35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Grosza, ja uwielbiam leniuchowac.....i spac...mamy nastepny klub do zalozenia: Klub spiochow i leniuchow:-)
grosza wrote:Aga fajnie chciałabym mieć taki trybik lecz niestety mam w drugą stronę poprostu lubię leniuszkowaćgrosza, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja ja jako ta małośpiąca byłabym od kontroli
dziewczyny, muszę Wam powiedzieć, że troszkę się stresuję wizytą u endo a to dlatego że jest nowy lekarz, moja endo przeszła do prywatnej kliniki, tam gdzie mam ginekolog moją ale kurde nie mam już tyle kasy żeby jeszcze do niej prywatnie chodzić a tu w przychodni mam wykupiony abonament, moja endo znała mnie też od 2007 roku teraz musze wszystko od nowa opowiadać co i jak i to akurat jeszcze przy skoku tsh a tamta znała moje wszystkie bolączki, no nic, mam nadzieje, ze facet okaże się w porządkuinessa, Lucky, grosza lubią tę wiadomość
-
Kontrolerka -super
i może to był problem że zabardzo cię znała i działała schematowo
ja uważam że faceci są lepszymi ginekologami więc endo też się dotyczy - facet będzie w porządkuagafbh wrote:ja ja jako ta małośpiąca byłabym od kontroli
dziewczyny, muszę Wam powiedzieć, że troszkę się stresuję wizytą u endo a to dlatego że jest nowy lekarz, moja endo przeszła do prywatnej kliniki, tam gdzie mam ginekolog moją ale kurde nie mam już tyle kasy żeby jeszcze do niej prywatnie chodzić a tu w przychodni mam wykupiony abonament, moja endo znała mnie też od 2007 roku teraz musze wszystko od nowa opowiadać co i jak i to akurat jeszcze przy skoku tsh a tamta znała moje wszystkie bolączki, no nic, mam nadzieje, ze facet okaże się w porządkuinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Kontrolerka -super
i może to był problem że zabardzo cię znała i działała schematowo
ja uważam że faceci są lepszymi ginekologami więc endo też się dotyczy - facet będzie w porządku
no nic nie marudzę, za jakies 20 min wychodzęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 16:16
inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
ja to nie wiem do którego klubu bym się mogła załapać, spać lubię, ale najbardziej to wieczorem, za to wstaję wcześnie
odpoczywam w ruchu, uwielbiam mieć ogarnięte otoczenie, więc nie spocznę póki nie uporządkuję (zaczynam urlopy jak Cafe)
natomiast leniuchowania nie pamiętam
chyba ostatni raz w ciąży miałam taki czas gdy potrafiłam obejrzec kilka odcinków Dextera pod rząd, albo zaliczyć całą książkę tego samego dniabliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Aga mocno kciuczę za dobrą wizytę u endo, na pewno lepiej by było nie zmieniać, no ale cóż, kasa wiele z nas ściąga na ziemię z chmur
A moze właśnie gość będzie miał ciekawy pomysł na Ciebie i inne podejście i właśnie tego Ci trzeba?!!!
Będzie dobrze!bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Inesso trzymam kciuki za dobry efekt listu, na pewno tak to taktowanie ujęłaś że sprawa jest przedstawiona a nikt nie poczuje się niepotrzebnie urażony
No pewnie trzzeba z kulturą napisać ale też aby zobaczyli o co chodzi i jaki jet problem -
Dobry , kupiłam w aptece specjalnie do tego celu - 36 to i tak lux potrafię mieć 33 z groszami - jakieś 3-4 lata temu tak miałam - sama wtedy robiłam sobie wykresy i nawet babka interpretująca była z deka w szoku.
inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Bety ale macie kondyche do tego serduszkowania
takie moje przemyslenie Bety ma mnóstwo serduszek ja miałam dwa jedno 4 dni przed testem ovulacyjnym dodatnim ,drugie w dzien w którym test wyszedł pozytywny
wiec to chyba nie ma reguły w tym trafianiu czyzby to był toto lotek
Chyba jednak nie ma reguły, bo u Bety to byłoz przerwą na jedzenie
szkoda, że się nie udało
inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość