X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Gratuluje MoniaT!!! Nie denerwuj sie na zapas, wszystko bedzie dobrze! Tylko dbaj o Was, a reszte zostaw w rekach Boga.
    Troche mnie nie bylo, bo moj kabel od laptopa postanowil zostac na wakacjach dluzej niz ja i dzis dopiero mi go doslali :) Przeczytalam zaleglosci, uzupelnilam wykres i dzis zaczynam nowy cykl.
    Inessko dziekuje za pamiec i kibicowanie przy wykresie.
    Witam nowe kolezanki, pozdrowienia i milego wtorku dla wszystkich :)
    Jola no to masz akurat dobry początek...:) Skorpiony pouciekały, Ty wypoczęta i szczupła...zaczyna się nowy cykl.....może to dobry znak..;)

bliska77, caffe, inessa, Mango, Jolka76 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki,
    przede wszystkim gratulacje dla Moni. Bedziemy wszystkie teraz trzymac kciuki zeby sprawy dobrze sie potoczyly, ale pewnie po tym co Ci sie przytrafilo w maju wiesz co robic i jak dzialac. Ja rowniez jestem po poronieniu w 6 tygodniu w kwietniu i gdybym teraz zaszla w ciaze to juz wiedzialabym co robic:-)
    Lucky, tak strasznie Ci kibicowalam i podgladalam Twoj wykres, poniewaz jest przypiekny.....a moze jednak....&&&

bliska77, caffe, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka, powodzenia w nowym cyklu :-)

caffe, inessa, Bozia3, Jolka76 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny napewno będę uważać na siebie a właściwie mogę napisać na Nas teraz muszę pamiętać żeby nic nie dźwigać i się nie stresowac trzymam kciuki za wszystkie razem i każdej z osobna wiem ze każdą by chciała.....

caffe, bliska77, inessa, Lucky, Bozia3, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    Dzięki dziewczyny napewno będę uważać na siebie a właściwie mogę napisać na Nas teraz muszę pamiętać żeby nic nie dźwigać i się nie stresowac trzymam kciuki za wszystkie razem i każdej z osobna wiem ze każdą by chciała.....

Będzie dobrze, zobaczysz

inessa, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia będzie dobrze, nie ma innej opcji :)
    Jesteśmy z toba - z Wami ;)

Co do mojego M, to wychodzi z morfologi ze problem jest w budowie głowki, sporo jest gruszkowatej budowy. Nie mam teraz wyników przed soba, ale tak zapamiętałam.
    Czytałam w któryms temacie wypowiedzi Fedry - faktycznie sporo na ten temat wie.
    Bozia nie zmartwiłas mnie, wiadomo, że troszkę człowiek smutnieje na takie wiadomości, ale lepiej wiedzieć na czym się stoi i ja wolę kiedy piszecie takie informacje bo nie zawsze wszystko się doczyta.

caffe, inessa, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie u mnie silny wiatr chyba Panda go tu przyslala;-),ogolnie to mam zajeb i na nic nie mam czasu.Milego dnia wam zycze.

caffe, bliska77, inessa, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItajcie kochane u na burzowo oj było w nocy masakrycznie i dwa razy oberwanie chmury brbrbrbrbr teraz wietrznie ichłodniej ufufufufuf 18 stopni no i pochmurno :)
    Dobrego dnia Wam życzę i pamietam <3
    MoniaT gratulacjejeszcze raz i ze spokojem bedzie wszystko dobrze :D

bliska77, caffe, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki:)

Monia, gratuluję po raz drugi :)

Slash, nie czytaj za wiele w necie, bo się być może zbytnio nakręcisz i w dodatku niepotrzebnie.

Zaraz muszę zadzwonić czy sa moje pierwsze wyniki z badań i pojadę po nie. Wieczorem, ok. 20.30 wizyta u gina.
    Mam dzisiaj sprzątać dalej, ale jakaś taka podminowana jestem i nie wiem czy coś z tego wyjdzie :P

Miłego dnia :)

inessa, bliska77, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :-)

bliska77, caffe, inessa, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia a pytałaś swojego gina czy można się sodować?
    ciekawe co na to lekarze?
    Bozia3 wrote:
    Nie Grosza...nic się nie zmieniło - patrzyłam tylko, czy nie zapienię się na maksa, ale jakoś nie widać było zupełnie różnicy..:) W zasadzie miałam tylko takie przyjemne uczucie wypłukania od środka...:)

bliska77, caffe, inessa, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia - odganiaj złe myśli - teraz nie maj tylko lipiec i musi być dobrze! Gratulacje
    MoniaT wrote:
    No to napiszę Wam wyszły mi dwie kreski tak jak myślałam ale straszenie sięboję bo w maju też tak miałam tyle radości a po tygodniu kicha

bliska77, caffe, inessa, Lucky, Bozia3, anna maria, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafee pewnie też podświadomie myslisz o tej wizycie i wynikach. Głowa do góry.
    Tak masz rację czasem lepiej za dużo nie czytac, bo juz niejednokrotnie wujek google zrobił mi mętlik w głowie ;)

caffe, inessa, Reni, Bozia3, Jolka76 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki, nie martw się i nie denerwuj ;-)

inessa, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Cafee pewnie też podświadomie myslisz o tej wizycie i wynikach. Głowa do góry.
    Tak masz rację czasem lepiej za dużo nie czytac, bo juz niejednokrotnie wujek google zrobił mi mętlik w głowie ;)
    Może samym usg się nie denerwuję, po prostu będą jajca, albo nie. Bardziej się denerwuję wynikami badań. Skołowana jestem.

inessa, bliska77, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe bedzie dobrze zobaczysz :D

Lucky, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Może samym usg się nie denerwuję, po prostu będą jajca, albo nie. Bardziej się denerwuję wynikami badań. Skołowana jestem.
    to się skwadratuj :-) i będzie ok, głowa do góry

Lucky, inessa, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia a pytałaś swojego gina czy można się sodować?
    ciekawe co na to lekarze?
    Nie pytałam, bo mi głupio..Wiesz, ja już takie zadaję jej pytania - rodem wyciągnięte od bab bazarowych....,że ona się tylko uśmiecha pod nosem.....Więc już z sodą nie będę, bo powie, że całkiem mi odbiło...:). Nie sądzę, że może zaszkodzić - zrobiłam to bardziej dla żartu...

inessa, bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ja mam tak samo. Nie dosc ze zadaje milion pytan to jeszcze sobie probuje na nie sama odpowiedziec. Ostatnio przy badaniu spytalam jakie jest endometrium, a pani ginekoklog na to z ironicznym usmiechem: a jakie powinno byc kochana? Odnioslam wrazenie ze sie podsmiewa z moich sugestii, podpowiedzi i wiedzy internetowej. Ale jest naprawde kochana i posmialysmy sie ze mnie i z moich googlowych dokonan;-).....a swoja droga mialam sie pytac z ciekawosci o te sode, ale zapomnialam.....

inessa, Lucky, bliska77, Bozia3, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta 0,1
    nie ukrywam, że mimo wszystkich znaków na niebie i ziemi, miałam cień nadziei
    po raz kolejny się potwierdziło, że piękny wykres to nie wszystko :(
    idę lizać rany

inessa, Bozia3, bliska77, caffe, anna maria, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 974 975 976 977 978 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ