X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak ostatnio miałam jak miałam bardzo złe wyniki krwi ale wczoraj to ewidentnie od upału chociaż już Wam wspominałąm wpoprzednim cyklu o tym,ze coś jest nie tak w drugiej fazie cyklu zaczęły mi się uderzenia goraca nigdy tak nie miałam i dziś przed chwila tak mi się zrobiło. Masakra jakaś wyniki mam w normie tsh też choć chyba powinnam pójść na kontrole do endo aby zobaczył czy guzek mi się nie powiększył. A ciśnienie też mam bardzo niskie jak dojdzie 105 to jest sukces :P
    A ja z reguły lubie pospać a najbardziej rano mhmhmhmmm.

Caffe dzwoń do nich i powiedz,że potrzebujesz te wyniki bo idziesz do lekarza i koniec oni tak jak dziewczyny piszą często jezcze ich nie dostali albo jeszcze nie zapisali ich przyjscia i gidześ tam sobie czekają.

caffe, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pocieszenie dodam, że i młode dziewczyny mają problemy z zajściem
    właśnie czytam pamiętniki i..
    cyt.O mnie: Mam aktualnie 21 lat. .....Czas starania się o dziecko: Oj staramy się hymm... już 36cykl

caffe, Lucky, inessa, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, trudno, nie przejmuj się, najważniejsze, że wyniki będą :-)
    Viola, ja niestety nie znam czegoś takiego jak leniuchowanie i nawet odpoczywam wyłącznie czynnie i czasem obiecuję sobie, że nic nie będę robiła tylko leżała ale zaraz okazuje się że w oczy kole jakiś chwast, wyrośnięty krzak albo w domu coś trzeba zrobić...

caffe, Viola, inessa, Bozia3, grosza, Lucky, szczęśliwa 2, Olena lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Viola, ja niestety nie znam czegoś takiego jak leniuchowanie i nawet odpoczywam wyłącznie czynnie i czasem obiecuję sobie, że nic nie będę robiła tylko leżała ale zaraz okazuje się że w oczy kole jakiś chwast, wyrośnięty krzak albo w domu coś trzeba zrobić...
    Żyłam nadzieją, ze mi już lekarz coś wstępnie powie, a tak to czeka mnie kolejny cykl maraton i znowu pewnie będę jeździła do niego zeby jakies leki na wywołanie @ dostać :(

bliska77, inessa, anna maria, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee jakoś Reni mnie to nie pociesza że 21 latka stara się 36 cykli (zaczęła przed matura czy jak???? i po co????) bo ona ma jeszcze 20 lat na kombinacje i nadzieję że wymyślą cudowny sposób za parę lat

dół jak dół, no ale co robić, byle tylko @ teraz przyszła szybko, bo już wolę nowy cykl niż ślimaczacy się stary beznadziejny

zmiana taktyki Cafe? ale na co? wszystkiego próbowaliśmy
    trzyma mnie myśl o HSG, bo jestem po cc

bliska77, caffe, inessa, Bozia3, grosza, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słabo? 36 cykl w wieku 21 lat
    no ale w Indiach 15 latki wychodzą za mąż ;-)

caffe, inessa, Bozia3, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    eee jakoś Reni mnie to nie pociesza że 21 latka stara się 36 cykli (zaczęła przed matura czy jak???? i po co????) bo ona ma jeszcze 20 lat na kombinacje i nadzieję że wymyślą cudowny sposób za parę lat

dół jak dół, no ale co robić, byle tylko @ teraz przyszła szybko, bo już wolę nowy cykl niż ślimaczacy się stary beznadziejny

Nie wiem Lucky, czego możecie spróbować. Mam za mało wiedzy na ten temat. Ściskam <3

inessa, Bozia3, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi jakos to sie wydaje dziwne, zeby dziewczyna 18 lat i zaczynala starania o dziecko...widzialam kilka takich wykresow i zawsze sie zastanawiam nad tym wiekiem...a facet ile ma lat? bo nie uwierze ze z rowiesnikiem probuje zajsc...
    Lucky wrote:

bliska77, caffe, inessa, Reni, Bozia3, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włąśnie za Wasz radą wystosowałam odpowiedni list do Zusu oj chyba już nie dostane renty ? :P :P :P ( nie no ża tak źle nie jest :P )

Reni, anna maria, Bozia3, grosza, bliska77, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dobrze o swoje trzeba się upominać!
    a zus i us nie odpuszczają nawet grosika więc nie miej dla nich litości

anna maria, inessa, Bozia3, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko, nie znam dokladnie Twojej sytuacji ani choroby ale trzymam Twoja strone!

anna maria, inessa, Bozia3, grosza, bliska77, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Inneska za Toba murem stoje!!

inessa, Bozia3, grosza, bliska77, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje kochane zobaczymy czy wogóle odpowiedzą niech chociaż powiedzą czy bede ją mieć czy nie bo wtedy moge zgłosić się do Urzedu pracy oraz iść do lekarza medycyny pracy czy da mi pozolenie na jakąkolwiek prace. A tak jestem w zawieszeniu.

Viola ja czekam na Twój test i to pozytywny robi się zielono u nas :D
    Cieszę się zaciażonymi a Wy kobitki starajcie się i serduszkujcie :P :D

Bozia3, grosza, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcialam pogratulowac MoniT,no bardzo sie ciesze i zycze wspanialych 9 miesiecy :) Lucky szkoda, ale nastepny miesic przed Toba i pewno bedzie lucky :) ja zmeczona jestem i oczy mi sie zamykaja wiec odplywam do lozeczka, pozdrawiam kobitki wszystkie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 15:25

Bozia3, inessa, grosza, bliska77, Lucky, anna maria, MoniaT lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko Ty słuchałas napewno tą piosenke a dziewczyny posłchajcie sobie to piosenka na czas starań jest z hmorem :P :P :P
    http://www.youtube.com/watch?v=GdLmfGwnPGE

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda zrób testa :D :P piękny wykres i już po czasie od owulki bo widzę że już 15 dc :D

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też u mnie często w godz popołudniowych następuje spadek i wtedy jestem nietomna :P
    Bozia3 wrote:
    Viola - ja mam identycznie - mogę spać wszędzie i o każdej porze - i też czasami mam myśli, że w sumie mogłabym przespać życie...:) Moje ciśnienie to często 90/50 :)

inessa, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga fajnie chciałabym mieć taki trybik lecz niestety mam w drugą stronę poprostu lubię leniuszkować :)

agafbh wrote:

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe nie martw się a nóż twój organizm cię jeszcze zaskoczy ;D
    caffe wrote:
    Żyłam nadzieją, ze mi już lekarz coś wstępnie powie, a tak to czeka mnie kolejny cykl maraton i znowu pewnie będę jeździła do niego zeby jakies leki na wywołanie @ dostać :(

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ineska mam nadzieję że już dużo lepiej się czujesz po wczorejszym?

Pando teścik ?
    inessa wrote:
    Panda zrób testa :D :P piękny wykres i już po czasie od owulki bo widzę że już 15 dc :D

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 976 977 978 979 980 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ