35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolka76 wrote:Gratuluje MoniaT!!! Nie denerwuj sie na zapas, wszystko bedzie dobrze! Tylko dbaj o Was, a reszte zostaw w rekach Boga.
Troche mnie nie bylo, bo moj kabel od laptopa postanowil zostac na wakacjach dluzej niz ja i dzis dopiero mi go doslaliPrzeczytalam zaleglosci, uzupelnilam wykres i dzis zaczynam nowy cykl.
Inessko dziekuje za pamiec i kibicowanie przy wykresie.
Witam nowe kolezanki, pozdrowienia i milego wtorku dla wszystkichSkorpiony pouciekały, Ty wypoczęta i szczupła...zaczyna się nowy cykl.....może to dobry znak..
bliska77, caffe, inessa, Mango, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki,
przede wszystkim gratulacje dla Moni. Bedziemy wszystkie teraz trzymac kciuki zeby sprawy dobrze sie potoczyly, ale pewnie po tym co Ci sie przytrafilo w maju wiesz co robic i jak dzialac. Ja rowniez jestem po poronieniu w 6 tygodniu w kwietniu i gdybym teraz zaszla w ciaze to juz wiedzialabym co robic:-)
Lucky, tak strasznie Ci kibicowalam i podgladalam Twoj wykres, poniewaz jest przypiekny.....a moze jednak....&&&bliska77, caffe, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny napewno będę uważać na siebie a właściwie mogę napisać na Nas teraz muszę pamiętać żeby nic nie dźwigać i się nie stresowac trzymam kciuki za wszystkie razem i każdej z osobna wiem ze każdą by chciała.....
caffe, bliska77, inessa, Lucky, Bozia3, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaT wrote:Dzięki dziewczyny napewno będę uważać na siebie a właściwie mogę napisać na Nas teraz muszę pamiętać żeby nic nie dźwigać i się nie stresowac trzymam kciuki za wszystkie razem i każdej z osobna wiem ze każdą by chciała.....
Będzie dobrze, zobaczyszinessa, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
Monia będzie dobrze, nie ma innej opcji
Jesteśmy z toba - z Wami
Co do mojego M, to wychodzi z morfologi ze problem jest w budowie głowki, sporo jest gruszkowatej budowy. Nie mam teraz wyników przed soba, ale tak zapamiętałam.
Czytałam w któryms temacie wypowiedzi Fedry - faktycznie sporo na ten temat wie.
Bozia nie zmartwiłas mnie, wiadomo, że troszkę człowiek smutnieje na takie wiadomości, ale lepiej wiedzieć na czym się stoi i ja wolę kiedy piszecie takie informacje bo nie zawsze wszystko się doczyta.caffe, inessa, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItajcie kochane u na burzowo oj było w nocy masakrycznie i dwa razy oberwanie chmury brbrbrbrbr teraz wietrznie ichłodniej ufufufufuf 18 stopni no i pochmurno
Dobrego dnia Wam życzę i pamietam
MoniaT gratulacjejeszcze raz i ze spokojem bedzie wszystko dobrzebliska77, caffe, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki:)
Monia, gratuluję po raz drugi
Slash, nie czytaj za wiele w necie, bo się być może zbytnio nakręcisz i w dodatku niepotrzebnie.
Zaraz muszę zadzwonić czy sa moje pierwsze wyniki z badań i pojadę po nie. Wieczorem, ok. 20.30 wizyta u gina.
Mam dzisiaj sprzątać dalej, ale jakaś taka podminowana jestem i nie wiem czy coś z tego wyjdzie
Miłego dniainessa, bliska77, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość
-
Bozia a pytałaś swojego gina czy można się sodować?
ciekawe co na to lekarze?Bozia3 wrote:Nie Grosza...nic się nie zmieniło - patrzyłam tylko, czy nie zapienię się na maksa, ale jakoś nie widać było zupełnie różnicy..W zasadzie miałam tylko takie przyjemne uczucie wypłukania od środka...
bliska77, caffe, inessa, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
Monia - odganiaj złe myśli - teraz nie maj tylko lipiec i musi być dobrze! GratulacjeMoniaT wrote:No to napiszę Wam wyszły mi dwie kreski tak jak myślałam ale straszenie sięboję bo w maju też tak miałam tyle radości a po tygodniu kicha
bliska77, caffe, inessa, Lucky, Bozia3, anna maria, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Cafee pewnie też podświadomie myslisz o tej wizycie i wynikach. Głowa do góry.
Tak masz rację czasem lepiej za dużo nie czytac, bo juz niejednokrotnie wujek google zrobił mi mętlik w głowieinessa, bliska77, Lucky, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Bozia a pytałaś swojego gina czy można się sodować?
ciekawe co na to lekarze?. Nie sądzę, że może zaszkodzić - zrobiłam to bardziej dla żartu...
inessa, bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia, ja mam tak samo. Nie dosc ze zadaje milion pytan to jeszcze sobie probuje na nie sama odpowiedziec. Ostatnio przy badaniu spytalam jakie jest endometrium, a pani ginekoklog na to z ironicznym usmiechem: a jakie powinno byc kochana? Odnioslam wrazenie ze sie podsmiewa z moich sugestii, podpowiedzi i wiedzy internetowej. Ale jest naprawde kochana i posmialysmy sie ze mnie i z moich googlowych dokonan;-).....a swoja droga mialam sie pytac z ciekawosci o te sode, ale zapomnialam.....
inessa, Lucky, bliska77, Bozia3, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość