35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:kurcze u mnie w bloku na przeciwko tylko nagi facet z pytongiem paraduje..więc mój mąż nie ma radości na twarzy jak go wołam chodź chodź szybko zobacz hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 14:35
inessa lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:no wiesz male ale twarde, może byc całkiem ciekawie
, najwyżej bardziej do szyby się przytulisz i po kłopocie
a moze nawet bardziej ślady będą przypominały przejście ślimaka
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ostatnio byliśmy z moim facetem oglądać mieszkanie, do którego się będziemy przeprowadzać....oglądamy i on mówi no to chodź na balkon....i słyszę jak mówi...o jakie ładne widoki tu są i nawet gołe baby....
- ja wychodzę do niego, patrzę...a na przeciw blisko blok i naga laska w stringach łazi po balkonie....więc caffe uważaj...bo jak Cię jakaś kobita przyuważy..to biedna będziesz...
ale co tam
A Ty się zastanów, czy chcesz się przeprowadzaćno chyba że sama przejmiesz tamtejsze obyczaje
bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:no co? może pohasać w stroju ewy a jak niezła z Niej laska to ile uciechy dla przypadkowych oczu a dziewczyna porządnie sie przewietrzy przed dzisiejszymi szaleństwami
bo potem te płukanki sodowe...lepiej podziałają..
Wiecie co...co jak co...ale życie seksualne caffe i jej chłopa mamy opanowane..ona..napalona i wietrząca się nago ze sterczącym małym biustem i stringach przy osiedlowych menach czeka na swojego...który lubi sobie tu i tam pomachać....słabo celując w caffe.....
mam nadzieję, że piękne dzieci z tego będą...Reni, bliska77, Mango, angela, caffe, inessa, samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aga Ty ją nakręcaj dalej...że ciekawie....to zobaczymy co wymyśli następnego..
Ja piszę poważnie, gorąco mi
Mango, bliska77, angela, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
oj nie , bo teść by nie odszedł od ścianycaffe wrote:dobre, oprawić i nad łóżko trza powiesić
bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia wiesz ja przed ovu ajestem tu od stycznia już sprawdzałam wszystkie te objawy od kilku lat i wiesz naprawde jestem zmeczona tym wszytskim. Wiesz jest mi z tym bardzo dobrze ale przeciez nie jestem wstanie ta do końca nie obserwować się bo niektóre rzeczy są zbyt widoczne i odczuwalne
tylko ich nie zapisuje. Czuje się zrelaksowana bez sprawdzania nawet z serduszkowaniem jakos tak jest inaczej mimo,zę nigdy nie mieliśmy z tym problemu
Zaparłam się no tak ale to bardziej u mnie rezygnacja no cóż tak jest tak czuje i dlatego macie mi to robić dzidzie bo to daje nadzieje.
Dziś jestem też zdenerwowana na Zus ,że juz nie wiem co robić nic nie wiem mieli przysłąć dokumenty i w tym momencie nie mam kasy nie mogę nic zrobić nie mam ubezpieczenia zdrowotnego, nie moge iść do lekarza medycyny pracy ani zgłosić się do urzędu pracy, bo ZUs łaskawie nic nie przysyła już miesiac czekam wrwrwrrwrwrrwrwrwrrwrwrwrwrwrwrrwrwrwrwrwr.bliska77, caffe, megan8, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no tak...musi się porządnie przewietrzyć...
Wiecie co...co jak co...ale życie seksualne caffe i jej chłopa mamy opanowane..ona..napalona i wietrząca się nago ze sterczącym małym biustem i stringach przy osiedlowych menach czeka na swojego...który lubi sobie tu i tam pomachać....słabo celując w caffe.....
mam nadzieję, że piękne dzieci z tego będą...
Bozia trafiłaś w samo sednoinessa, Reni, caffe lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:no co? może pohasać w stroju ewy a jak niezła z Niej laska to ile uciechy dla przypadkowych oczu a dziewczyna porządnie sie przewietrzy przed dzisiejszymi szaleństwami
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Od strony tych starszych sąsiadów byłam przyzwoita w oknie, teraz od drugiej strony (tych młodszych sąsiadów) wystąpię w stringach
Ja piszę poważnie, gorąco mi
inessa, Reni, caffe lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no tak...musi się porządnie przewietrzyć...
mam nadzieję, że piękne dzieci z tego będą...Reni, inessa, Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
Inessa
A Zus masz daleko? Może trzeba ich odwiedzić.. zrobić awanturkę iść do naczelnika czy jak mu tam potrząsnąć itd?
czasami to działaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 14:47
bliska77, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:A kiedy Ty myjesz te okna
skoro tyle piszesz na forum
?
Opowiada nam tu różne banialuki o cyckach, stringach, ślimakach...że niby okna....a sam siedzi i się ślini przed ekranem....
inessa, Reni, caffe, Mango, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość