35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kurwolożka
mnie razi słońce dzisiaj
moremi wrote:Diabetolożka, psycholożka, ginekolożka i co kurwa jeszcze? Strasznie mnie to razi.kapturnica, moremi, Dziobak, Mega, Simba, kkisia, BISCA, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Cześć no ja się nie złapałam,gdzie ją się plątam kiedy zdjęcia wrzucają? Wrrr..mam prośbę,odebrałam wyniki..ii??
Podam moją glukoze po obciążeniu 75mg
Na czczo 3,98 mmol
po 1h. 8,29 mmol
Po 2h. 5,75 mmol
proszę jakby która fachowym okiem zerkneła pliss no a ja też poszukam, dzięki i miłego dniakapturnica, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a ja się delektuję swoimi 44 - i kto bogatemu zabroni
Na lifting dzioba zglaszam sie do Marty i gra gitara!
moremi, Bozia3, efcia, Magda*, megan8 lubią tę wiadomość
-
U mnie dzis ulewa i sztorm, a corka ma dzien sportu w szkole. Zjezdzaja sie szkoly z calej gminy. Zaraz wybywam w kaloszach i ja, bo gwozdziem programu jest sztafeta, gdzie dziecie biegnie co roku na ostatniej zmianie.
A leze wlasnie z Adasiem w lozku i za cholere nie chce mi sie wychodzic.moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U mnie dzis ulewa i sztorm, a corka ma dzien sportu w szkole. Zjezdzaja sie szkoly z calej gminy. Zaraz wybywam w kaloszach i ja, bo gwozdziem programu jest sztafeta, gdzie dziecie biegnie co roku na ostatniej zmianie.
A leze wlasnie z Adasiem w lozku i za cholere nie chce mi sie wychodzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:05
kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba, jak się będziesz przezywać, to załatwię Ci kojec u Pani.....z drutem kolczastym i bez jedzenia trzy dni...a o słodyczach zapomnisz na miesiąc....
Pani dobraaaa
Admin Ty chujuuuuuuuu!ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, caffe, macduska, paszczakin, kkisia, Bozia3, BISCA, efcia, anna maria, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak mam pytanie ma te insuline insulatard o przedluzonym dzialaniu na noc,.WIem ,ze nieuzywana ma byc przechowywana w lodowie..A coz ta co wloze do pena ??Bo tak czytam i czytam po necie ulotki i niby pisze ,ze do 6tyg w temp pokojowej moze byc..Znaczy sie tak czy nie ??Moze , ktoras brala taka insuline i pomoze ??