
no właśnie
mój mąż już czeka zwarty i gotowy
już mi zapowiedział na Mazurach, że mam się nie mazać, że znowu @ i że urlop zmarnowany
bo wyjedziemy jeszcze i na tym następnym wyjeździe jak to ładnie nazwał hahah mnie zapłodni
chociaż nie chciałabym czekać tak długo
Mango wrote:To już wielki czas się odhibernować, bo masz dużo pracy
przed sobą
Zresztą tarcie Cię rozgrzeje 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 10:57
caffe, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tak sobie patrzę na wykresy i myślę, że dawno nie było u nas zielonej kropy
może byście w łaski swojej wzięły się do roboty
caffe, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
http://kontakt24.tvn24.pl/temat,to-bedzie-najgoretszy-dzien-lata-przesylajcie-swoje-zdjecia,94021,html?categoryId=499
sposób na opalanie .. na to bym nie wpadła hahaha
nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam wyjścia, bo u mnie hormonów brak i trzeba się znowu stać kobietąReni wrote:ja na razie odpuszczam z tymi lekarzami, lekami, monitoringami itp
to mnie tak nakręca, że szok!
Ten mój monitoring to nie w kierunku takim żeby zajść w ciążę, tylko dla sprawdzenia czy hormony funkcjonują, a dokładniej czemu nie funkcjonują tak jak powinny. Nie wiem czy wyznaczy kolejny monitoring, jeśli jutro okaże się, że dupa z nimi. No ale robię to dla własnego zdrowia zarówno fizycznego jak i psychicznego.
Reni, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A Ty co, będziesz leżała i komentowała tylko?Reni wrote:tak sobie patrzę na wykresy i myślę, że dawno nie było u nas zielonej kropy
może byście w łaski swojej wzięły się do roboty
Daj dobry przykład jak się to robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 11:04
Mango, Lucky, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ja planowo mam być ciurkiem 4 tygodnie na urlopie - dodam, ze to zaległy urlopReni wrote:
także mam jeszcze w zapasie kolejne 5 tygodni
Reni, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja będę leżeć i pachnieć..
poza tym ja się urodziłam w listopadzie więc zgodnie z tym co było jakiś czas temu napisane na forum, że zachodzimy w miesiącu, w którym się urodziło więc mam czas
caffe wrote:A Ty co, będziesz leżała i komentowała tylko?
Daj dobry przykład jak się to robi 
caffe, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
co to znaczy mieć zaległy urlop???????? jest coś takiego?
bo ja muszę mega zaciskać pasa na początku roku, żeby mi na wakacje starczyło hahaha
caffe wrote:Ja planowo mam być ciurkiem 4 tygodnie na urlopie - dodam, ze to zaległy urlop
także mam jeszcze w zapasie kolejne 5 tygodni 
caffe, Lucky, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda mój mąż też sobie kupił
tylko, że stoi na działce, bo tylko tam dojechał i padł.. teraz trzeba mu trochę czasu poświęcić 
Panda wrote:.jedziemy teraz na wycieczke poogladac stare nowe auto takie co sie nadaje na wyprawy do buszu, moze kupimy sobie nowa stara zabawke.
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam witam
no popatrz Cafe, nie wpadłabym że mieszkasz w stolicy, jakoś mnie jako prowincjuszce, Warszawa kojarzy się z wieżowcami, ulicami pełnymi samochodów i masą reklam na budynkach, fajnie że jest inaczej
Mango trzymam kciuki za chłopaków, na pewno przetrwali ze wspomagaczem!
caffe, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie chcę nikogo urazić ale chyba na dni młodzieży to jesteśmy już za duże

no chyba, że się szuka młodego, zdrowego dawcę nasienia
inessa wrote:Witaj annamaria
Wiecie,ze w 2016 roku światowe dni młodzieży bedą w Krakowie ?!!!!
w Polsce były w Czestochowie w 1991 r. byłam oj się działo super było!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 11:17
caffe, Panda, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anno Mario lipa z teściową, no ale cóż, samo życie. Trzymam kciuki żeby szybko pojawiło się Maleństwo i było dla Was radosną odskocznią od rzeczywistości
Fajnie, że dieta działa, oby tak dalej, ja jestem strasznie niekonsekwentna, może dietetyk z kijem byłby w stanie mnie upilnować
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość