35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Caffe najlepszego dla Szymka
Chyba na przyszle urodzinki dostanie siostrzyczke, co?
Rozbawilas mnie dzisiaj porzadnie tymi rajtopami Asiuli
Jak pychol?moremi, macduska, caffe, kkisia, Bozia3, BISCA, ania.g, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam się południowo.
U nas upał był od rana. Miałam chytry plan pogrzebania w ogrodzie po pracy ale pewnie jak się zbiorę to zacznie padać. Już grzmi!
Kolorowych aaaamacduska, Simba, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Kurde, nie wiem co tam jeszcze...Widzialam ze u Morki wszystko git, aaaa Paszczak! Nie ogladaj tego. Wiesz jak to dziala? Pierwszy miesiac na macierzynskim ogladasz to i sie zastanawiasz co za debile to kupuja, w drugim zaczynasz sie interesowac cena. W trzecim budzisz sie i okazuje sie ze nie mozesz zyc bez tego super walka do malowania scian, mimo ze nie planowalas remontu w ciagu nastepnych 5 lat.
Sa jakies plusy powrotu do pracy - nie zdazylam nic kupic
Wczoraj wrocilam na moja ukochana silke. Madafaka! Ale bylo cudownie! Normalnie mialam ochote ich tam wszystkich usciskac. Wyszlam ostatnia i jeszcze sie przebieglam do domuA dzis rano stwierdzilam, ze praca praca, ale seks sie tez nalezy, wiec ostatecznie wyszlam z domu o 10ej, pojechalam do Ikei, potem do decathlonu i niedawno wreszcie dotarlam do biura. I wlasnie jedna z pracownic przyniosla mi kawe z ciasteczkami kokosowymi wlasnej roboty. Jest dobrze!
macduska, Magdala, gretka, Dziobak, paszczakin, caffe, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, peppapig, Bozia3, BISCA, Arwena, ania.g, efcia, Mega, gosia7122, Mala79, stara.krycha, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dziobak mam pytanie ma te insuline insulatard o przedluzonym dzialaniu na noc,.WIem ,ze nieuzywana ma byc przechowywana w lodowie..A coz ta co wloze do pena ??Bo tak czytam i czytam po necie ulotki i niby pisze ,ze do 6tyg w temp pokojowej moze byc..Znaczy sie tak czy nie ??Moze , ktoras brala taka insuline i pomoze ??
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Caffe najlepszego dla Szymka
Chyba na przyszle urodzinki dostanie siostrzyczke, co?
Rozbawilas mnie dzisiaj porzadnie tymi rajtopami Asiuli
Jak pychol?
Wczoraj mi ściągali aparat, więc ujebali drugą część zębażyć nie umierać
jutro idę ratować szczątki, bo podobno to, że się tak stanie było do przewidzenia
z resztą sama myślałam, że tak to się skończy
Simba, kkisia, macduska, Bozia3, Arwena, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Za rok dostanie samochód sterowany
Wczoraj mi ściągali aparat, więc ujebali drugą część zębażyć nie umierać
jutro idę ratować szczątki, bo podobno to, że się tak stanie było do przewidzenia
z resztą sama myślałam, że tak to się skończy
No ale jak aparat sciagniety to chyba usmiech pieknyDobrze pamietam ten krotki moment w swoim zyciu kiedy mialam proste zeby
caffe, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Idziesz do tych samych rzeznikow? Jestes pewna, ze oni na Tobie specjalizacji nie robia? Kaz im pokazac dyplomy!
No ale jak aparat sciagniety to chyba usmiech pieknyDobrze pamietam ten krotki moment w swoim zyciu kiedy mialam proste zeby
A co zęby Ci się znowu pokrzywiły? Mnie mają zakładać teraz aparaty retencyjne, czy jak im tam...efcia lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:Ola najlepszego
Caffe ale ten czas popierdziela , ucaluj malego
Dzisiaj chodzi po domu i śpiewa, a nawet zaczyna tańczyć w rytm muzyki - ma słuchSimba, kkisia, peppapig, Bozia3, Arwena, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Idę już do tego, do którego chodziłam 4 lata temu. Mam nadzieję, ze już będzie dobrze.
A co zęby Ci się znowu pokrzywiły? Mnie mają zakładać teraz aparaty retencyjne, czy jak im tam...dorbie lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:No pokrzywily mi sie, bo nie usunelam osemek. No trudno.
Simba, kkisia, macduska, ania.g, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mały dzisiaj wycałowany, jak każdego dnia z resztą
Dzisiaj chodzi po domu i śpiewa, a nawet zaczyna tańczyć w rytm muzyki - ma słuch
Slodkie to jak takie brzdace sie gibaja do muzyki
Olej te zeby , porcelane zamowWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:39
caffe, Simba, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość