35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie gadaj... Mała ostatnio swojego dziesięciolatka z koleżanką przyłapałaMega wrote:Oj ale to przynajmniej za 20 kilka lat

kapturnica, Reni, Mega, kkisia, efcia, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no popatrz jak gość ma dobrze, nie dość, że nic nie robi, to go jeszcze żona do picia namawia chłe chłę....ola_35 wrote:Jeszcze ja urodziny 36 ....... miałam się nie przyznawać
to 35 bardzo mi pasowało. A co do prasowanie, zagoniłam wczoraj do tego męża, ja nie mam czasu w ogóle na oglądanie telewizji , nie oglądałam odkąd córka się urodziła , a on ma czas -więc niech w tym czasie chociaż prasuje.
moremi, kapturnica, caffe, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszegoola_35 wrote:Jeszcze ja urodziny 36 ....... miałam się nie przyznawać
to 35 bardzo mi pasowało. A co do prasowanie, zagoniłam wczoraj do tego męża, ja nie mam czasu w ogóle na oglądanie telewizji , nie oglądałam odkąd córka się urodziła , a on ma czas -więc niech w tym czasie chociaż prasuje.
Ty chyba nie o tym "prasowaniu" mówisz
Bozia3, peppapig, paszczakin, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, BISCA, Mega, kkisia, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:no popatrz jak gość ma dobrze, nie dość, że nic nie robi, to go jeszcze żona do picia namawia chłe chłę....

..... to o co chodzi z tym prasowaniem ??? haha, nie takie prawdziwe?
Reni, moremi, caffe, peppapig, BISCA, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

-
ja jak młoda będzie miała 21
a nawet więcej
kapturnica wrote:EE jak sama napisałas nawet nie karmiąc czł sie boi napic jak dziecior mały coby w razie W byc zawsze trzeźwy..Przynajmneij ja tak zawsze miałam przy młodym..Pierwszy raz coś więcej drinknełam jak młody mial ze 2lata...
Bozia3, moremi, kapturnica, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
a ja się delektuję swoimi 44 - i kto bogatemu zabronikapturnica wrote:Staruchy
Ja sie bede delektować az do końca listopada 35 
kapturnica, caffe, moremi, gretka, Dziobak, Mega, Simba, Magdala, kkisia, Zofia8, efcia, Magda*, gosia7122, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
wariatuncio....one o chlaniu mówią wciąż - widzisz, że maglują, prasują, namaczają - kolorowe, białe - to osobno piorą, czasami mieszają kolory, ale wtedy pranie jest niedobre - zwykle na drugi dzień trzeba poprawiaćola_35 wrote:..... to o co chodzi z tym prasowaniem ??? haha, nie takie prawdziwe?
kapturnica, Reni, caffe, moremi, peppapig, BISCA, ComeToMeBaby, Arwena, ola_35, gretka, Mega, macduska, Simba, Magdala, kkisia, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
hahahah dobre
Ola czy prasujesz czy prasujesz efekt jest ten sam
człowiek jest zmęczony
Najlepszego
moremi, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, Arwena, ola_35, gretka, Mega, Simba, kkisia, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
AA zapomniałam dodac diabetolozka napisała spcjalne pismo do ordynatorka coby dzieicora meirzył dokładnie na każdej wizycie
Chyba nie bedzie szczęśliwy ,że sprzet odpali na dłużej niz 5sekundów 
OLA 100LAT
peppapig, ComeToMeBaby, ola_35, gretka, Mega, macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

-
Ja kiedyś sobie pomyślałam, że gdyby ktoś tak z boku poczytał o tym prasowaniu, to pomyślałby, że to jakieś koło gospodyń, bo prasują po 24 godziny na dobęBozia3 wrote:wariatuncio....one o chlaniu mówią wciąż - widzisz, że maglują, prasują, namaczają - kolorowe, białe - to osobno piorą, czasami mieszają kolory, ale wtedy pranie jest niedobre - zwykle na drugi dzień trzeba poprawiać

Bozia3, ania.g, BISCA, caffe, Reni, kapturnica, gretka, Mega, macduska, Simba, Magdala, kkisia, Zofia8, efcia, gosia7122, Mala79, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Diabetolożka, psycholożka, ginekolożka i co kurwa jeszcze? Strasznie mnie to razi.kapturnica wrote:AA zapomniałam dodac diabetolozka napisała [...]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 11:27
ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ola, wszystkiego najlepszego, zdrowego dziecka, dużo siły i radościola_35 wrote:Jeszcze ja urodziny 36 ....... miałam się nie przyznawać
Bozia3, caffe, ola_35, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Załóżmy klub anonimowych prasowaczekmoremi wrote:Ja kiedyś sobie pomyślałam, że gdyby ktoś tak z boku poczytał o tym prasowaniu, to pomyślałby, że to jakieś koło gospodyń, bo prasują po 24 godziny na dobę

BISCA, kapturnica, macduska, kkisia, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4