35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Magda* fajny awatar
A patrzylas ta firmę z koloniami dla dzieci, co pisalam? Moja kolezanka korzystala
zapomniałam dać ci znać,zdecyduje sie jednak na obóz jeździecki w Wiele,łatwiejszy dojazddorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:tak ,tak dorbie ,dziekuję
zapomniałam dać ci znać,zdecyduje sie jednak na obóz jeździecki w Wiele,łatwiejszy dojazdMagda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:A ty jestes dla niego ksiezniczka? Jakos nie lubie jak mowicie o mezach moj Pan lub ksieciunio - no chyba ze jestescie w klubie bdsm to ok.
SolarPolar, efcia, Simba, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja walcze z bycia sluzaca. Jak maz w domu to gotuje on, Jak zrobi cos dla mnie to moge niechetnie ugotowac trudno( u mnie to jest glowne pole konfliktow - on nie lubi gotowac a chcialby zawsze dobrze, zdrowo zjesc ja nie cierpie gotowac i jem smieci - gdyby nie mlody zylabym na kanapkach, sushi i ciasteczkach - albo glownie ciastkach i winie). Nie podsuwam mezowi posilkow pod nos a on wyniosl z domu to jako glowny element relacji damsko - meskich. Jego mama do tej pory wszystkich zaspaka kulinarnie.
Woda destylowana do bialych bluzeczek skonczyla sie, jestem w pizamce i tak sobie mysle - isc do sklepu? Powinnam wyjsc z psem ale moge nie isc? Co robic?
Idz i wypij za mniestara.krycha, efcia, Simba, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja walcze z bycia sluzaca. Jak maz w domu to gotuje on, Jak zrobi cos dla mnie to moge niechetnie ugotowac trudno( u mnie to jest glowne pole konfliktow - on nie lubi gotowac a chcialby zawsze dobrze, zdrowo zjesc ja nie cierpie gotowac i jem smieci - gdyby nie mlody zylabym na kanapkach, sushi i ciasteczkach - albo glownie ciastkach i winie). Nie podsuwam mezowi posilkow pod nos a on wyniosl z domu to jako glowny element relacji damsko - meskich. Jego mama do tej pory wszystkich zaspaka kulinarnie.
Woda destylowana do bialych bluzeczek skonczyla sie, jestem w pizamce i tak sobie mysle - isc do sklepu? Powinnam wyjsc z psem ale moge nie isc? Co robic?