35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:co to znaczy mieć zaległy urlop???????? jest coś takiego?
bo ja muszę mega zaciskać pasa na początku roku, żeby mi na wakacje starczyło hahahabliska77, Reni, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:witam witam
no popatrz Cafe, nie wpadłabym że mieszkasz w stolicy, jakoś mnie jako prowincjuszce, Warszawa kojarzy się z wieżowcami, ulicami pełnymi samochodów i masą reklam na budynkach, fajnie że jest inaczej
Mango trzymam kciuki za chłopaków, na pewno przetrwali ze wspomagaczem!jest dużo lasów itd.
i są naprawdę atrakcyjne zakątki z dala od codziennego ruchu
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Nie widzialam Twoich wczesniejszych wykresow, wiec jak zobaczylam aktualny to od razu pomyslalam ze pewnie byl "zloty strzal"
wiem ze wszystkie staramy sie nie nastawiac aby nie bylo pozniej rozczarowania, ale chyba tylko tak gadamy, bo kazda z nas przeciez liczy ze kolejny wykres bedzie juz w koncu tym ostatnim....wiec ja trzymam za Ciebie kciuki skoro Ty nie trzymasz:-) moze to cos pomoze:-)caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie chcę nikogo urazić ale chyba na dni młodzieży to jesteśmy już za duże
no chyba, że się szuka młodego, zdrowego dawcę nasieniaReni, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:a ja się dziś słabo czuję ,kręgosłup ,barki i łopatki,mięśnie dokuczają...
jak ja pojadę tym autobusem miejskim ,jeszcze czekanie w przychodni u endo ehhh...caffe, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Anno Mario lipa z teściową, no ale cóż, samo życie. Trzymam kciuki żeby szybko pojawiło się Maleństwo i było dla Was radosną odskocznią od rzeczywistości
Fajnie, że dieta działa, oby tak dalej, ja jestem strasznie niekonsekwentna, może dietetyk z kijem byłby w stanie mnie upilnowaćbliska77, Reni, Lucky, Lucky, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:
caffe, Reni, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahhaa nie kupilismy bo gosc chcial za duzo za trupa, moj sie zna i powiedzial ze zyczy mu powodzenia za taka cene jak sobie zaspiewal, my to tak wiesz szukamy czasami jak sie co trafia to on sobie pozniej grzebie a ja lubie na niego patrzec jak to robi
fajnie ze jestes bo mi sie tesknilo ...
wlasnie z roboty wrocilam czuje sie jak bania zezarlam cala czekolade z orzechami jak swinka, a wczoraj przewylam pol dnia z powodow ktorych pewnie bym nie wyla na poczatku cyklu hahahaz wiec czekam na okres, zeswirowalam totalnie hehehe jak dla mnie typowy PMS no nic zobaczymy...
Do boju kobietki niech nam ktoras zazieleni!!!
Reni wrote:Panda mój mąż też sobie kupiłtylko, że stoi na działce, bo tylko tam dojechał i padł.. teraz trzeba mu trochę czasu poświęcić
caffe, bliska77, samira, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia trzymam mocno za wstrzelenie się w owulację! Pijesz nadal ziółka? Bardzo jestem ciekawa Twojego usg. Nadal nie mogę wyjść z szoku po info o wielkości Twojego endometrium.
Aga, coś czuję po obejrzeniu wykresu, że ta zbierana kasa przyda się na wyprawkęAle wiem jak jest, wszystkie (poza dwoma) moje wykresy z ostatnich dwóch lat były książkowe, niby ciążowe, a efekt jak widać
caffe, bliska77, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a dzięki
u mnie ok
mi humor raczej zawsze dopisuje więc spoko
miałam przez moment chwilę zwątpienia jak przyszła @ ale w sumie może i dobrze nie chciałabym chodzić z brzuchem z zimieLucky wrote:Reni fajnie że wróciłaś, od razu forum się ożywiło
Jak psyche?Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak sobie patrzę na wykresy i myślę, że dawno nie było u nas zielonej kropy
może byście w łaski swojej wzięły się do roboty
jestem zwarta, gotowa, niezwykle chętna i w pełni podzielam Twoje zdanie Reni
chętnie zapoczątkuję dobrą passę lub też będę ją kontynuować, wsio rawno, byle zielona kropka był już na moim wykresieReni, bliska77, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Bozia trzymam mocno za wstrzelenie się w owulację! Pijesz nadal ziółka? Bardzo jestem ciekawa Twojego usg. Nadal nie mogę wyjść z szoku po info o wielkości Twojego endometrium.
Aga, coś czuję po obejrzeniu wykresu, że ta zbierana kasa przyda się na wyprawkęAle wiem jak jest, wszystkie (poza dwoma) moje wykresy z ostatnich dwóch lat były książkowe, niby ciążowe, a efekt jak widać
podobno poprzednie miałaś ładniejsze, więc skoro ten jest brzydszy to może ...
bliska77, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Bozia trzymam mocno za wstrzelenie się w owulację! Pijesz nadal ziółka? Bardzo jestem ciekawa Twojego usg. Nadal nie mogę wyjść z szoku po info o wielkości Twojego endometrium.
ale za to Twój obecny z dnia na dzień jest coraz bardziej obiecujący i oby za kilka dni pojawił sie zielony kolorekcaffe, Reni, Lucky, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahaha no tak oby
a potem jak zajdę będę mówiła, że tylko wymioty mogą mnie powstrzymać hahah
agafbh wrote:w takim razie oby Cię powstrzymałacaffe, bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie chcę nikogo urazić ale chyba na dni młodzieży to jesteśmy już za duże
no chyba, że się szuka młodego, zdrowego dawcę nasienia
to podejście mi się bardzo bardzo podoba, tym bardziej, że światopogląd katolicki popiera rozmnażanie w każdej ilości i bez ograniczeń wiekowych
IDŹCIE I ROZMNAŻAJCIE SIĘ
(może moje jajniki się posłuchają)caffe, bliska77, Mango, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no mi też się tęskniło :-*
my na szczęście kupiliśmy za jakieś śmieszne pieniądze
stał u nas na podwórku 1,5 roku nie używane i mój mąż go odpkupił
lubi grzebać i zna się na tym więc będzie miał zajęcie
a że na działce jest zawsze co robić to nie ma czasu, żeby się za niego zabrać..
ja miałam jeden dzień na mazurach gdzie wszystko mnie irytowało i wprawiało w roztrzęsienie finał taki, że poszłam do samotni i sobie poryczałam .. aż się przestraszyłam bo raczej obce mi są takie stany i myślę sobie, że jak ryczę to co się dzieje hahaha
a tu dupa kolejny razPanda wrote:hahhaa nie kupilismy bo gosc chcial za duzo za trupa, moj sie zna i powiedzial ze zyczy mu powodzenia za taka cene jak sobie zaspiewal, my to tak wiesz szukamy czasami jak sie co trafia to on sobie pozniej grzebie a ja lubie na niego patrzec jak to robi
fajnie ze jestes bo mi sie tesknilo ...
wlasnie z roboty wrocilam czuje sie jak bania zezarlam cala czekolade z orzechami jak swinka, a wczoraj przewylam pol dnia z powodow ktorych pewnie bym nie wyla na poczatku cyklu hahahaz wiec czekam na okres, zeswirowalam totalnie hehehe jak dla mnie typowy PMS no nic zobaczymy...
Do boju kobietki niech nam ktoras zazieleni!!!caffe, bliska77, Panda, samira, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Lucky, a u Ciebie cały czas pięknie na wykresie
nie wiem czy trzeba niedziękować jak przy egzaminach? czy jak?
miło mi się to czyta, ale trzeba brać poprawke na stumulację luteiną (podnosi podobno temperaturę), no i na fakt, że nie było ciałka żółtego w USG, no i że moje wszystkie wykresy takie piękne są
Jutro beta, bo nie chcę niepotrzebnie się nakręcać i obgryzać paznokci jeszcze przez 5 dni, poza tym liczę na to że nagłe odstawienie luteiny przyśpieszy lekko @ Przydało by się żeby się zgrać z grafikiem pracy M w następnym cyklucaffe, bliska77, Mango, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Cafe przy takiej temp jesteś w stanie ruszyć ręką?!
dobrze, że mam w pracy okna północne i na dodatek kamienica więc jest zimno bo na dworze piekarnikcaffe wrote:Ja zrzuciłam kiece i już się pościel pierze. Nowa pościel, nowe możliwości
Potem pranie firanek i mycie okien, więc otworzę okna na świat będzie świeży powiew hahahacaffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość