X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolu powodzenia w nowym cyklu!

Cafe trzymam kciuki, co prawda nie dam rady wpłynąć na wyniki badań, ale może uda mi się zaczarować to jajo!

inessa, Bozia3, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie się dzisiaj w głowie kręci ,jakie to głupie uczucie ,taka słabość ogarnia wtedy ,ehhh...ten mój szyjny kregosłup wrrrr...

inessa, Bozia3, bliska77, caffe, anna maria lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Może samym usg się nie denerwuję, po prostu będą jajca, albo nie. Bardziej się denerwuję wynikami badań. Skołowana jestem.
    caffe nie stresuj się = przecież jeśli coś nie tak, to gin od razu włączy leczenie, więc i tak do przodu...

inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko rozumiem Cie bardzo dobrze ale wiesz,że to moze byc przez ten uał wczoraj wieczorem straciłam na chwile świadomość z niedotlenienia aż maż się wystraszył miałam taki atak astmy i zawrotów głowy dlatego dziś już jest o niebo lepiej z tym chłodem. Zdrówka życzę kochana <3

Lucjy tule do serca <3 nastepny musi być Twój cykl <3

Bozia3, bliska77, caffe, samira, Lucky, megan8, Jolka76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie pytałam, bo mi głupio..Wiesz, ja już takie zadaję jej pytania - rodem wyciągnięte od bab bazarowych....,że ona się tylko uśmiecha pod nosem.....Więc już z sodą nie będę, bo powie, że całkiem mi odbiło...:). Nie sądzę, że może zaszkodzić - zrobiłam to bardziej dla żartu...
    moja gin też czasem popatrzy na mnie dziwnym wzrokiem i się uśmiechnie - pytania też miewam baaaardzo różne powiedzmy sobie oględnie ale od 2007 roku już przyzwyczaiła się do mnie :-)

Bozia3, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    beta 0,1
    nie ukrywam, że mimo wszystkich znaków na niebie i ziemi, miałam cień nadziei
    po raz kolejny się potwierdziło, że piękny wykres to nie wszystko :(
    idę lizać rany
    lucky przytulam i nie martw się, uda się w kolejnym cyklu, jak nie teraz to później ale się uda :-)

Bozia3, caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, Samira, miejmy nadzieję, że to chwilowe niedyspozycje

Bozia3, caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko rozumiem Cie bardzo dobrze ale wiesz,że to moze byc przez ten uał wczoraj wieczorem straciłam na chwile świadomość z niedotlenienia aż maż się wystraszył miałam taki atak astmy i zawrotów głowy dlatego dziś już jest o niebo lepiej z tym chłodem. Zdrówka życzę kochana <3

Inesska też miałam taki moment wczoraj, że już myślałam, że zemdleje - normalnie zabrakło mi powietrza w pewnym momencie - a ja raczej nie miewam takich jazd....dziś już w Kraku super....wreszcie chłodno.....

Lucky...no cóż - jak większość z nas...- odsapnąć i do przodu...po clo podobno dobrze się zachodzi po 3 cykla...także wiesz...wszystko przed nami...;)

caffe, inessa, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Jolu powodzenia w nowym cyklu!

Cafe trzymam kciuki, co prawda nie dam rady wpłynąć na wyniki badań, ale może uda mi się zaczarować to jajo!
    Dzięki Lucky :)

Bardzo mi przykro z powodu tej bety <3

Może czas wprowadzić jakieś zmiany w taktyce starania się o dziecko? Sama nie wiem co doradzić, bo ja jestem zielona w tym temacie. Przytulam mocno <3

bliska77, inessa, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki inessa i aga <3 tez mam nadzieje że to minie ,na pewno w pewnym stopniu to wpływ pogody ...u nas bardzo mocno teraz wieje ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 11:29

bliska77, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe nie stresuj się = przecież jeśli coś nie tak, to gin od razu włączy leczenie, więc i tak do przodu...
    Do dupy z tą moją przychodnią. Pierwszy i ostatni raz robię tu badania (no muszę zrobić jeszcze w 20dc w tym samym miejscu). Wyników jeszcze nie ma i pani nie wie kiedy będą... może jutro, a może kur#$%a w przyszłym roku. Wkurzyłam się, bo liczyłam, ze dzisiaj gin zerknie i już wstępnie coś się rozjaśni...

inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko, ja w ogole jestem okazem zdrowia, nic mi nie jest ani nie choruje, ale wczoraj wrocilam z pracy i padlam spac. Spalam do 20 godz i jak sie obudzilam to na lezaco czulam zawroty glowy, tak wiec mysle ze wczorajszy upal dal popalic wszystkim. Mnie prawdpopodobnie scialo bo mam niskie cisnienie i najchetniej to przespalabym wiekszosc zycia, najczesciej mam kolo 90 cos/ 50 cos. Wiec jak tu normalnie funkcjonowac;-)
    inessa wrote:

Bozia3, inessa, caffe, grosza lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Inessko, ja w ogole jestem okazem zdrowia, nic mi nie jest ani nie choruje, ale wczoraj wrocilam z pracy i padlam spac. Spalam do 20 godz i jak sie obudzilam to na lezaco czulam zawroty glowy, tak wiec mysle ze wczorajszy upal dal popalic wszystkim. Mnie prawdpopodobnie scialo bo mam niskie cisnienie i najchetniej to przespalabym wiekszosc zycia, najczesciej mam kolo 90 cos/ 50 cos. Wiec jak tu normalnie funkcjonowac;-)
    Viola - ja mam identycznie - mogę spać wszędzie i o każdej porze - i też czasami mam myśli, że w sumie mogłabym przespać życie...:) Moje ciśnienie to często 90/50 :)

Viola, bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Do dupy z tą moją przychodnią. Pierwszy i ostatni raz robię tu badania (no muszę zrobić jeszcze w 20dc w tym samym miejscu). Wyników jeszcze nie ma i pani nie wie kiedy będą... może jutro, a może kur#$%a w przyszłym roku. Wkurzyłam się, bo liczyłam, ze dzisiaj gin zerknie i już wstępnie coś się rozjaśni...
    Kurcze szkoda, bo gin by od razu CI coś powiedział....Może uprzyj się jeszcze i zadzwoń do punktu, gdzie robią te badania...może one są już- tylko nie wysłali do przychodni? Mogliby Ci podyktować wyniki lub wysłać mailem...ja tak kiedyś zrobiłam i się udało - dostałam mailem po godzinie...

bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mamy podobnie, ja potrafie w pracy przy biurku na siedzaco zasnac;-)
    Bozia3 wrote:
    Viola - ja mam identycznie - mogę spać wszędzie i o każdej porze - i też czasami mam myśli, że w sumie mogłabym przespać życie...:) Moje ciśnienie to często 90/50 :)

Bozia3, inessa, caffe lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    No to mamy podobnie, ja potrafie w pracy przy biurku na siedzaco zasnac;-)
    I ja też...:)

Viola, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze lipa z tymi wynikami a raczej ich brakiem
    Bozia, Viola, co do spania, ja na szczęście potrzebuję mało snu, 5,6 godzin wystarcza mi w zupełności i choć senna często chodzę to w dzień w ogóle nie jestem w stanie spać, i tak np w niedziele od 6 rano przez 1,5 godzinki czytałam sobie książkę na tarasie w ciszy i spokoju :-)
    Wyjątkiem był okres ciąży kiedy to mogłam spać na stojąco w pierwszym jej okresie a senność o 21.30 była jej pierwszym objawem ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 12:10

inessa, caffe, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a spać to mi się chce tak że jak bym zamknęła oczy to na siedząco bym dzisiaj usnęła :P

bliska77, inessa, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, z jednej strony zazdroszcze Ci bo ja cale zycie mysle tylko o spaniu, o przylozeniu glowy do poduszki i jest to czasami naprawde meczace, bo nie da sie np. pracowac...ale z drugiej strony ja tak lubie leniuchowac i spac....w weekendy zawsze mam popoludniowa drzemke, a jak bylam w obydwu ciazach to wlasciwie je slodko przespalam:-)

agafbh wrote:
    kurcze lipa z tymi wynikami a raczej ich brakiem
    Bozia, Viola, co do spania, ja na szczęście potrzebuję mało snu, 5,6 godzin wystarcza mi w zupełności a w dzień w ogóle nie jestem w stanie spać, i tak np w niedziele od 6 rano przez 1,5 godzinki czytałam sobie książkę na tarasie w ciszy i spokoju :-)
    Wyjątkiem był okres ciąży kiedy to mogłam spać na stojąco w pierwszym jej okresie a senność o 21.30 była jej pierwszym objawem ;-)

bliska77, caffe, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kurcze szkoda, bo gin by od razu CI coś powiedział....Może uprzyj się jeszcze i zadzwoń do punktu, gdzie robią te badania...może one są już- tylko nie wysłali do przychodni? Mogliby Ci podyktować wyniki lub wysłać mailem...ja tak kiedyś zrobiłam i się udało - dostałam mailem po godzinie...
    Własnie dzwoniłam :( badania hormonów żeńskich robią raz w tygodniu, czyli w środy. Skoro badania robiłam we czwartek, to materiał będą badali jutro i wyniki powinny być we czwartek. Gdybym to wcześniej wiedziała, to bym w tym miejscu nie robiła. A tak dupa. A co najgorsze, to kolejne badania w 20dc też wypadają we czwartek :( zapytam gina czy mogę je zrobić w 19 dc, to jest szansa na wczesniejszy wynik.

inessa, bliska77, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 975 976 977 978 979 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ