35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tak ostatnio miałam jak miałam bardzo złe wyniki krwi ale wczoraj to ewidentnie od upału chociaż już Wam wspominałąm wpoprzednim cyklu o tym,ze coś jest nie tak w drugiej fazie cyklu zaczęły mi się uderzenia goraca nigdy tak nie miałam i dziś przed chwila tak mi się zrobiło. Masakra jakaś wyniki mam w normie tsh też choć chyba powinnam pójść na kontrole do endo aby zobaczył czy guzek mi się nie powiększył. A ciśnienie też mam bardzo niskie jak dojdzie 105 to jest sukces
A ja z reguły lubie pospać a najbardziej rano mhmhmhmmm.
Caffe dzwoń do nich i powiedz,że potrzebujesz te wyniki bo idziesz do lekarza i koniec oni tak jak dziewczyny piszą często jezcze ich nie dostali albo jeszcze nie zapisali ich przyjscia i gidześ tam sobie czekają.caffe, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
na pocieszenie dodam, że i młode dziewczyny mają problemy z zajściem
właśnie czytam pamiętniki i..
cyt.O mnie: Mam aktualnie 21 lat. .....Czas starania się o dziecko: Oj staramy się hymm... już 36cykl
caffe, Lucky, inessa, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe, trudno, nie przejmuj się, najważniejsze, że wyniki będą
Viola, ja niestety nie znam czegoś takiego jak leniuchowanie i nawet odpoczywam wyłącznie czynnie i czasem obiecuję sobie, że nic nie będę robiła tylko leżała ale zaraz okazuje się że w oczy kole jakiś chwast, wyrośnięty krzak albo w domu coś trzeba zrobić...caffe, Viola, inessa, Bozia3, grosza, Lucky, szczęśliwa 2, Olena lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe, trudno, nie przejmuj się, najważniejsze, że wyniki będą
Viola, ja niestety nie znam czegoś takiego jak leniuchowanie i nawet odpoczywam wyłącznie czynnie i czasem obiecuję sobie, że nic nie będę robiła tylko leżała ale zaraz okazuje się że w oczy kole jakiś chwast, wyrośnięty krzak albo w domu coś trzeba zrobić...bliska77, inessa, anna maria, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
eee jakoś Reni mnie to nie pociesza że 21 latka stara się 36 cykli (zaczęła przed matura czy jak???? i po co????) bo ona ma jeszcze 20 lat na kombinacje i nadzieję że wymyślą cudowny sposób za parę lat
dół jak dół, no ale co robić, byle tylko @ teraz przyszła szybko, bo już wolę nowy cykl niż ślimaczacy się stary beznadziejny
zmiana taktyki Cafe? ale na co? wszystkiego próbowaliśmy
trzyma mnie myśl o HSG, bo jestem po ccbliska77, caffe, inessa, Bozia3, grosza, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:eee jakoś Reni mnie to nie pociesza że 21 latka stara się 36 cykli (zaczęła przed matura czy jak???? i po co????) bo ona ma jeszcze 20 lat na kombinacje i nadzieję że wymyślą cudowny sposób za parę lat
dół jak dół, no ale co robić, byle tylko @ teraz przyszła szybko, bo już wolę nowy cykl niż ślimaczacy się stary beznadziejny
trzyma mnie myśl o HSG, bo jestem po ccinessa, Bozia3, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Tez mi jakos to sie wydaje dziwne, zeby dziewczyna 18 lat i zaczynala starania o dziecko...widzialam kilka takich wykresow i zawsze sie zastanawiam nad tym wiekiem...a facet ile ma lat? bo nie uwierze ze z rowiesnikiem probuje zajsc...
Lucky wrote:eee jakoś Reni mnie to nie pociesza że 21 latka stara się 36 cykli (zaczęła przed matura czy jak???? i po co????) bo ona ma jeszcze 20 lat na kombinacje i nadzieję że wymyślą cudowny sposób za parę lat
trzyma mnie myśl o HSG, bo jestem po ccbliska77, caffe, inessa, Reni, Bozia3, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuje kochane zobaczymy czy wogóle odpowiedzą niech chociaż powiedzą czy bede ją mieć czy nie bo wtedy moge zgłosić się do Urzedu pracy oraz iść do lekarza medycyny pracy czy da mi pozolenie na jakąkolwiek prace. A tak jestem w zawieszeniu.
Viola ja czekam na Twój test i to pozytywny robi się zielono u nas
Cieszę się zaciażonymi a Wy kobitki starajcie się i serduszkujcieBozia3, grosza, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
chcialam pogratulowac MoniT,no bardzo sie ciesze i zycze wspanialych 9 miesiecy
Lucky szkoda, ale nastepny miesic przed Toba i pewno bedzie lucky
ja zmeczona jestem i oczy mi sie zamykaja wiec odplywam do lozeczka, pozdrawiam kobitki wszystkie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 15:25
Bozia3, inessa, grosza, bliska77, Lucky, anna maria, MoniaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też u mnie często w godz popołudniowych następuje spadek i wtedy jestem nietomnaBozia3 wrote:Viola - ja mam identycznie - mogę spać wszędzie i o każdej porze - i też czasami mam myśli, że w sumie mogłabym przespać życie...
Moje ciśnienie to często 90/50
inessa, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Aga fajnie chciałabym mieć taki trybik lecz niestety mam w drugą stronę poprostu lubię leniuszkować
agafbh wrote:Caffe, trudno, nie przejmuj się, najważniejsze, że wyniki będą
Viola, ja niestety nie znam czegoś takiego jak leniuchowanie i nawet odpoczywam wyłącznie czynnie i czasem obiecuję sobie, że nic nie będę robiła tylko leżała ale zaraz okazuje się że w oczy kole jakiś chwast, wyrośnięty krzak albo w domu coś trzeba zrobić...inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Caffe nie martw się a nóż twój organizm cię jeszcze zaskoczy
caffe wrote:Żyłam nadzieją, ze mi już lekarz coś wstępnie powie, a tak to czeka mnie kolejny cykl maraton i znowu pewnie będę jeździła do niego zeby jakies leki na wywołanie @ dostaćinessa, bliska77 lubią tę wiadomość