35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:No to ja jeszcze muszę długo poczekać w takim razie na prezent fasolkowy
SLash ja mysle,ze jak jutro bedziesz go umawiać na wizyte to się spytaj o te witaminki czy możesz dawać mu i jakie badania ma przynieśc na wizte.
Inwssa, ja już się nie doczekam, bo urodzinki w maju miałam a starania kończymy definitywnie w styczniu
a tak w ogóle ciekawostka - równiusieńko 6 lat temu spłodziliśmy naszą córcię 29 lipca po potwierdzonym pękniętym pęcherzyku, mąż na 10 sierpnia miał umówione badanie nasienia ale już nie poszedł
teraz na badanie idzie ok 11 sierpnia - cóż za zbieżność dat ale tym razem nie uniknie tego - na badaniu już był ale tym ogólnym teraz idzie na rozszerzone czyli na Test HBA pozwala ocenić dojrzałość i funkcjonalność plemników.
miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 21:54
caffe, inessa, Bozia3, grosza lubią tę wiadomość
-
Lucky trzymam kciuki za jutrzejszą betę i czekam niecierpliwie na wyniki
Monia, Tobie już można gratulować bez czekania na jutrzejszy test
Samira, trzeba to wszystko "dobadać" i będzie dobrze
Slash, głowa do góry
Ufff, umyłam wszystkie okna w domu (oczywiście część będąc w stringach) Uprałam firanki i powiesiłam, pościel też uprana, zaraz będzie zmieniona, kilka innych prań też zrobione i padłam, trochę z wierzchu ogarnęłam kuchnię
Jutro ciąg dalszy sprzątania, ale chyba potrzebuję jeszcze ze 3 dni żeby dotrzeć do każdego kąta
Jutro też teściowa ma mi dać 5 kg wiśni, muszę z nich coś wykombinować na zimębliska77, inessa, samira, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Lucky trzymam kciuki za jutrzejszą betę i czekam niecierpliwie na wyniki
Monia, Tobie już można gratulować bez czekania na jutrzejszy test
Samira, trzeba to wszystko "dobadać" i będzie dobrze
Slash, głowa do góry
Ufff, umyłam wszystkie okna w domu (oczywiście część będąc w stringach) Uprałam firanki i powiesiłam, pościel też uprana, zaraz będzie zmieniona, kilka innych prań też zrobione i padłam, trochę z wierzchu ogarnęłam kuchnię
Jutro ciąg dalszy sprzątania, ale chyba potrzebuję jeszcze ze 3 dni żeby dotrzeć do każdego kąta
Jutro też teściowa ma mi dać 5 kg wiśni, muszę z nich coś wykombinować na zimęcaffe, Mango, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Inwssa, ja już się nie doczekam, bo urodzinki w maju miałam a starania kończymy definitywnie w styczniu
a tak w ogóle ciekawostka - równiusieńko 6 lat temu spłodziliśmy naszą córcię 29 lipca po potwierdzonym pękniętym pęcherzyku, mąż na 10 sierpnia miał umówione badanie nasienia ale już nie poszedł
teraz na badanie idzie ok 11 sierpnia - cóż za zbieżność dat ale tym razem nie uniknie tego - na badaniu już był ale tym ogólnym teraz idzie na rozszerzone czyli na Test HBA pozwala ocenić dojrzałość i funkcjonalność plemników.
miłego wieczorubliska77, inessa, Bozia3, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:podziwiam za stringi i wytrwałość a na zimę najlepsza i niezastąpiona naleweczka wiśniowa ale nie za słodka
Naleweczki robić nie umiemale pić umiem
bliska77, Mango, inessa, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:aaa, jeszcze wszystkie rośliny w ogrodzie podlałam, ale już nie w stringach bo komary cięły
Naleweczki robić nie umiemale pić umiem
caffe, Mango, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:oj tam oj tam żadna trudność a przepisów mnóstwo w internecie - my robiliśmy ale już nie pamiętam jak, podpytam jutro męża
a jakby się "pędziła" to bym z wywieszonym jęzorem koło baniaka chodziła
to nie na moje nerwy
inessa, bliska77, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:jak się sprężysz, albo już sprężyłaś to na swoje urodziny prezent już będzie
, zrobię wszystko co w mojej mocy
muszę odstąpić mężowi komputer bo już stoi nade mną, do jutra dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 07:37
samira, inessa, caffe, megan8, Bozia3, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:no to muszę sie wstrzelić w kolejnym cyklu bo urodziny mam 6go maja (w piątek) to akurat
, zrobię wszystko co w mojej mocy
muszę odstąpić mężowi komputer bo już stoi nade mną, do jutra dziewczynyBozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość