35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już w pracy
czuję, że wracam do żywych
na szczęście mam jeszcze 2 tyg urlopu więc już planuję następny ale już na jesieni
tylko ciąża może mnie powstrzymać
caffe wrote:Powrót z urlopu Cię aktywujea Ty już w pracy czy
leżakujesz w domu?caffe, Mango, samira, bliska77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahaha
no właśnie
mój mąż już czeka zwarty i gotowy
już mi zapowiedział na Mazurach, że mam się nie mazać, że znowu @ i że urlop zmarnowany
bo wyjedziemy jeszcze i na tym następnym wyjeździe jak to ładnie nazwał hahah mnie zapłodni
chociaż nie chciałabym czekać tak długo
Mango wrote:To już wielki czas się odhibernować, bo masz dużo pracyprzed sobą
Zresztą tarcie Cię rozgrzeje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 10:57
caffe, Mango, samira, bliska77, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tak sobie patrzę na wykresy i myślę, że dawno nie było u nas zielonej kropy
może byście w łaski swojej wzięły się do robotycaffe, Mango, samira, bliska77, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
http://kontakt24.tvn24.pl/temat,to-bedzie-najgoretszy-dzien-lata-przesylajcie-swoje-zdjecia,94021,html?categoryId=499
sposób na opalanie .. na to bym nie wpadła hahahainessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja na razie odpuszczam z tymi lekarzami, lekami, monitoringami itp
to mnie tak nakręca, że szok!
Ten mój monitoring to nie w kierunku takim żeby zajść w ciążę, tylko dla sprawdzenia czy hormony funkcjonują, a dokładniej czemu nie funkcjonują tak jak powinny. Nie wiem czy wyznaczy kolejny monitoring, jeśli jutro okaże się, że dupa z nimi. No ale robię to dla własnego zdrowia zarówno fizycznego jak i psychicznego.Reni, bliska77, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak sobie patrzę na wykresy i myślę, że dawno nie było u nas zielonej kropy
może byście w łaski swojej wzięły się do robotyDaj dobry przykład jak się to robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 11:04
Mango, Lucky, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
także mam jeszcze w zapasie kolejne 5 tygodni
Reni, samira, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja będę leżeć i pachnieć..
poza tym ja się urodziłam w listopadzie więc zgodnie z tym co było jakiś czas temu napisane na forum, że zachodzimy w miesiącu, w którym się urodziło więc mam czascaffe wrote:A Ty co, będziesz leżała i komentowała tylko?Daj dobry przykład jak się to robi
caffe, bliska77, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
co to znaczy mieć zaległy urlop???????? jest coś takiego?
bo ja muszę mega zaciskać pasa na początku roku, żeby mi na wakacje starczyło hahaha
caffe wrote:Ja planowo mam być ciurkiem 4 tygodnie na urlopie - dodam, ze to zaległy urloptakże mam jeszcze w zapasie kolejne 5 tygodni
caffe, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda mój mąż też sobie kupił
tylko, że stoi na działce, bo tylko tam dojechał i padł.. teraz trzeba mu trochę czasu poświęcić
Panda wrote:.jedziemy teraz na wycieczke poogladac stare nowe auto takie co sie nadaje na wyprawy do buszu, moze kupimy sobie nowa stara zabawke.
caffe, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam witam
no popatrz Cafe, nie wpadłabym że mieszkasz w stolicy, jakoś mnie jako prowincjuszce, Warszawa kojarzy się z wieżowcami, ulicami pełnymi samochodów i masą reklam na budynkach, fajnie że jest inaczej
Mango trzymam kciuki za chłopaków, na pewno przetrwali ze wspomagaczem!
caffe, bliska77, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie chcę nikogo urazić ale chyba na dni młodzieży to jesteśmy już za duże
no chyba, że się szuka młodego, zdrowego dawcę nasienia
inessa wrote:Witaj annamaria
Wiecie,ze w 2016 roku światowe dni młodzieży bedą w Krakowie ?!!!!
w Polsce były w Czestochowie w 1991 r. byłam oj się działo super było!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 11:17
caffe, Panda, bliska77, samira, Mango, inessa, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anno Mario lipa z teściową, no ale cóż, samo życie. Trzymam kciuki żeby szybko pojawiło się Maleństwo i było dla Was radosną odskocznią od rzeczywistości
Fajnie, że dieta działa, oby tak dalej, ja jestem strasznie niekonsekwentna, może dietetyk z kijem byłby w stanie mnie upilnowaćcaffe, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość