X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Aga, nie sądziłam że aż taki skok :( szok, że organizm potrafi takie coś mimo silnego leku! Mam nadzieję że może endo coś na to wymyśli. Ja znowu TSH miałam zawsze 1,0 - 1,3, ostatnio na euthyroxie 0,9

Aga, Cafe, dziękuję za wsparcie. Staram się nie myśleć, ale bezwiednie co miesiąc kalkuluję w myślach datę możliwego porodu, jaki byłby znak zodiaku dziecka, myślę czy miałabym od kogo pożyczać ciuszki itd Wyoraźnia pracuje przy każdym ukłuciu jajnika i przy każdym bólu piersi

Lucky, znam to bezwiedne kalkulowanie dlatego już kilka cykli temu przestałam podchodzić do tego z przekonaniem, poważnie, teraz to sztuka dla sztuki , mam nadzieję, że moje TSH szybko da się wyregulować ale czy uda mi się choć jeszcze raz wyhodować takie dorodne jajo??? i takie endometrium????, to była pierwsza potwierdzona owulacja odkąd staram się pod okiem mojej lekarki czyli od lipca 2012 :-), było tak pięknie, nie spodziewałam się tego ale mój zapał ostudził odebrany wynik badań :-)
    Lucky życzę Ci pięknych dwóch kresek i bety co najmniej dwucyfrowej :-), naprawdę

caffe, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe..zbliżają Ci się te dni...;) żeby Ci energii wystarczyło na łapanie chłopa spod telewizora...;)
    Wiesz, że nawet mi to do głowy nie przyszło? A Ty tak masz? Bo ja nakręcona to przed okresem jestem, a Ty sugerujesz dni płodne? To jakas nowość dla mnie :)

Ja myślę, ze to z powodu urlopu :)

Reni, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Lucky, znam to bezwiedne kalkulowanie dlatego już kilka cykli temu przestałam podchodzić do tego z przekonaniem, poważnie, teraz to sztuka dla sztuki , mam nadzieję, że moje TSH szybko da się wyregulować ale czy uda mi się choć jeszcze raz wyhodować takie dorodne jajo??? i takie endometrium????, to była pierwsza potwierdzona owulacja odkąd staram się pod okiem mojej lekarki czyli od lipca 2012 :-), było tak pięknie, nie spodziewałam się tego ale mój zapał ostudził odebrany wynik badań :-)
    Lucky życzę Ci pięknych dwóch kresek i bety co najmniej dwucyfrowej :-), naprawdę
    Aga - może jednak się uda...

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wiesz, że nawet mi to do głowy nie przyszło? A Ty tak masz? Bo ja nakręcona to przed okresem jestem, a Ty sugerujesz dni płodne? To jakas nowość dla mnie :)

Ja myślę, ze to z powodu urlopu :)
    to żart caffe....ale ja mam tak w okolicach owulki, że jestem nakręcona, podbuzowana i mam zwiększone libido...., potem mi mija i podobnie przed @

bliska77, caffe, Lucky, Reni, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to żart caffe....ale ja mam tak w okolicach owulki, że jestem nakręcona, podbuzowana i mam zwiększone libido...., potem mi mija i podobnie przed @
    ja też tak mam i wydaję się sobie atrakcyjniejsza, mimo ogólnej niskiej samooceny, podobno natura tak nas stworzyła, w okresie płodnym mamy chcice i faceci to wyczuwają ;-)

caffe, Lucky, Mango, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tak czy siak zastanowiło mnie to :) chociaż ja jestem na etapie takim, że cykle mam bezowulacyjne i tego się trzymam. Podumamy jak mnie lekarz wyreguluje, mam nadzieję :)

bliska77, Lucky, Reni, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    ja też tak mam i wydaję się sobie atrakcyjniejsza, mimo ogólnej niskiej samooceny, podobno natura tak nas stworzyła, w okresie płodnym mamy chcice i faceci to wyczuwają ;-)
    No to ja mam rójkę w takim razie bo mi się chce hehehe

bliska77, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No to ja mam rójkę w takim razie bo mi się chce hehehe
    to korzystaj z życia, nie dla starań a dla przyjemności !!!!!! :-)

caffe, grosza, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga
    boję się dziękować.
    Ponieważ walczymy o Maluszka już masę czasu, przeszłam przez wszystkie etapy entuzjazmu, depresji, nibywyluzowywania itd. Też staram się na nic nie nastawiać, ale wiem jak to jest z głową.
    Dlatego też dobrze rozumiem przez co przechodzi każda z nas, i te łzy i obojętność i resztki tlącej się nadziei

Co do Ciebie, to chyba cały organizm się podkręcił jednocześnie, i to jajo i endometrium i to nieszczęsne TSH. Oby nienabruździło. bardzo mocno trzymam kciuki za Wasze szczęście!
    Na pewno się uda.
    I Tobie, i mnie i nam wszystkim

caffe, bliska77, Mango, angela, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    to korzystaj z życia, nie dla starań a dla przyjemności !!!!!! :-)
    Taki mam zamiar, ale jestem sama w domu :P ja jakoś aktywniejsza jestem w dzień niż w nocy :P pozostaje mi więc powzdychać :P

Mango, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Aga
    boję się dziękować.
    Ponieważ walczymy o Maluszka już masę czasu, przeszłam przez wszystkie etapy entuzjazmu, depresji, nibywyluzowywania itd. Też staram się na nic nie nastawiać, ale wiem jak to jest z głową.
    Dlatego też dobrze rozumiem przez co przechodzi każda z nas, i te łzy i obojętność i resztki tlącej się nadziei

Co do Ciebie, to chyba cały organizm się podkręcił jednocześnie, i to jajo i endometrium i to nieszczęsne TSH. Oby nienabruździło. bardzo mocno trzymam kciuki za Wasze szczęście!
    Na pewno się uda.
    Lucky, ciężko jest się wyluzować mimo róznych stosowanych technik. Bo masz konkretne pragnienie i jakby nie patrzeć w efekcie wszystko robisz żeby ten cel osiągnąć. Póki się nie traci nadziei, póki jest szansa i póki są siły walcz i nie oglądaj się za siebie <3

bliska77, Reni, inessa, Lucky, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Aga
    boję się dziękować.

Na pewno się uda.

Lucky, bardzo pozytywny i mądry wpis :-) dzięki i Tobie życzę tego samego i wierzę że zobaczysz dwie kreseczki już niebawem :-)

caffe, Reni, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, powstrzymaj swoją aktywność, bo sama to wiesz... a jak już będziecie we dwoje to daj jej upust, to będzie szaleństwo - powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 12:44

caffe, Reni, Mango, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, powstrzymaj swoją aktywność, bo sama to wiesz... a jak już będziecie we dwoje to daj upust swojej aktywności - powodzenia
    Tak, zacznę rumakować jak to Reni określiła :)

A jutro natanki zrobią zwracie na sprzęcie usg :P

bliska77, Reni, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

a co tam, zwarcie na sprzęcie jak najbardziej wskazane, nie tylko na tym do usg ;-)

caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a co tam, zwarcie na sprzęcie jak najbardziej wskazane, nie tylko na tym do usg ;-)
    Domowy sprzęt lepiej zeby zwarcie nie miał :P ale iskrzyć może, nawet to wskazane jest :P

bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że łapiesz o co cho ;-)
    dobrze dobrze
    lekarz tam zajrzy a tam natanki tańczą cancana ;-)
    caffe wrote:

caffe, bliska77, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    widzę, że łapiesz o co cho ;-)
    dobrze dobrze
    lekarz tam zajrzy a tam natanki tańczą cancana ;-)
    ogony do góry i w tany hahaha

bliska77, Mango, Reni, inessa, megan8, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak czy siak, Caffe czuję, że będzie się działo :-)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się, że nasi panowie tego nie czytają :) Ogólnie przed takimi napalonymi to oni zwiewają ;)

caffe, Reni, bliska77, inessa, megan8, Lucky lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 964 965 966 967 968 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ