X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja też czuję się jak słonica i mam ochotę wszystko zrzucić z siebie, ale jakoś tak głupio okna myć z gołymi cyckami :P

czemu głupio, od razu będziesz polerowała to co umyłaś a i dodatkowa atrakcja dla świadków tejże czynności :-)

caffe, inessa, Mango, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, nie martw się, jeszcze trochę, tak jak Bozia napisała, potem będzie jeszcze fajniej, najpierw brzuch potem Ty ale to wszystko nieistotne, najważniejsze, ze cudowna istotka rozwija sie pod Twoim serduszkiem :-)

angela, caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ty się miałaś wstrzymać do wieczora i serduszkować ze swoim...a nie latać nago po okolicy - bo lubisz do południa i przywoływać jakichś obcych chłopów...wstydź się..i jeszcze na upał zwalaj..:)
    No wstrzymuję się na siłę, ale od czasu do czas se muszę popuścić bo się uduszę :P

Podtrzymuję swoją wersję, to wina upału :P zaraz też spodenki zrzucam i w stringach będę, mam to gdzieś :P wystawię dupsko przy wieszaniu firanek :P

inessa, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak , zdaję sobie z tego sprawę, ale jak było chłodniej byłam bardziej zwinna i szybka , a od 2 dni masakra - nie poznaję siebie!!!
    Bozia3 wrote:
    Wszystko będzie dobrze - a poczucie bycia małą słonicą to dopiero będzie narastać, że hohohohoh

caffe, inessa, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    czemu głupio, od razu będziesz polerowała to co umyłaś a i dodatkowa atrakcja dla świadków tejże czynności :-)
    Problem w tym, ze nie mam czym polerować hahaha, najwyżej mogę coś zarysować ale i z tym musiałabym się natrudzić :P

inessa, bliska77, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak i to jest najwspanialsze , więc wszystko zniosę
    Właśnie dostałam kopniaka w brzuch - obudziła się
    agafbh wrote:
    Angela, nie martw się, jeszcze trochę, tak jak Bozia napisała, potem będzie jeszcze fajniej, najpierw brzuch potem Ty ale to wszystko nieistotne, najważniejsze, ze cudowna istotka rozwija sie pod Twoim serduszkiem :-)

inessa, bliska77, caffe, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HOhohohohoho ale napisane pół godziny czytałam Wasze wpisy :D
    Witajcie u ans noc bardzo ciężka burza masakryczna, a teraz to upała i właśnie wyszło słońce a tu zakupy i obiad trza ugotować :D
    Liczę na zielone kropki w tym tygodniu bo jest kilka pięknychg wykresików. Dziewczyny które mają mieć wizyty u lekarza oby wszystko było ok.
    Owocnych starań my mimo upału serduszkujemy bo dni płodne chyba są bo na zewnatrz prawie śluzu nie mam coś po tym zabiegu u mnie się pochrzaniło ze śluzem płodnym mało go jest i bardzo wcześnie a to niedobrze no i bardzo krótkie @ są.
    MY z mężem akurat nie mamy problemu z serduszkowaniem :P chociaż ostatnie dni w ten upał jakoś cieżko :P :P :P
    Angela nigdzie nie wychodź bo kobiety wciazy na upał nie powinny wychodzić tak samo dzieci też nie i ludzie majacy problemy z sercem, układem oddechowym również.
    Właśnie grzmi ale z daleka i pewnie nas ominie w domu masakra ja siedzę w stroju kąpielowym :P
    Dobrego popołudnia i mniej upalnego :D

angela, bliska77, caffe, Mango, Panda, megan8, samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe , a ja za to mam za dużo - na chwilę obecną size D nie wystarcza, zmieniłam na E i mam nadzieję ,że już większe nie będą - same moje cycki ważą z 3kg - mąż dziś zrobił mi zdjęcie ,bo nie wierzy w to co widzi aby utrwalić tę magiczną chwilę
    caffe wrote:
    Problem w tym, ze nie mam czym polerować hahaha, najwyżej mogę coś zarysować ale i z tym musiałabym się natrudzić :P

bliska77, inessa, caffe, Mango, Panda, megan8, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    caffe , a ja za to mam za dużo - na chwilę obecną size D nie wystarcza, zmieniłam na E i mam nadzieję ,że już większe nie będą - same moje cycki ważą z 3kg - mąż dziś zrobił mi zdjęcie ,bo nie wierzy w to co widzi aby utrwalić tę magiczną chwilę
    angela, niech kupi dobry aparat, bo jak zaczniesz karmić to dopiero będziesz mieć czym mężowi pozować do fotek...;)

angela, bliska77, inessa, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no wiesz male ale twarde, może byc całkiem ciekawie ;-), najwyżej bardziej do szyby się przytulisz i po kłopocie

inessa, caffe, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbiera na lustrzankę hi..hi..
    Bozia3 wrote:
    angela, niech kupi dobry aparat, bo jak zaczniesz karmić to dopiero będziesz mieć czym mężowi pozować do fotek...;)

bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No wstrzymuję się na siłę, ale od czasu do czas se muszę popuścić bo się uduszę :P

Podtrzymuję swoją wersję, to wina upału :P zaraz też spodenki zrzucam i w stringach będę, mam to gdzieś :P wystawię dupsko przy wieszaniu firanek :P
    ostatnio byliśmy z moim facetem oglądać mieszkanie, do którego się będziemy przeprowadzać....oglądamy i on mówi no to chodź na balkon....i słyszę jak mówi...o jakie ładne widoki tu są i nawet gołe baby....:) - ja wychodzę do niego, patrzę...a na przeciw blisko blok i naga laska w stringach łazi po balkonie....więc caffe uważaj...bo jak Cię jakaś kobita przyuważy..to biedna będziesz...;)

bliska77, inessa, Mango, caffe, megan8, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Tak i to jest najwspanialsze , więc wszystko zniosę
    Właśnie dostałam kopniaka w brzuch - obudziła się
    Widzisz, jaka bystra - wie, ze o Niej mówimy :-)

inessa, Mango, caffe, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no wiesz male ale twarde, może byc całkiem ciekawie ;-), najwyżej bardziej do szyby się przytulisz i po kłopocie
    Aga Ty ją nakręcaj dalej...że ciekawie....to zobaczymy co wymyśli następnego..;)

bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska czy Tobie nie brakuje tych wszystkich objawów, termometrów itp? Zaparłaś się widzę na całego...i jak CI z tym jest?

inessa, Mango, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aga Ty ją nakręcaj dalej...że ciekawie....to zobaczymy co wymyśli następnego..;)
    no co? może pohasać w stroju ewy a jak niezła z Niej laska to ile uciechy dla przypadkowych oczu a dziewczyna porządnie sie przewietrzy przed dzisiejszymi szaleństwami

Mango, caffe, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze u mnie w bloku na przeciwko tylko nagi facet z pytongiem paraduje..więc mój mąż nie ma radości na twarzy jak go wołam chodź chodź szybko zobacz hahaha
    Bozia3 wrote:
    ostatnio byliśmy z moim facetem oglądać mieszkanie, do którego się będziemy przeprowadzać....oglądamy i on mówi no to chodź na balkon....i słyszę jak mówi...o jakie ładne widoki tu są i nawet gołe baby....:) - ja wychodzę do niego, patrzę...a na przeciw blisko blok i naga laska w stringach łazi po balkonie....więc caffe uważaj...bo jak Cię jakaś kobita przyuważy..to biedna będziesz...;)

bliska77, Mango, inessa, Panda, megan8, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    dobre, oprawić i nad łóżko trza powiesić :P

bliska77, angela, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, Tobie również życzę samych szaleńczych chwil, radość przede wszystkim, uwieńczona zieloną kropeczką oczywiście

caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i śmieszną też trzeba czasami przewietrzyć ;-)
    agafbh wrote:
    no co? może pohasać w stroju ewy a jak niezła z Niej laska to ile uciechy dla przypadkowych oczu a dziewczyna porządnie sie przewietrzy przed dzisiejszymi szaleństwami

bliska77, caffe, inessa, Panda lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 966 967 968 969 970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ