35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:A myślicie czy mogłby mój M bez wiedzy lekarza zazywać jakieś witaminy. Bo niestety ale dopiero przyjedzie za miesiąc, a do tego czasu już mógłby cos zajadać.
Salfazin, może selen - coś tam o tym czytałam.
Moja ginka mówiła, że witaminy nie zaszkodzą....a mogą pomóc.....
salfazin x1,
witamina C w dawce 1000 mg;
witamina E w dawce 400 mg;
selen;
do tego jakieś ogólne witaminy;
jeszcze może jeść dużo brazylijskich orzechów;
L-karnityna
Maca
To wszystko polecają, żeby wzmocnić domowymi sposobami żołnierzyki....a resztę Ci pewnie powie androlog.....inessa, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Moniu, gigant jesteś, nie zdążyłaś się naforumować
pięknie Wam poszło
trzymam kciuki za szaloną betę!
Boziu ależ Ty masz poczucie humoruz resztą wszystkie dałybyście radę stworzyć jakiś optymistyczny kabaret. Chyba tak trzeba, śmiać się z tego, z tych starań, bo inaczej to by człowiek co miesiąc stryczek sobie szykował.
Samiro, podejrzenie choroby to nie choroba. Szkoda, że podejrzewając tarczycę od razu nie robiłaś tych przeciwciał, miałabyś już diagnozę i leczenie. Jakie masz teraz TSH? A nie kazała Ci jeszcze Ft4 zbadać?
Slash, na pewno jest lepiej niż to brzmi, te opisy są koszmarne, gdy człowiek czyta 2% prawidłowych to mdleje, ale trzeba pamiętać, że wystarczy jeden a żwawy! Będzie dobrze. Najważniejsze że masz dostęp do specjalisty. Dacie radęinessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:W niedzielę to same leniuchy się rodzą
ja też w niedzielę
inessa, bliska77, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Troche mnie tu nie bylo. Klotnia z M wyprowadzila mnie z rownowagi i nie moglam dojsc do siebie. Czasami sie zastanawiam czy nie przechodze menopauzy bo mam takie walniecia ze szok. Duzo tu Was jest i narazie nie moge sie polapac, ale z czasem napewno poznam Was wszystkie. Trzymam za Was i za siebie kciuki.
Lucky, Lucky, bliska77, samira, caffe, inessa, Reni, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samirka nie spodziewałam się u Ciebie Hashimoto
Aga może to będzie szczęśliwy cykl
Bozia ja też próbowałam - czy zmienił ci się może zapach ?
MoniaT, Lucky trzymam kciuki bardzo mocno
bliska77, MoniaT, samira, caffe, inessa, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No to napiszę Wam wyszły mi dwie kreski tak jak myślałam ale straszenie sięboję bo w maju też tak miałam tyle radości a po tygodniu kicha
bliska77, samira, Lucky, caffe, inessa, Reni, angela, anek42, KaRa, Bozia3, promyk, gosia7122, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje MoniaT!!! Nie denerwuj sie na zapas, wszystko bedzie dobrze! Tylko dbaj o Was, a reszte zostaw w rekach Boga.
Troche mnie nie bylo, bo moj kabel od laptopa postanowil zostac na wakacjach dluzej niz ja i dzis dopiero mi go doslaliPrzeczytalam zaleglosci, uzupelnilam wykres i dzis zaczynam nowy cykl.
Inessko dziekuje za pamiec i kibicowanie przy wykresie.
Witam nowe kolezanki, pozdrowienia i milego wtorku dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 07:41
samira, Lucky, caffe, inessa, Reni, angela, anek42, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie po deszczowej i burzowej nocy.
Monia - OGROMNE GRATULACJESUPER SUPER SUPER !!!
Dziewczyny, ja też uważam że mało kto nas tak zrozumie jak my tutaj siebie. Nie zawsze udaje mi się odpowiedzieć czy skomentować post każdej z Was, ale czytam czyta i myslę o Was.
Teraz jestem cały czas myslami jak pomóc M.
Bozia trochę się zmartwiłam tym co napisałaś że ciężko poprawić ich morfologię. Boję się że lekarz tego wprost nie powie a będzie wyciągał z nas kasę. Bo chcę zapisać M prywatnie.bliska77, samira, Lucky, caffe, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witajcie po deszczowej i burzowej nocy.
Dziewczyny, ja też uważam że mało kto nas tak zrozumie jak my tutaj siebie. Nie zawsze udaje mi się odpowiedzieć czy skomentować post każdej z Was, ale czytam czyta i myslę o Was.
Bozia trochę się zmartwiłam tym co napisałaś że ciężko poprawić ich morfologię. Boję się że lekarz tego wprost nie powie a będzie wyciągał z nas kasę. Bo chcę zapisać M prywatnie.
Slash, musicie być dobrej myśli, czasem wystarczy kilka tygodni kuracji, trzymam kciuki za szybkie i pozytywne rezultaty w leczeniuLucky, samira, caffe, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Samirka nie spodziewałam się u Ciebie Hashimoto
Aga może to będzie szczęśliwy cykl
Bozia ja też próbowałam - czy zmienił ci się może zapach ?
MoniaT, Lucky trzymam kciuki bardzo mocnoW zasadzie miałam tylko takie przyjemne uczucie wypłukania od środka...
bliska77, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:No to napiszę Wam wyszły mi dwie kreski tak jak myślałam ale straszenie sięboję bo w maju też tak miałam tyle radości a po tygodniu kicha
bliska77, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie
MoniaT ogromne gratulacje !!!!!!!!, udało się, bardzo pozytywna wiadomość, wszystkiego dobrego, dbajcie o siebie
Bozia, jak wrażenia z płukanki sodowej??????
miłego dniabliska77, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
witam wszystkie panie
niestety temperatura w dół i od razu w głowie i sercu też dół
beta zrobiona, wyniki przed południem, ale wiem co będzie
Moniu wielkie gratulacje, nastaw się pozytywnie, tym razem się udało na pewno, przecież prezent na urodziny musi być, nie?!bliska77, MoniaT, caffe, inessa, Bozia3, Jolka76, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Witajcie po deszczowej i burzowej nocy.
Bozia trochę się zmartwiłam tym co napisałaś że ciężko poprawić ich morfologię. Boję się że lekarz tego wprost nie powie a będzie wyciągał z nas kasę. Bo chcę zapisać M prywatnie.Choć naszego Polarmisia nikt nie przebije...
caffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny