X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Gratuluje MoniaT!!! Nie denerwuj sie na zapas, wszystko bedzie dobrze! Tylko dbaj o Was, a reszte zostaw w rekach Boga.
    Troche mnie nie bylo, bo moj kabel od laptopa postanowil zostac na wakacjach dluzej niz ja i dzis dopiero mi go doslali :) Przeczytalam zaleglosci, uzupelnilam wykres i dzis zaczynam nowy cykl.
    Inessko dziekuje za pamiec i kibicowanie przy wykresie.
    Witam nowe kolezanki, pozdrowienia i milego wtorku dla wszystkich :)
    Jola no to masz akurat dobry początek...:) Skorpiony pouciekały, Ty wypoczęta i szczupła...zaczyna się nowy cykl.....może to dobry znak..;)

bliska77, caffe, inessa, Mango, Jolka76 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki,
    przede wszystkim gratulacje dla Moni. Bedziemy wszystkie teraz trzymac kciuki zeby sprawy dobrze sie potoczyly, ale pewnie po tym co Ci sie przytrafilo w maju wiesz co robic i jak dzialac. Ja rowniez jestem po poronieniu w 6 tygodniu w kwietniu i gdybym teraz zaszla w ciaze to juz wiedzialabym co robic:-)
    Lucky, tak strasznie Ci kibicowalam i podgladalam Twoj wykres, poniewaz jest przypiekny.....a moze jednak....&&&

bliska77, caffe, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka, powodzenia w nowym cyklu :-)

caffe, inessa, Bozia3, Jolka76 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny napewno będę uważać na siebie a właściwie mogę napisać na Nas teraz muszę pamiętać żeby nic nie dźwigać i się nie stresowac trzymam kciuki za wszystkie razem i każdej z osobna wiem ze każdą by chciała.....

caffe, bliska77, inessa, Lucky, Bozia3, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    Dzięki dziewczyny napewno będę uważać na siebie a właściwie mogę napisać na Nas teraz muszę pamiętać żeby nic nie dźwigać i się nie stresowac trzymam kciuki za wszystkie razem i każdej z osobna wiem ze każdą by chciała.....

Będzie dobrze, zobaczysz

inessa, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia będzie dobrze, nie ma innej opcji :)
    Jesteśmy z toba - z Wami ;)

Co do mojego M, to wychodzi z morfologi ze problem jest w budowie głowki, sporo jest gruszkowatej budowy. Nie mam teraz wyników przed soba, ale tak zapamiętałam.
    Czytałam w któryms temacie wypowiedzi Fedry - faktycznie sporo na ten temat wie.
    Bozia nie zmartwiłas mnie, wiadomo, że troszkę człowiek smutnieje na takie wiadomości, ale lepiej wiedzieć na czym się stoi i ja wolę kiedy piszecie takie informacje bo nie zawsze wszystko się doczyta.

caffe, inessa, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie u mnie silny wiatr chyba Panda go tu przyslala;-),ogolnie to mam zajeb i na nic nie mam czasu.Milego dnia wam zycze.

caffe, bliska77, inessa, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItajcie kochane u na burzowo oj było w nocy masakrycznie i dwa razy oberwanie chmury brbrbrbrbr teraz wietrznie ichłodniej ufufufufuf 18 stopni no i pochmurno :)
    Dobrego dnia Wam życzę i pamietam <3
    MoniaT gratulacjejeszcze raz i ze spokojem bedzie wszystko dobrze :D

bliska77, caffe, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki:)

Monia, gratuluję po raz drugi :)

Slash, nie czytaj za wiele w necie, bo się być może zbytnio nakręcisz i w dodatku niepotrzebnie.

Zaraz muszę zadzwonić czy sa moje pierwsze wyniki z badań i pojadę po nie. Wieczorem, ok. 20.30 wizyta u gina.
    Mam dzisiaj sprzątać dalej, ale jakaś taka podminowana jestem i nie wiem czy coś z tego wyjdzie :P

Miłego dnia :)

inessa, bliska77, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :-)

bliska77, caffe, inessa, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia a pytałaś swojego gina czy można się sodować?
    ciekawe co na to lekarze?
    Bozia3 wrote:
    Nie Grosza...nic się nie zmieniło - patrzyłam tylko, czy nie zapienię się na maksa, ale jakoś nie widać było zupełnie różnicy..:) W zasadzie miałam tylko takie przyjemne uczucie wypłukania od środka...:)

bliska77, caffe, inessa, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia - odganiaj złe myśli - teraz nie maj tylko lipiec i musi być dobrze! Gratulacje
    MoniaT wrote:
    No to napiszę Wam wyszły mi dwie kreski tak jak myślałam ale straszenie sięboję bo w maju też tak miałam tyle radości a po tygodniu kicha

bliska77, caffe, inessa, Lucky, Bozia3, anna maria, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafee pewnie też podświadomie myslisz o tej wizycie i wynikach. Głowa do góry.
    Tak masz rację czasem lepiej za dużo nie czytac, bo juz niejednokrotnie wujek google zrobił mi mętlik w głowie ;)

caffe, inessa, Reni, Bozia3, Jolka76 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki, nie martw się i nie denerwuj ;-)

inessa, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Cafee pewnie też podświadomie myslisz o tej wizycie i wynikach. Głowa do góry.
    Tak masz rację czasem lepiej za dużo nie czytac, bo juz niejednokrotnie wujek google zrobił mi mętlik w głowie ;)
    Może samym usg się nie denerwuję, po prostu będą jajca, albo nie. Bardziej się denerwuję wynikami badań. Skołowana jestem.

inessa, bliska77, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe bedzie dobrze zobaczysz :D

Lucky, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Może samym usg się nie denerwuję, po prostu będą jajca, albo nie. Bardziej się denerwuję wynikami badań. Skołowana jestem.
    to się skwadratuj :-) i będzie ok, głowa do góry

Lucky, inessa, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia a pytałaś swojego gina czy można się sodować?
    ciekawe co na to lekarze?
    Nie pytałam, bo mi głupio..Wiesz, ja już takie zadaję jej pytania - rodem wyciągnięte od bab bazarowych....,że ona się tylko uśmiecha pod nosem.....Więc już z sodą nie będę, bo powie, że całkiem mi odbiło...:). Nie sądzę, że może zaszkodzić - zrobiłam to bardziej dla żartu...

inessa, bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ja mam tak samo. Nie dosc ze zadaje milion pytan to jeszcze sobie probuje na nie sama odpowiedziec. Ostatnio przy badaniu spytalam jakie jest endometrium, a pani ginekoklog na to z ironicznym usmiechem: a jakie powinno byc kochana? Odnioslam wrazenie ze sie podsmiewa z moich sugestii, podpowiedzi i wiedzy internetowej. Ale jest naprawde kochana i posmialysmy sie ze mnie i z moich googlowych dokonan;-).....a swoja droga mialam sie pytac z ciekawosci o te sode, ale zapomnialam.....

inessa, Lucky, bliska77, Bozia3, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta 0,1
    nie ukrywam, że mimo wszystkich znaków na niebie i ziemi, miałam cień nadziei
    po raz kolejny się potwierdziło, że piękny wykres to nie wszystko :(
    idę lizać rany

inessa, Bozia3, bliska77, caffe, anna maria, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 974 975 976 977 978 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ