35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:hahaha no tak oby
a potem jak zajdę będę mówiła, że tylko wymioty mogą mnie powstrzymać hahahcaffe, Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:
nie wiem czy trzeba niedziękować jak przy egzaminach? czy jak?
miło mi się to czyta, ale trzeba brać poprawke na stumulację luteiną (podnosi podobno temperaturę), no i na fakt, że nie było ciałka żółtego w USG, no i że moje wszystkie wykresy takie piękne są
Jutro beta, bo nie chcę niepotrzebnie się nakręcać i obgryzać paznokci jeszcze przez 5 dni, poza tym liczę na to że nagłe odstawienie luteiny przyśpieszy lekko @ Przydało by się żeby się zgrać z grafikiem pracy M w następnym cykluTrzeba być dobrej myśli
bliska77, Lucky, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
wykresy i mi płatają figla u mnie z wykresu na wykres co raz lepiej i co raz bardziej książkowe
w ostatnim nawet był w 7 dpo jednodniowy spadek jak na zagnieżdzenie
coż..agafbh wrote:dokładnie, u mnie z wykresami to samo, bywały nawet dużo ładniejsze....
ale za to Twój obecny z dnia na dzień jest coraz bardziej obiecujący i oby za kilka dni pojawił sie zielony kolorekcaffe, bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Cafe przy takiej temp jesteś w stanie ruszyć ręką?!
dobrze, że mam w pracy okna północne i na dodatek kamienica więc jest zimno bo na dworze piekarnikReni, Mango, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:
nie wiem czy trzeba niedziękować jak przy egzaminach? czy jak?
miło mi się to czyta, ale trzeba brać poprawke na stumulację luteiną (podnosi podobno temperaturę), no i na fakt, że nie było ciałka żółtego w USG, no i że moje wszystkie wykresy takie piękne są
Jutro beta, bo nie chcę niepotrzebnie się nakręcać i obgryzać paznokci jeszcze przez 5 dni, poza tym liczę na to że nagłe odstawienie luteiny przyśpieszy lekko @ Przydało by się żeby się zgrać z grafikiem pracy M w następnym cyklucaffe, Reni, Mango, Lucky, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
no z tym ryczeniem to ja kurna nie kumam bo ja zwykle twardzielka jestem a jak ma sie poajwic @ normlanie potrafie drame zrobic z byle gowna ze szok.... az mi glupio samej przed soba czasami....denerwuje mnie to przeokropnie...ale nie mam na to sposobu....jest i tyle nie co miesiac ale jest, popieprzone...
Reni wrote:no mi też się tęskniło :-*
my na szczęście kupiliśmy za jakieś śmieszne pieniądze
stał u nas na podwórku 1,5 roku nie używane i mój mąż go odpkupił
lubi grzebać i zna się na tym więc będzie miał zajęcie
a że na działce jest zawsze co robić to nie ma czasu, żeby się za niego zabrać..
ja miałam jeden dzień na mazurach gdzie wszystko mnie irytowało i wprawiało w roztrzęsienie finał taki, że poszłam do samotni i sobie poryczałam .. aż się przestraszyłam bo raczej obce mi są takie stany i myślę sobie, że jak ryczę to co się dzieje hahaha
a tu dupa kolejny razcaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wykresy i mi płatają figla u mnie z wykresu na wykres co raz lepiej i co raz bardziej książkowe
w ostatnim nawet był w 7 dpo jednodniowy spadek jak na zagnieżdzenie
coż..caffe, Reni, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
no no właśnie w starym testamencie też jeden nie mógł doczekać się syna to przyszedł anioł i kazał mu bzykać niewolnicę i ta dała mu syna więc wszystko w ponsiu
jak mu tam było Abraham..Lucky wrote:to podejście mi się bardzo bardzo podoba, tym bardziej, że światopogląd katolicki popiera rozmnażanie w każdej ilości i bez ograniczeń wiekowych
IDŹCIE I ROZMNAŻAJCIE SIĘ
(może moje jajniki się posłuchają)Panda, Lucky, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:no z tym ryczeniem to ja kurna nie kumam bo ja zwykle twardzielka jestem a jak ma sie poajwic @ normlanie potrafie drame zrobic z byle gowna ze szok.... az mi glupio samej przed soba czasami....denerwuje mnie to przeokropnie...ale nie mam na to sposobu....jest i tyle nie co miesiac ale jest, popieprzone...
ale ja się rozkleiłam na długo przed @ więc pomyślałam że to ciążącaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Aga a jaki masz ten skok TSH? i to mimo takiej dawki euthyroxu?
oby to nie miało wpływu! albo dało się szybko ustabilizowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 11:52
inessa lubi tę wiadomość
-
blahahahaha uwielbiam!! co prawda to prawda
Reni wrote:no no właśnie w starym testamencie też jeden nie mógł doczekać się syna to przyszedł anioł i kazał mu bzykać niewolnicę i ta dała mu syna więc wszystko w ponsiu
jak mu tam było Abraham..Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no no właśnie w starym testamencie też jeden nie mógł doczekać się syna to przyszedł anioł i kazał mu bzykać niewolnicę i ta dała mu syna więc wszystko w ponsiu
jak mu tam było Abraham..Mango, Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
ja to juz nic nie mysle jak ma byc to bedzie...robimy co nam przykazane zeby bylo wiec wplywu na reszte nie mamy tralalala....ja to sie troche boje mojego wyniku w czwartek....mam nadzije ze bedzie dorze ale to zawsze taki wyrok troche, moj kochany mi tylko mowi cokolwiek bedzie mam nie swirowac ahahaha no dobra postaram sie...
Reni wrote:ale ja się rozkleiłam na długo przed @ więc pomyślałam że to ciążąWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 12:02
caffe, bliska77, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Bozia trzymam mocno za wstrzelenie się w owulację! Pijesz nadal ziółka? Bardzo jestem ciekawa Twojego usg. Nadal nie mogę wyjść z szoku po info o wielkości Twojego endometrium.
Aga, coś czuję po obejrzeniu wykresu, że ta zbierana kasa przyda się na wyprawkęAle wiem jak jest, wszystkie (poza dwoma) moje wykresy z ostatnich dwóch lat były książkowe, niby ciążowe, a efekt jak widać
Jutro USG - ale inne dziewczyny też chyba jutro się badają, więc będzie o czym czytać....bliska77, caffe, Lucky, Reni, grosza, Mango, Panda, inessa lubią tę wiadomość
-
Aga, nie sądziłam że aż taki skok
szok, że organizm potrafi takie coś mimo silnego leku! Mam nadzieję że może endo coś na to wymyśli. Ja znowu TSH miałam zawsze 1,0 - 1,3, ostatnio na euthyroxie 0,9
Aga, Cafe, dziękuję za wsparcie. Staram się nie myśleć, ale bezwiednie co miesiąc kalkuluję w myślach datę możliwego porodu, jaki byłby znak zodiaku dziecka, myślę czy miałabym od kogo pożyczać ciuszki itd Wyoraźnia pracuje przy każdym ukłuciu jajnika i przy każdym bólu piersibliska77, caffe, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
jak mu tam było Abraham..Lepszy numer zrobił w wieku chyba 100 lat? Zapłodnił niepłodną Sarę i mieli Izaaka...więc jak widzicie...ani chwilowa bezpłodność, ani wiek...nie są nam groźne..
caffe, bliska77, Reni, Mango, Panda, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość