35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:A Zus masz daleko? Może trzeba ich odwiedzić.. zrobić awanturkę iść do naczelnika czy jak mu tam potrząsnąć itd?
czasami to działainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chodziło mi o coś innego..
wiesz jak tak się wietrzysz i ślady zostawiasz jak ślimak to uważaj, żebyś się śmieszną do szyby nie przyssała
wyobrażam sobie jak Twój Pan próbuje Cię odessać swoim "łomem" od szyby ku uciesze sąsiadówcaffe wrote:śliny mam dzisiaj tyle, że jestem w stanie wszystkie okna opykać samainessa, caffe, Mango, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:mango no to jest strzał w dziesiątkę...>!!! Myślałam, że padnę....Słuchajcie...a może caffe to jakiś stary zbok, który sie podszywa pod caffe...
Opowiada nam tu różne banialuki o cyckach, stringach, ślimakach...że niby okna....a sam siedzi i się ślini przed ekranem....
inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chodziło mi o coś innego..
wiesz jak tak się wietrzysz i ślady zostawiasz jak ślimak to uważaj, żebyś się śmieszną do szyby nie przyssała
wyobrażam sobie jak Twój Pan próbuje Cię odessać swoim "łomem" od szyby ku uciesze sąsiadówReni, Mango, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
za bardzo będzie się ślinił - to jest maniak wielkich cycków - jeszcze nam zejdzie na zawał , bo serducho nie wyrobicaffe wrote:dla teścia zrób odbitkę
Mango, grosza lubią tę wiadomość
-
to cyknij pisemko ze skargą
pracowałam w urzędach i wiem, że na skargi szybko się reaguje
dawaj dawaj nie ma na co czekaćinessa wrote:Ja Zus mam ponad 100 km ode mnie
inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:chodziło mi o coś innego..
wyobrażam sobie jak Twój Pan próbuje Cię odessać swoim "łomem" od szyby ku uciesze sąsiadówale pijanych niestety
Reni, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny