35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:kiedy sie bierze pierwszego dupka? zaraz po owu ?
został mi z ostatniej ciąży i pomyślałam ze go wykorzystamBISCA, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przypomnial mi sie kawal :
Lekarz przepisuje pacjentowi czopki na tydzien. Pacjent wraca po dwoch dniach, mowi, ze skonczyl leki i nie ma polepszenia. Lekarz do niego :
- skonczyl Pan w 2 dni ? Co Pan te czopoki zarl ?!?
- nie, do dupy sobie wkladalem !!!dorbie, efcia, macduska, kkisia, moremi, ania.g, Mala79, Simba, stara.krycha, Reni, paszczakin, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Generalnie bierze się od 3 dnia po ovu. A robisz testy?Na monitoring nie idziesz?
o właśnie dlatego pytam, bo widziałam ze niektóre dziewczyny tak biora, ale u innych widziałam ze zaraz po owu i zgupiałam
monitoringu niet i testów też niet
dopiero 3 dzień mam gluty, jeszcze ze 2 dni i powinna byc owulka, bede wiedziec po bólu, bo u mnie to rzadkość, jak go nie było to miałam torbiele, wiec to jest mój test -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Przypomnial mi sie kawal :
Lekarz przepisuje pacjentowi czopki na tydzien. Pacjent wraca po dwoch dniach, mowi, ze skonczyl leki i nie ma polepszenia. Lekarz do niego :
- skonczyl Pan w 2 dni ? Co Pan te czopoki zarl ?!?
- nie, do dupy sobie wkladalem !!!
I jechałam kiedyś na wizytę, bo mąż podał żonie po udarze (żona bez kontaktu od lat)czopek do cewki moczowej, a była zacewnikowana i nie dał się przekonać, że to niemożliwe. Znależliśmy ten czopek w pościeliWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 16:07
BISCA, efcia, macduska, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:o właśnie dlatego pytam, bo widziałam ze niektóre dziewczyny tak biora, ale u innych widziałam ze zaraz po owu i zgupiałam
monitoringu niet i testów też niet
dopiero 3 dzień mam gluty, jeszcze ze 2 dni i powinna byc owulka, bede wiedziec po bólu, bo u mnie to rzadkość, jak go nie było to miałam torbiele, wiec to jest mój testefcia, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:a kup sobie w Rossman testy ovu w pakiecie 4szt, akurat wystarcza, bedziesz pewniejsza
dorbie ale u mnie testy zawsze super pozytywne były, a pęcherzyk nie pękał, potwierdzone nie raz monitoringiem
ale może znowu pobawie sie w testy, zawsze to jakas adrenalinkamoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:kiedy sie bierze pierwszego dupka? zaraz po owu ?
został mi z ostatniej ciąży i pomyślałam ze go wykorzystamefcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:dorbie ale u mnie testy zawsze super pozytywne były, a pęcherzyk nie pękał, potwierdzone nie raz monitoringiem
ale może znowu pobawie sie w testy, zawsze to jakas adrenalinka
Życzę Ci aby pękały, bo jak nie pękają to okropneefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWy o prasowaniu a ja upieklam kruche z truskawkami..nie prasuje to może kawałek zjem?
Cholera tak mnie się chce słodkie..kupiłam różne kasze, będę sobie gotować lubię też baardzo brokuły. Chyba muszę zjadać 6 posiłków zamiast 4.
No i dzisiaj mam usgefcia, BISCA, kapturnica, caffe, kkisia, macduska, Zofia8, Mega, ania.g, Magda*, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Wy o prasowaniu a ja upieklam kruche z truskawkami..nie prasuje to może kawałek zjem?
Cholera tak mnie się chce słodkie..kupiłam różne kasze, będę sobie gotować lubię też baardzo brokuły. Chyba muszę zjadać 6 posiłków zamiast 4.
No i dzisiaj mam usg
bedzie podglądanie
to moze nowe zdjecie zapodaszBISCA, dorbie, kkisia, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Wy o prasowaniu a ja upieklam kruche z truskawkami..nie prasuje to może kawałek zjem?
No i dzisiaj mam usgi nie ma mi kto upiec, a kupne to ble
efcia, kkisia, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wiecie co? I ja wlasnie to lubie, ze sie mylimy i poprawiamy na tym forum
A nie ze sie pisze byle jak. Karzdemu sie morze zdazyc
Mi też to pasuje! W koncu -Errare humanum est!efcia, BISCA, dorbie, moremi, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Wy o prasowaniu a ja upieklam kruche z truskawkami..nie prasuje to może kawałek zjem?
No i dzisiaj mam usg
Pepka daj przepis! Daj!peppapig lubi tę wiadomość