35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja też czuję się jak słonica i mam ochotę wszystko zrzucić z siebie, ale jakoś tak głupio okna myć z gołymi cyckami
czemu głupio, od razu będziesz polerowała to co umyłaś a i dodatkowa atrakcja dla świadków tejże czynnościcaffe, inessa, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela, nie martw się, jeszcze trochę, tak jak Bozia napisała, potem będzie jeszcze fajniej, najpierw brzuch potem Ty ale to wszystko nieistotne, najważniejsze, ze cudowna istotka rozwija sie pod Twoim serduszkiem
angela, caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty się miałaś wstrzymać do wieczora i serduszkować ze swoim...a nie latać nago po okolicy - bo lubisz do południa i przywoływać jakichś obcych chłopów...wstydź się..i jeszcze na upał zwalaj..
Podtrzymuję swoją wersję, to wina upałuzaraz też spodenki zrzucam i w stringach będę, mam to gdzieś
wystawię dupsko przy wieszaniu firanek
inessa, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak , zdaję sobie z tego sprawę, ale jak było chłodniej byłam bardziej zwinna i szybka , a od 2 dni masakra - nie poznaję siebie!!!Bozia3 wrote:Wszystko będzie dobrze - a poczucie bycia małą słonicą to dopiero będzie narastać, że hohohohoh
caffe, inessa, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:czemu głupio, od razu będziesz polerowała to co umyłaś a i dodatkowa atrakcja dla świadków tejże czynności
inessa, bliska77, Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
Tak i to jest najwspanialsze , więc wszystko zniosę
Właśnie dostałam kopniaka w brzuch - obudziła sięagafbh wrote:Angela, nie martw się, jeszcze trochę, tak jak Bozia napisała, potem będzie jeszcze fajniej, najpierw brzuch potem Ty ale to wszystko nieistotne, najważniejsze, ze cudowna istotka rozwija sie pod Twoim serduszkieminessa, bliska77, caffe, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHOhohohohoho ale napisane pół godziny czytałam Wasze wpisy
Witajcie u ans noc bardzo ciężka burza masakryczna, a teraz to upała i właśnie wyszło słońce a tu zakupy i obiad trza ugotować
Liczę na zielone kropki w tym tygodniu bo jest kilka pięknychg wykresików. Dziewczyny które mają mieć wizyty u lekarza oby wszystko było ok.
Owocnych starań my mimo upału serduszkujemy bo dni płodne chyba są bo na zewnatrz prawie śluzu nie mam coś po tym zabiegu u mnie się pochrzaniło ze śluzem płodnym mało go jest i bardzo wcześnie a to niedobrze no i bardzo krótkie @ są.
MY z mężem akurat nie mamy problemu z serduszkowaniemchociaż ostatnie dni w ten upał jakoś cieżko
Angela nigdzie nie wychodź bo kobiety wciazy na upał nie powinny wychodzić tak samo dzieci też nie i ludzie majacy problemy z sercem, układem oddechowym również.
Właśnie grzmi ale z daleka i pewnie nas ominie w domu masakra ja siedzę w stroju kąpielowym
Dobrego popołudnia i mniej upalnegoangela, bliska77, caffe, Mango, Panda, megan8, samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe , a ja za to mam za dużo - na chwilę obecną size D nie wystarcza, zmieniłam na E i mam nadzieję ,że już większe nie będą - same moje cycki ważą z 3kg - mąż dziś zrobił mi zdjęcie ,bo nie wierzy w to co widzi aby utrwalić tę magiczną chwilęcaffe wrote:Problem w tym, ze nie mam czym polerować hahaha, najwyżej mogę coś zarysować ale i z tym musiałabym się natrudzić
bliska77, inessa, caffe, Mango, Panda, megan8, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:caffe , a ja za to mam za dużo - na chwilę obecną size D nie wystarcza, zmieniłam na E i mam nadzieję ,że już większe nie będą - same moje cycki ważą z 3kg - mąż dziś zrobił mi zdjęcie ,bo nie wierzy w to co widzi aby utrwalić tę magiczną chwilę
angela, bliska77, inessa, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Problem w tym, ze nie mam czym polerować hahaha, najwyżej mogę coś zarysować ale i z tym musiałabym się natrudzić
, najwyżej bardziej do szyby się przytulisz i po kłopocie
inessa, caffe, Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
zbiera na lustrzankę hi..hi..Bozia3 wrote:angela, niech kupi dobry aparat, bo jak zaczniesz karmić to dopiero będziesz mieć czym mężowi pozować do fotek...
bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No wstrzymuję się na siłę, ale od czasu do czas se muszę popuścić bo się uduszę
Podtrzymuję swoją wersję, to wina upałuzaraz też spodenki zrzucam i w stringach będę, mam to gdzieś
wystawię dupsko przy wieszaniu firanek
- ja wychodzę do niego, patrzę...a na przeciw blisko blok i naga laska w stringach łazi po balkonie....więc caffe uważaj...bo jak Cię jakaś kobita przyuważy..to biedna będziesz...
bliska77, inessa, Mango, caffe, megan8, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga Ty ją nakręcaj dalej...że ciekawie....to zobaczymy co wymyśli następnego..
Mango, caffe, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kurcze u mnie w bloku na przeciwko tylko nagi facet z pytongiem paraduje..więc mój mąż nie ma radości na twarzy jak go wołam chodź chodź szybko zobacz hahaha
Bozia3 wrote:ostatnio byliśmy z moim facetem oglądać mieszkanie, do którego się będziemy przeprowadzać....oglądamy i on mówi no to chodź na balkon....i słyszę jak mówi...o jakie ładne widoki tu są i nawet gołe baby....- ja wychodzę do niego, patrzę...a na przeciw blisko blok i naga laska w stringach łazi po balkonie....więc caffe uważaj...bo jak Cię jakaś kobita przyuważy..to biedna będziesz...
bliska77, Mango, inessa, Panda, megan8, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:caffe , a ja za to mam za dużo - na chwilę obecną size D nie wystarcza, zmieniłam na E i mam nadzieję ,że już większe nie będą - same moje cycki ważą z 3kg - mąż dziś zrobił mi zdjęcie ,bo nie wierzy w to co widzi aby utrwalić tę magiczną chwilę
bliska77, angela, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i śmieszną też trzeba czasami przewietrzyć
agafbh wrote:no co? może pohasać w stroju ewy a jak niezła z Niej laska to ile uciechy dla przypadkowych oczu a dziewczyna porządnie sie przewietrzy przed dzisiejszymi szaleństwamibliska77, caffe, inessa, Panda lubią tę wiadomość