35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha ! temat bardzo aktualny u mnie. Chup bedzie prawdopodobnie nosil aparat (ma 40 lat ) i bardzo sie z tego cieszy.
A ja dzisiaj bylam na konsultacji u ortodentysty, bo moj dentysta chcial jego zdanie. Jedna z moich dwojek sie przesunela lekko w tyl a sasiadujaca trojke lekko sie przekrecila. Wiec byly 2 opcje, albo licowka, ktora estetycznie skorygowala by 2 jeczke i zmniejszyla efekt przekreconej trojeczki, albo aparat. Wybor w zaleznosci od kosztow i czasu leczenia.
Ortodentysta : 2 i pol roku aparatu, opercaja szczeki i 10 000 €, dentysta : 1 zabieg i jakies 500 €.
Zgadnijcie co wybieram ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 14:30
dorbie, ania.g, Simba, kkisia, efcia, moremi, caffe, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ha ! temat bardzo aktualny u mnie. Chup bedzie prawdopodobnie nosil aparat (ma 40 lat ) i bardzo sie z tego cieszy.
A ja dzisiaj bylam na konsultacji u ortodentysty, bo moj dentysta chcial jego zdanie. Jedna z moich dwojek sie przesunela lekko w tyl a sasiadujaca trojke lekko sie przekrecila. Wiec byly 2 opcje, albo licowka, ktora estetycznie skorygowala by 2 jeczke i zmniejszyla efekt przekreconej trojeczki, albo aparat. Wybor w zaleznosci od kosztow i czasu leczenia.
Ortodentysta : 2 i pol roku aparatu, opercaja szczeki i 10 000 €, dentysta : 1 zabieg i jakies 500 €.
Zgadnijcie co wybieram ? -
macduska wrote:Dorbie popraw rz na ż w moim poscie...
Ale wstyd!A nie ze sie pisze byle jak. Karzdemu sie morze zdazyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 14:38
Reni, dorbie, kkisia, BISCA, efcia, Mega, moremi, Dziobak, caffe, kapturnica, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
chyba BoźkiSimba wrote:Bozia ja chyba jeszcze nie pialam nad nowymi zdjeciami Kajtka
Jest boski! To znaczy Bozki!
Ania - sie nie zalapalam na zdjecie Marcela - wrzucisz na piec sekund?Simba, moremi, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A co to jest licówka?
Licówka − w stomatologii uzupełnienie protetyczne stanowiące cienką płytkę ceramiczną licującą przednie (przedsionkowe) powierzchnie zębów (zazwyczaj przednich) w celach przeważnie estetycznych.
efcia, dorbie, moremi, kapturnica, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Jeszcze ja urodziny 36 ....... miałam się nie przyznawać
to 35 bardzo mi pasowało. A co do prasowanie, zagoniłam wczoraj do tego męża, ja nie mam czasu w ogóle na oglądanie telewizji , nie oglądałam odkąd córka się urodziła , a on ma czas -więc niech w tym czasie chociaż prasuje.
wszystkiego najlepszejszego , rośnij zdrowa okrąglutka
ania.g, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny