35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa 2 wrote:Bety ale macie kondyche do tego serduszkowania
takie moje przemyslenie Bety ma mnóstwo serduszek ja miałam dwa jedno 4 dni przed testem ovulacyjnym dodatnim ,drugie w dzien w którym test wyszedł pozytywny
wiec to chyba nie ma reguły w tym trafianiu czyzby to był toto lotek
A dziś @ mnie po prostu zaskoczyła jak w czasach nastolatkowych , po prostu obudziłam się a tu jezioro ..... Próbowałam już chyba wszystkiego , zrobiłam już chyba wszystkie badania , nabrałam się masy różnych leków hormonalnych i DUPAinessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:moniat
))))))))))))))) gratulacje !!!!!!
Dziś miałam spadek tem. i czekam na @ ,brzuch mnie strasznie boli.
Inessko a może na czas jak jesteś w takim zawieszeniu to niech mąż dopisze Ciebie do swojego ubezpieczenia tzw -rodzinne , żebyś mogła do lekarza chodzić w razie czego.inessa, promyk, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam u ginki potwierdzić rozrost moich dwóch jaj z lewego jajnika (w prawym na poprzednim USG były dwa dużo mniejsze, więc bez szans.) No i organizmy nasze dziewuszki....to jedna wielka tajemnica...
Wyobraźcie sobie, że....te dwa jaja dominujące z lewego - zupełnie się skurczyły, wchłonęły czy co tam się z nimi dzieje i ruszyły do przodu te zupełnie nieobiecujące z prawego...jaja jak berety
.
Na dzień dzisiejszy - 14dc- mam dwa dominujące w prawym - 2,18cm i drugi 1,88 cm. Endometrium 1,74 cm. Ginka zachwycona - określiła, że mam "bardzo dobry warsztat" w tym cyklu i teraz zależy wszystko od żołnierzyków oraz od tego, czy te jajka u mnie będą w ogóle pękać...Ona niestety idzie na urlop, a ja wyjeżdżam do Zakopca, więc dopiero w 28 dc mogę zrobić USG stwierdzające, czy była na pewno owulacja (podobno to można sprawdzić do ostatniego dnia przed @).
Intuicyjnie zaczęłam serduszkować wczoraj, a nie w niedzielę i zrobiłąm dobrze...bo owulka będzie chyba jutro wieczorem lub pojutrze. Mam powtórzyć zapylanie jutro rano no i oczekiwanie....jak zwykle najtrudniejszy czas....
Zapytałam ją o sodę..śmiała się i pytała z jakimi rewelacjami ja do niej jeszcze przyjdę...Powiedziała, ze jako lekarz nie może tego zalecać, ponieważ naukowo nie jest to dowiedzione, ale jeśli mnie takie zabawy cieszą - to mogę się płukać...to na pewno nie zaszkodzi...
Tyle...rozpisałam się na maksa...gosia7122, inessa, anna maria, Jolka76, grosza, Mango, Viola, bliska77, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no niestety mam mdłości i już sama nie wiem co zrobić i cały czas bekam nie wiem co mi się tak odbija
szczęśliwa 2 wrote:Hej dziewczyny witam z wyspy nudnościmasakra kiedy sie to skończy ???
czytam ,że sprzatacie, leczycie się nawet płukanki sodowe ida w ruch i dobrze każdy sposób dobry
Monia gratulacje , obys nie miała mdłości
czekam na dalsze dobre wiadomości , czyli testy pozytywne
i fajne wieści po wizytach u lekarzy
pozdrawiam Was wszystkieinessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, pięknie, bardzo dobre wieści, nie mówiła nic o pregnylu?? , bo przy pęcherzyki 20mm można już podać, trzymam kciuki zeby sam pękł i za zielony koniec oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 21:03
inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Betybet, życzę Ci oby następny cykl był Twoim
inessa, Mango, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny witam z urlopu. Wpadajcie do mnie w sobotę na wieczór kawalersko panieński. Gratuluje MoniaT. W czwartek idę do gina, już nie mogę się doczekać wizty, w końcu coś będzie się działo, cokolwiek mi powie przyjmę na klatę tylko niech coś się dzieje.
inessa, Mango, bliska77, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena uważaj na słowa, bo wpadne TY wiesz,że mam blisko do Ciebie
Betybet bedzie dobrze a to,że się nie udało no szkoda ale wiem,zę teraz musi się udać
MoniaT ale mdłości to bardzo dobry objaw ciążowy choć nie bardzo fajny i dokuczliwy objaw,życzę aby taki nie był.Mango, Bozia3, bliska77, caffe, MoniaT, samira lubią tę wiadomość
-
Betybet wrote:Dzięki - oby tak było , ale nie ukrywam , że trochę się zawiodłam w tym miesiącu , bo i pregnyl i pozytywne hsg i moje "podroby" pracują na bardzo dobrych obrotach , armia u M w porządku - no więc co nie jest nie tak?
Gdzieś czytałam, że zdrowa para w każdym cyklu ma tylko 20% szans na poczęcie, więc musisz być bardziej cierpliwa - chociaż ja też do tych cierpliwych nie należę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 21:46
Bozia3, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
agafbh wrote:Bozia, pięknie, bardzo dobre wieści, nie mówiła nic o pregnylu?? , bo przy pęcherzyki 20mm można już podać, trzymam kciuki zeby sam pękł i za zielony koniec oczywiście
Mango, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:Dzięki - oby tak było , ale nie ukrywam , że trochę się zawiodłam w tym miesiącu , bo i pregnyl i pozytywne hsg i moje "podroby" pracują na bardzo dobrych obrotach , armia u M w porządku - no więc co nie jest nie tak?
caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Wszystko jest w porządku oprócz tego, że jak się bardzo chce to nie wychodzi
Gdzieś czytałam, że zdrowa para w każdym cyklu ma tylko 20% szans na poczęcie, więc musisz być bardziej cierpliwa - chociaż ja też do tych cierpliwych nie należę
caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość