35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A w dziób chcesz?macduska wrote:E tam! Lepsza jest kapitanka!

O kurcze! To nasza Morka!
Simba, paszczakin, nick nieaktualny, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Caffe najlepszego dla Szymka
Chyba na przyszle urodzinki dostanie siostrzyczke, co?
Rozbawilas mnie dzisiaj porzadnie tymi rajtopami Asiuli
Jak pychol?
moremi, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Bozia3, BISCA, ania.g, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ja idę spać, a później storczyki przesadzęmacduska wrote:Witam się południowo.
U nas upał był od rana. Miałam chytry plan pogrzebania w ogrodzie po pracy ale pewnie jak się zbiorę to zacznie padać. Już grzmi!

Kolorowych aaaa
nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Kurde, nie wiem co tam jeszcze...Widzialam ze u Morki wszystko git, aaaa Paszczak! Nie ogladaj tego. Wiesz jak to dziala? Pierwszy miesiac na macierzynskim ogladasz to i sie zastanawiasz co za debile to kupuja, w drugim zaczynasz sie interesowac cena. W trzecim budzisz sie i okazuje sie ze nie mozesz zyc bez tego super walka do malowania scian, mimo ze nie planowalas remontu w ciagu nastepnych 5 lat.
Sa jakies plusy powrotu do pracy - nie zdazylam nic kupic
Wczoraj wrocilam na moja ukochana silke. Madafaka! Ale bylo cudownie! Normalnie mialam ochote ich tam wszystkich usciskac. Wyszlam ostatnia i jeszcze sie przebieglam do domu
A dzis rano stwierdzilam, ze praca praca, ale seks sie tez nalezy, wiec ostatecznie wyszlam z domu o 10ej, pojechalam do Ikei, potem do decathlonu i niedawno wreszcie dotarlam do biura. I wlasnie jedna z pracownic przyniosla mi kawe z ciasteczkami kokosowymi wlasnej roboty. Jest dobrze!
nick nieaktualny, Magdala, gretka, Dziobak, paszczakin, caffe, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, BISCA, nick nieaktualny, ania.g, efcia, Mega, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jest tak jak mowisz. Nieotwarta fiolka w lodowce, czyli do 4 stopni. W penie w temp pokojowej, ale mozesz tez trzymac w dzien w lodowce i wieczorem przed podaniem wyjac, zeby sie ogrzala przed wkluciem. I z powrotem do lodowki.kapturnica wrote:Dziobak mam pytanie ma te insuline insulatard o przedluzonym dzialaniu na noc,.WIem ,ze nieuzywana ma byc przechowywana w lodowie..A coz ta co wloze do pena ??Bo tak czytam i czytam po necie ulotki i niby pisze ,ze do 6tyg w temp pokojowej moze byc..Znaczy sie tak czy nie ??Moze , ktoras brala taka insuline i pomoze ??
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Za rok dostanie samochód sterowanySimba wrote:Caffe najlepszego dla Szymka
Chyba na przyszle urodzinki dostanie siostrzyczke, co?
Rozbawilas mnie dzisiaj porzadnie tymi rajtopami Asiuli
Jak pychol?
Wczoraj mi ściągali aparat, więc ujebali drugą część zęba
żyć nie umierać
jutro idę ratować szczątki, bo podobno to, że się tak stanie było do przewidzenia
z resztą sama myślałam, że tak to się skończy
Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Idziesz do tych samych rzeznikow? Jestes pewna, ze oni na Tobie specjalizacji nie robia? Kaz im pokazac dyplomy!caffe wrote:Za rok dostanie samochód sterowany

Wczoraj mi ściągali aparat, więc ujebali drugą część zęba
żyć nie umierać
jutro idę ratować szczątki, bo podobno to, że się tak stanie było do przewidzenia
z resztą sama myślałam, że tak to się skończy 

No ale jak aparat sciagniety to chyba usmiech piekny
Dobrze pamietam ten krotki moment w swoim zyciu kiedy mialam proste zeby
caffe, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idę już do tego, do którego chodziłam 4 lata temu. Mam nadzieję, ze już będzie dobrze.Simba wrote:Idziesz do tych samych rzeznikow? Jestes pewna, ze oni na Tobie specjalizacji nie robia? Kaz im pokazac dyplomy!

No ale jak aparat sciagniety to chyba usmiech piekny
Dobrze pamietam ten krotki moment w swoim zyciu kiedy mialam proste zeby
A co zęby Ci się znowu pokrzywiły? Mnie mają zakładać teraz aparaty retencyjne, czy jak im tam...
efcia lubi tę wiadomość
-
Mały dzisiaj wycałowany, jak każdego dnia z resztąkkisia wrote:Ola najlepszego

Caffe ale ten czas popierdziela , ucaluj malego

Dzisiaj chodzi po domu i śpiewa, a nawet zaczyna tańczyć w rytm muzyki - ma słuch
Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
No pokrzywily mi sie, bo nie usunelam osemek. No trudno.caffe wrote:Idę już do tego, do którego chodziłam 4 lata temu. Mam nadzieję, ze już będzie dobrze.
A co zęby Ci się znowu pokrzywiły? Mnie mają zakładać teraz aparaty retencyjne, czy jak im tam...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ja to wczoraj miałam ochotę zostawić im wszystkie zęby żeby zrobili z nimi porządek i wrócić po nie za dwa tygodnie...Simba wrote:No pokrzywily mi sie, bo nie usunelam osemek. No trudno.
Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mały dzisiaj wycałowany, jak każdego dnia z resztą

Dzisiaj chodzi po domu i śpiewa, a nawet zaczyna tańczyć w rytm muzyki - ma słuch
Slodkie to jak takie brzdace sie gibaja do muzyki
Olej te zeby , porcelane zamow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:39
caffe, Simba, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość