X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza, ja uwielbiam leniuchowac.....i spac...mamy nastepny klub do zalozenia: Klub spiochow i leniuchow:-)
    grosza wrote:
    Aga fajnie chciałabym mieć taki trybik lecz niestety mam w drugą stronę poprostu lubię leniuszkować :)

grosza, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniat :)))))))))))))))) gratulacje !!!!!!

bliska77, inessa, MoniaT lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bym była pewnie pierwsza na liście klubowiczek :) hihi

Viola wrote:
    Grosza, ja uwielbiam leniuchowac.....i spac...mamy nastepny klub do zalozenia: Klub spiochow i leniuchow:-)

Viola, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja byłabym Prezesem ;-)

grosza, bliska77, inessa, MoniaT lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie prezesową !!
    prezes musi być :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo prezeską ;-) lub prezessą ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 15:48

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ja jako ta małośpiąca byłabym od kontroli :-)
    dziewczyny, muszę Wam powiedzieć, że troszkę się stresuję wizytą u endo a to dlatego że jest nowy lekarz, moja endo przeszła do prywatnej kliniki, tam gdzie mam ginekolog moją ale kurde nie mam już tyle kasy żeby jeszcze do niej prywatnie chodzić a tu w przychodni mam wykupiony abonament, moja endo znała mnie też od 2007 roku teraz musze wszystko od nowa opowiadać co i jak i to akurat jeszcze przy skoku tsh a tamta znała moje wszystkie bolączki, no nic, mam nadzieje, ze facet okaże się w porządku :-)

inessa, Lucky, grosza lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Kontrolerka -super :)
    i może to był problem że zabardzo cię znała i działała schematowo
    ja uważam że faceci są lepszymi ginekologami więc endo też się dotyczy - facet będzie w porządku :)
    agafbh wrote:
    ja ja jako ta małośpiąca byłabym od kontroli :-)
    dziewczyny, muszę Wam powiedzieć, że troszkę się stresuję wizytą u endo a to dlatego że jest nowy lekarz, moja endo przeszła do prywatnej kliniki, tam gdzie mam ginekolog moją ale kurde nie mam już tyle kasy żeby jeszcze do niej prywatnie chodzić a tu w przychodni mam wykupiony abonament, moja endo znała mnie też od 2007 roku teraz musze wszystko od nowa opowiadać co i jak i to akurat jeszcze przy skoku tsh a tamta znała moje wszystkie bolączki, no nic, mam nadzieje, ze facet okaże się w porządku :-)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Kontrolerka -super :)
    i może to był problem że zabardzo cię znała i działała schematowo
    ja uważam że faceci są lepszymi ginekologami więc endo też się dotyczy - facet będzie w porządku :)
    obyś miała rację, choć przed nią byłam u faceta endo....szkoda słów a ona pięknie poprowadziła moją tarczyce w czasie ciazy i schematowo działać raczej nie mogła bo u mnie nie ma żadnej prawidłowości, poważnie,, wiem jak może to zabrzmieć ale w czasie ciazy moja tarczyca zachowywała sie jak studnia bez dna i mój przypadek omawiała na konsylium lekarskim..........
    no nic nie marudzę, za jakies 20 min wychodzę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 16:16

inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nie wiem do którego klubu bym się mogła załapać, spać lubię, ale najbardziej to wieczorem, za to wstaję wcześnie
    odpoczywam w ruchu, uwielbiam mieć ogarnięte otoczenie, więc nie spocznę póki nie uporządkuję (zaczynam urlopy jak Cafe)
    natomiast leniuchowania nie pamiętam
    chyba ostatni raz w ciąży miałam taki czas gdy potrafiłam obejrzec kilka odcinków Dextera pod rząd, albo zaliczyć całą książkę tego samego dnia

• Lucky Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mocno kciuczę za dobrą wizytę u endo, na pewno lepiej by było nie zmieniać, no ale cóż, kasa wiele z nas ściąga na ziemię z chmur

A moze właśnie gość będzie miał ciekawy pomysł na Ciebie i inne podejście i właśnie tego Ci trzeba?!!!
    Będzie dobrze!

• Lucky Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesso trzymam kciuki za dobry efekt listu, na pewno tak to taktowanie ujęłaś że sprawa jest przedstawiona a nikt nie poczuje się niepotrzebnie urażony

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dzięki
    dobra spadam

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pando dlaczego nie testujesz????
    Testujesz naszą cierpliwość czy swoją? :)

a kto jeszcze w najbliższej kolejce?

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to daj potem znać :D
    Bedzie dobrze mam nadzieję,że okaże się porządnym lekarzem i człowiekiem :D

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Inesso trzymam kciuki za dobry efekt listu, na pewno tak to taktowanie ujęłaś że sprawa jest przedstawiona a nikt nie poczuje się niepotrzebnie urażony

No pewnie trzzeba z kulturą napisać ale też aby zobaczyli o co chodzi i jaki jet problem

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ta soda to bujda
    mam doła i teksańską masakrę piłą motorową poniżej pępka:( , a tak się cieszyłam ..................

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bety, ale ta Twoja temperatura to nie spadła tylko pier#$%^a o.O Dobry masz termometr?

inessa lubi tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry , kupiłam w aptece specjalnie do tego celu - 36 to i tak lux potrafię mieć 33 z groszami - jakieś 3-4 lata temu tak miałam - sama wtedy robiłam sobie wykresy i nawet babka interpretująca była z deka w szoku.

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Bety ale macie kondyche do tego serduszkowania :-P
    takie moje przemyslenie Bety ma mnóstwo serduszek ja miałam dwa jedno 4 dni przed testem ovulacyjnym dodatnim ,drugie w dzien w którym test wyszedł pozytywny
    wiec to chyba nie ma reguły w tym trafianiu czyzby to był toto lotek :-)
    Też aż przetarłam oczy :P

Chyba jednak nie ma reguły, bo u Bety to było <3 z przerwą na jedzenie :) szkoda, że się nie udało :(

inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 977 978 979 980 981 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ