35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie tak Inessko jeszcze nie chcę zaznaczać dodatniego testu z tego powodu że muszę test jutro powtórzyć mało tego to wiecie pierwsze od mojego męża. Test zrobiłam około 16 a on na 13 poszedł do pracy a smsa nie chcę mu pisać bo takich wieści w ten sposób się nie przekazuje. Jak kiedyś tam pisałam że chce zrobić sobie prezent urodzinowy to sobie zrobiłam a jeszcze do nich zostało 11 dni. Testów razem zrobiłam już trzy na każdym coraz wyraźniejsza kreseczka jutro przewidywany dzień okresu i dlatego chcę to zrobić jutro a na betę pójdę później. A teraz lece na dwór z dzieckiem się pobawić papapapappa buziaki
samira, inessa, Mango, bliska77, caffe, megan8, Bozia3, angela, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaski wróciłam od endo i...
tarczyca nieco niejednorodna,hipoechogeniczna
płat prawy 18*16*35 mm bez zmian ogniskowych
płat lewy 18*13*32 mm ,obszar obszar bezechowy 6*7*4mm,niejednorodna hipoechogeniczna
węzły chłonne szyjne ok
chyba powiedziała ze jest powiększona ,nawet pytała czy czuję jak mi do tyka aparatem usg a ja czułam i to wyraźnie bo właśnie czuje gule taką i przeszkadza mi ona ,a teraz dość intensywniei to jest głupie uczucie jakbym nie mogła przełykać jedzenia i tak przydusza ...choć nie zawsze to czuję ...
Rozpoznanie : PODEJRZENIE CHOROBY HASHIMOTO !!!
TABSY : EUTHYROKS N 25
KOLEJNE BADANIA KRWI : TSH,a/TPO,a/TG (te mam zrobić przed wizytą która będzie za ok.3 miechy)
oczywiście powiedziała ze wszystkie choroby jakie mam czyli jelit ,teraz tarczyca mogą rzutować na zajście w ciążę no i przy staraniach szczególnie TSH za wysokie !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 20:17
inessa, bliska77, caffe, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySlash lepiej androlog bo onwłaśnie specjalizuje się w budowie m.in.plemników i powinien zrobić USG a zwłaszcza wysłać Was na nastepne badania bo lekarze po jednym badaniu nie chcą potwierdzać diagnozy, plemniki zmieniają się czasmi po kilku dniach mogą wyjsć inne wyniki. No i może zrobić biopsje jader ale to już lekarz bedzie decydował. Niestety nie wiem jak u Was lae np. w Poznaniu jest trudno dostać się na kase chorych do androloga trzeba szukać i iść prywatnie.
Idzcie szybciutko do lekarza to szybciej sie Wami zajmie no i szybciej bedzie dzidziaLucky, samira, caffe, megan8, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Inessko, znalazlam informacje o lekarzu jutro dzwonie.
Typowo androloga, znalazłam jakiegos profesora ale opinie sa raczej srednie.
Wiec myslę że ten ww. będzie może lepszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 21:36
inessa, bliska77, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Moniu ja też chcę taki prezent na urodziny, a to już za 12 dni
, więc mam takie życzenie
Też jesteś lwem
Twój wpis uświadomił mi, że prezent na urodziny mi się należy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 20:29
inessa, MoniaT, bliska77, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Moniu, gigant jesteś, nie zdążyłaś się naforumować
pięknie Wam poszło
trzymam kciuki za szaloną betę!
Boziu ależ Ty masz poczucie humoruz resztą wszystkie dałybyście radę stworzyć jakiś optymistyczny kabaret. Chyba tak trzeba, śmiać się z tego, z tych starań, bo inaczej to by człowiek co miesiąc stryczek sobie szykował.
Samiro, podejrzenie choroby to nie choroba. Szkoda, że podejrzewając tarczycę od razu nie robiłaś tych przeciwciał, miałabyś już diagnozę i leczenie. Jakie masz teraz TSH? A nie kazała Ci jeszcze Ft4 zbadać?
Slash, na pewno jest lepiej niż to brzmi, te opisy są koszmarne, gdy człowiek czyta 2% prawidłowych to mdleje, ale trzeba pamiętać, że wystarczy jeden a żwawy! Będzie dobrze. Najważniejsze że masz dostęp do specjalisty. Dacie radęinessa, MoniaT, bliska77, samira, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cafe czy udało Ci się faktycznie umyć choć jedno okno?????
Moniu, ja też chcę taki prezent na urodziny, też mi się zbliżają!
Może jakiś worek urodzinowych prezentów się otworzył?
Ja jutro idę na betę, niby luz a mam miękkie kolana. Trzymajcie kciuki, za pozytyw albo za miękkie lądowanie po otrzymaniu kubła zimnej wody, po raz kolejny....Mango, inessa, MoniaT, bliska77, caffe, Bozia3, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość