35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Oj ale to przynajmniej za 20 kilka lat
kapturnica, Reni, Mega, kkisia, efcia, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ola_35 wrote:Jeszcze ja urodziny 36 ....... miałam się nie przyznawać
to 35 bardzo mi pasowało. A co do prasowanie, zagoniłam wczoraj do tego męża, ja nie mam czasu w ogóle na oglądanie telewizji , nie oglądałam odkąd córka się urodziła , a on ma czas -więc niech w tym czasie chociaż prasuje.
moremi, kapturnica, caffe, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
to 35 bardzo mi pasowało. A co do prasowanie, zagoniłam wczoraj do tego męża, ja nie mam czasu w ogóle na oglądanie telewizji , nie oglądałam odkąd córka się urodziła , a on ma czas -więc niech w tym czasie chociaż prasuje.
Ty chyba nie o tym "prasowaniu" mówiszBozia3, peppapig, paszczakin, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, BISCA, Mega, kkisia, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:no popatrz jak gość ma dobrze, nie dość, że nic nie robi, to go jeszcze żona do picia namawia chłe chłę....
..... to o co chodzi z tym prasowaniem ??? haha, nie takie prawdziwe?Reni, moremi, caffe, peppapig, BISCA, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
ja jak młoda będzie miała 21
a nawet więcej
kapturnica wrote:EE jak sama napisałas nawet nie karmiąc czł sie boi napic jak dziecior mały coby w razie W byc zawsze trzeźwy..Przynajmneij ja tak zawsze miałam przy młodym..Pierwszy raz coś więcej drinknełam jak młody mial ze 2lata...Bozia3, moremi, kapturnica, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Staruchy
Ja sie bede delektować az do końca listopada 35
kapturnica, caffe, moremi, gretka, Dziobak, Mega, Simba, Magdala, kkisia, Zofia8, efcia, Magda*, gosia7122, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:..... to o co chodzi z tym prasowaniem ??? haha, nie takie prawdziwe?
kapturnica, Reni, caffe, moremi, peppapig, BISCA, ComeToMeBaby, Arwena, ola_35, gretka, Mega, macduska, Simba, Magdala, kkisia, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
hahahah dobre
Ola czy prasujesz czy prasujesz efekt jest ten sam
człowiek jest zmęczony
Najlepszegomoremi, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, Arwena, ola_35, gretka, Mega, Simba, kkisia, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
AA zapomniałam dodac diabetolozka napisała spcjalne pismo do ordynatorka coby dzieicora meirzył dokładnie na każdej wizycie
Chyba nie bedzie szczęśliwy ,że sprzet odpali na dłużej niz 5sekundów
OLA 100LATpeppapig, ComeToMeBaby, ola_35, gretka, Mega, macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wariatuncio....one o chlaniu mówią wciąż - widzisz, że maglują, prasują, namaczają - kolorowe, białe - to osobno piorą, czasami mieszają kolory, ale wtedy pranie jest niedobre - zwykle na drugi dzień trzeba poprawiać
Bozia3, ania.g, BISCA, caffe, Reni, kapturnica, gretka, Mega, macduska, Simba, Magdala, kkisia, Zofia8, efcia, gosia7122, Mala79, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:AA zapomniałam dodac diabetolozka napisała [...]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 11:27
ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3, caffe, ola_35, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Ja kiedyś sobie pomyślałam, że gdyby ktoś tak z boku poczytał o tym prasowaniu, to pomyślałby, że to jakieś koło gospodyń, bo prasują po 24 godziny na dobę
BISCA, kapturnica, macduska, kkisia, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4