35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Ale ja tylko o bzykaniu
a jeśli chodzi o "ten" cel bzykania to inne sprawa, u mnie podobnie
- robi co może
, trzyma się moich terminów
, ale ten strach jest wyczuwalny. Mam wrażenie, że najchętniej odłożyłby to na dalszą przyszłość - taki optymista
bliska77, caffe, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Witajcie!
Upał niemiłosierny - brzuszek coraz większy - leżę i nie mam siły - dobrze, że chociaż w domku chłodek
pozdrawiam wszystkie dziewczynkibliska77, caffe, inessa, Mango, grosza, megan8, samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Witajcie!
Upał niemiłosierny - brzuszek coraz większy - leżę i nie mam siły - dobrze, że chociaż w domku chłodek
pozdrawiam wszystkie dziewczynkiangela, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:My ostatnio to bardziej prokreacyjnie ;)Jak już podjęliśmy decyzję to nie mogę narzekać
- robi co może
, ale ten strach jest wyczuwalny. Mam wrażenie, że najchętniej odłożyłby to na dalszą przyszłość - taki optymista
strach zawsze będzie, zarówno na etapie starań, ciąży jaki i wychowania
inessa, Mango, megan8, Lucky lubią tę wiadomość
-
Aguś - dziękuję - nie jest łatwo - dobrze , że nigdzie nie muszę wychodzić - czuję się jak mała słonica ..
inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Aguś - dziękuję - nie jest łatwo - dobrze , że nigdzie nie muszę wychodzić - czuję się jak mała słonica ..
caffe, bliska77, inessa, angela, Mango lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:My ostatnio to bardziej prokreacyjnie ;)Jak już podjęliśmy decyzję to nie mogę narzekać
- robi co może
Optymizm mocno rozwinięty...
caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja też czuję się jak słonica i mam ochotę wszystko zrzucić z siebie, ale jakoś tak głupio okna myć z gołymi cyckami
caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość