35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny Wy jesteście niemożliwe prawie się posiusiałam ze śmiechu. a tak to troche podejrzane,ze wolicie babki ogladać w sroju Ewy a nie facetów
angela, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aga zgadzam się w 100%agafbh wrote:o ja zawsze miałam słabość do pięknych,pociągających kobiet
bliska77, inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Napisz, że oczekujesz na dokumenty
ile czasu to trwa?
można podciągnąć to pod przewlekłość czasu z KPA
można pocisnąć na załamańca
że stan Twój wymaga kontaktu z lekarzem a w obecnej sytuacji nie możesz iść, bo nie masz ubezpieczenia
że zabrali Ci środki do życia
musisz zarejestrować się w urzędzie pracy ale bez dokumentacji nie jesteś w stanie tego zrobić itd
ja wiem, że takich pism mają setki ale warto napisać
inessa wrote:Reni ale co niby mam in napisać jak oni napisali,ze przyślą odpowiedni dokument a tu g....no wrwrrwrwrWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 15:00
bliska77, inessa, caffe, Mango, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:mango no to jest strzał w dziesiątkę...>!!! Myślałam, że padnę....Słuchajcie...a może caffe to jakiś stary zbok, który sie podszywa pod caffe...
Opowiada nam tu różne banialuki o cyckach, stringach, ślimakach...że niby okna....a sam siedzi i się ślini przed ekranem....
Mango, Reni, inessa, Lucky, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela wypoczywaj !!! i korzystaj teraz ile wlezie z leniuchowania bo potem będziesz miała mało wolnego
angela wrote:Witajcie!
Upał niemiłosierny - brzuszek coraz większy - leżę i nie mam siły - dobrze, że chociaż w domku chłodek
pozdrawiam wszystkie dziewczynkicaffe, inessa, Mango, megan8, bliska77, Bozia3, angela lubią tę wiadomość
-
Witajcie, ale tu dziś wesoło.
Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy - odebrałam dziś wyniki M.
Z tego co czytam to jest problem w ich budowie. Są głownie wady główki. Wiekszośc jest gruszkowata.
Powiedzcie teraz powinnam umówic M do urologa czy innego lekarza?
Aha nie bardzo się orientuję w tych wynikach tutaj, ale na moj zwykły rozum wynik, że te badania podstawowe są w normie, natomiast morfologia wyszłą kiepska, czyli nie wiem czy morfologia była rozszerzeniem badania, bo jeśli tak to zobaczcie gdybysmy zrobili tylko podstawowe to w nim nie wyszłaby budowa plemników, tzn to ze jest nieprawidłowa.
Wiec rady dla pozostałych lepiej robcie odrazu badanie rozszerzone. Bo u nas w podstawowym jest ok a rozszerzone pokazało wadę. Jeśli dobrze interpretuję.inessa, Lucky, bliska77, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash u nas też z morfologią nie jest rewelacyjnie, ale do tego są ważne inne parametry - można nadrobić np. ilością...
Tu masz linka i tam to jest wyjaśnione - wprowadzając różne parametry możesz realnie ocenić stan nasienia...
http://badanie-nasienia.pl/pl/o-badaniu-nasienia/bledy-najczesciej-popelniane-przy-interpretacji-wyniku-badania-nasienia/inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość