X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co to znaczy mieć zaległy urlop???????? jest coś takiego?
    bo ja muszę mega zaciskać pasa na początku roku, żeby mi na wakacje starczyło hahaha
    Ja mam czas tak napięty, że urlop brałą w sierpniu na 3 tygodnie i tak mi zawsze 2 tygodnie zostawały i się uzbierało. Ale co się odwlecze to nie uciecze :P

bliska77, Reni, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam witam

no popatrz Cafe, nie wpadłabym że mieszkasz w stolicy, jakoś mnie jako prowincjuszce, Warszawa kojarzy się z wieżowcami, ulicami pełnymi samochodów i masą reklam na budynkach, fajnie że jest inaczej

Mango trzymam kciuki za chłopaków, na pewno przetrwali ze wspomagaczem!
    Jest tu sporo miejsc "odludnych" :) jest dużo lasów itd. :) i są naprawdę atrakcyjne zakątki z dala od codziennego ruchu :)

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Nie widzialam Twoich wczesniejszych wykresow, wiec jak zobaczylam aktualny to od razu pomyslalam ze pewnie byl "zloty strzal";-)
    wiem ze wszystkie staramy sie nie nastawiac aby nie bylo pozniej rozczarowania, ale chyba tylko tak gadamy, bo kazda z nas przeciez liczy ze kolejny wykres bedzie juz w koncu tym ostatnim....wiec ja trzymam za Ciebie kciuki skoro Ty nie trzymasz:-) moze to cos pomoze:-)
    w każdym razie jeszcze raz dziękuję :-)

caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie chcę nikogo urazić ale chyba na dni młodzieży to jesteśmy już za duże ;-)
    no chyba, że się szuka młodego, zdrowego dawcę nasienia ;-)
    Jesteśmy młode duchem, więc może nawet zbyt młode na dzień młodzieży :P

Reni, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja się dziś słabo czuję ,kręgosłup ,barki i łopatki,mięśnie dokuczają...

jak ja pojadę tym autobusem miejskim ,jeszcze czekanie w przychodni u endo ehhh...
    Samirka, bądź dzielna, ja mam jutr endo - to w związku z nagłym skokiem THS mimo euthyroxu 175/200

caffe, samira, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Anno Mario lipa z teściową, no ale cóż, samo życie. Trzymam kciuki żeby szybko pojawiło się Maleństwo i było dla Was radosną odskocznią od rzeczywistości

Fajnie, że dieta działa, oby tak dalej, ja jestem strasznie niekonsekwentna, może dietetyk z kijem byłby w stanie mnie upilnować
    Lucky, a u Ciebie cały czas pięknie na wykresie :P

bliska77, Reni, Lucky, Lucky, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja już w pracy :-)
    czuję, że wracam do żywych
    na szczęście mam jeszcze 2 tyg urlopu więc już planuję następny ale już na jesieni :-)
    tylko ciąża może mnie powstrzymać ;-)
    0ulan.gif
    w takim razie oby Cię powstrzymała :-)

caffe, Reni, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahhaa nie kupilismy bo gosc chcial za duzo za trupa, moj sie zna i powiedzial ze zyczy mu powodzenia za taka cene jak sobie zaspiewal, my to tak wiesz szukamy czasami jak sie co trafia to on sobie pozniej grzebie a ja lubie na niego patrzec jak to robi

fajnie ze jestes bo mi sie tesknilo ...

wlasnie z roboty wrocilam czuje sie jak bania zezarlam cala czekolade z orzechami jak swinka, a wczoraj przewylam pol dnia z powodow ktorych pewnie bym nie wyla na poczatku cyklu hahahaz wiec czekam na okres, zeswirowalam totalnie hehehe jak dla mnie typowy PMS no nic zobaczymy...

Do boju kobietki niech nam ktoras zazieleni!!!
    Reni wrote:
    Panda mój mąż też sobie kupił ;-) tylko, że stoi na działce, bo tylko tam dojechał i padł.. teraz trzeba mu trochę czasu poświęcić ;-)

caffe, bliska77, samira, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia trzymam mocno za wstrzelenie się w owulację! Pijesz nadal ziółka? Bardzo jestem ciekawa Twojego usg. Nadal nie mogę wyjść z szoku po info o wielkości Twojego endometrium.

Aga, coś czuję po obejrzeniu wykresu, że ta zbierana kasa przyda się na wyprawkę :) Ale wiem jak jest, wszystkie (poza dwoma) moje wykresy z ostatnich dwóch lat były książkowe, niby ciążowe, a efekt jak widać

caffe, bliska77, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrzuciłam kiece i już się pościel pierze. Nowa pościel, nowe możliwości :P

Potem pranie firanek i mycie okien, więc otworzę okna na świat będzie świeży powiew hahaha

Lucky, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dzięki
    u mnie ok
    mi humor raczej zawsze dopisuje więc spoko
    miałam przez moment chwilę zwątpienia jak przyszła @ ale w sumie może i dobrze nie chciałabym chodzić z brzuchem z zimie ;-)
    Lucky wrote:
    Reni fajnie że wróciłaś, od razu forum się ożywiło
    Jak psyche?

Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak sobie patrzę na wykresy i myślę, że dawno nie było u nas zielonej kropy
    może byście w łaski swojej wzięły się do roboty

jestem zwarta, gotowa, niezwykle chętna i w pełni podzielam Twoje zdanie Reni
    chętnie zapoczątkuję dobrą passę lub też będę ją kontynuować, wsio rawno, byle zielona kropka był już na moim wykresie

Reni, bliska77, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Bozia trzymam mocno za wstrzelenie się w owulację! Pijesz nadal ziółka? Bardzo jestem ciekawa Twojego usg. Nadal nie mogę wyjść z szoku po info o wielkości Twojego endometrium.

Aga, coś czuję po obejrzeniu wykresu, że ta zbierana kasa przyda się na wyprawkę :) Ale wiem jak jest, wszystkie (poza dwoma) moje wykresy z ostatnich dwóch lat były książkowe, niby ciążowe, a efekt jak widać
    To ja Ci życzę pomylonego wykresu :P podobno poprzednie miałaś ładniejsze, więc skoro ten jest brzydszy to może ... :P

bliska77, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:

dokładnie, u mnie z wykresami to samo, bywały nawet dużo ładniejsze....
    ale za to Twój obecny z dnia na dzień jest coraz bardziej obiecujący i oby za kilka dni pojawił sie zielony kolorek :-)

caffe, Reni, Lucky, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha no tak oby
    a potem jak zajdę będę mówiła, że tylko wymioty mogą mnie powstrzymać hahah
    agafbh wrote:
    w takim razie oby Cię powstrzymała :-)

caffe, bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie chcę nikogo urazić ale chyba na dni młodzieży to jesteśmy już za duże ;-)
    no chyba, że się szuka młodego, zdrowego dawcę nasienia ;-)

to podejście mi się bardzo bardzo podoba, tym bardziej, że światopogląd katolicki popiera rozmnażanie w każdej ilości i bez ograniczeń wiekowych

IDŹCIE I ROZMNAŻAJCIE SIĘ
    (może moje jajniki się posłuchają)

caffe, bliska77, Mango, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe gdzie Inessa się podziewa, podobno ma dni płodne hehehe :P

bliska77, Lucky, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi też się tęskniło :-*
    my na szczęście kupiliśmy za jakieś śmieszne pieniądze
    stał u nas na podwórku 1,5 roku nie używane i mój mąż go odpkupił :-)
    lubi grzebać i zna się na tym więc będzie miał zajęcie
    a że na działce jest zawsze co robić to nie ma czasu, żeby się za niego zabrać..
    ja miałam jeden dzień na mazurach gdzie wszystko mnie irytowało i wprawiało w roztrzęsienie finał taki, że poszłam do samotni i sobie poryczałam .. aż się przestraszyłam bo raczej obce mi są takie stany i myślę sobie, że jak ryczę to co się dzieje hahaha
    a tu dupa kolejny raz
    Panda wrote:
    hahhaa nie kupilismy bo gosc chcial za duzo za trupa, moj sie zna i powiedzial ze zyczy mu powodzenia za taka cene jak sobie zaspiewal, my to tak wiesz szukamy czasami jak sie co trafia to on sobie pozniej grzebie a ja lubie na niego patrzec jak to robi

fajnie ze jestes bo mi sie tesknilo ...

wlasnie z roboty wrocilam czuje sie jak bania zezarlam cala czekolade z orzechami jak swinka, a wczoraj przewylam pol dnia z powodow ktorych pewnie bym nie wyla na poczatku cyklu hahahaz wiec czekam na okres, zeswirowalam totalnie hehehe jak dla mnie typowy PMS no nic zobaczymy...

Do boju kobietki niech nam ktoras zazieleni!!!

caffe, bliska77, Panda, samira, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Lucky, a u Ciebie cały czas pięknie na wykresie :P

:) nie wiem czy trzeba niedziękować jak przy egzaminach? czy jak?

miło mi się to czyta, ale trzeba brać poprawke na stumulację luteiną (podnosi podobno temperaturę), no i na fakt, że nie było ciałka żółtego w USG, no i że moje wszystkie wykresy takie piękne są :(

Jutro beta, bo nie chcę niepotrzebnie się nakręcać i obgryzać paznokci jeszcze przez 5 dni, poza tym liczę na to że nagłe odstawienie luteiny przyśpieszy lekko @ Przydało by się żeby się zgrać z grafikiem pracy M w następnym cyklu

caffe, bliska77, Mango, samira, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe przy takiej temp jesteś w stanie ruszyć ręką?!

dobrze, że mam w pracy okna północne i na dodatek kamienica więc jest zimno bo na dworze piekarnik ;-)
    caffe wrote:
    Ja zrzuciłam kiece i już się pościel pierze. Nowa pościel, nowe możliwości :P

Potem pranie firanek i mycie okien, więc otworzę okna na świat będzie świeży powiew hahaha

caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 962 963 964 965 966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ