35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Ja to wczoraj miałam ochotę zostawić im wszystkie zęby żeby zrobili z nimi porządek i wrócić po nie za dwa tygodnie...
A teraz cos zabawnego. Wiesz dlaczego ja nie usunelam osemek? Przez moja sp babcie, ktora nota bene byla lekarzem. Otoz kiedy jej sie pochwalilam ze pojde usunac osemki, ona mi powiedziala, ze bron Boze, bo jak bede stara to bede zalowala ze ich nie mam, bo...nie bedzie do czego mostka/protezy przyczepic. I sie glupia posluchalam!!! (troche tez dlatego, ze sie po prostu cholernie balam usuwania tych zebow). No i dwa lata tortur, nieudanych randek i kilka tysiecy wyrzuconych w bloto przez moich starychPrzez sztuczna kurwa szczeke!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:44
caffe, Reni, kkisia, macduska, Bozia3, Dziobak, efcia, moremi, SolarPolar, stara.krycha, paszczakin, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No pokrzywily mi sie, bo nie usunelam osemek. No trudno.
A na górze usunełam 7ki i wyrosły mi wtedy 8ki, ale góre mam większą o rozmiari praktycznie nie miałam krzywego, tylko jeden ząb był zrotowany
Simba lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie dziwie sie
A teraz cos zabawnego. Wiesz dlaczego ja nie usunelam osemek? Przez moja sp babcie, ktora nota bene byla lekarzem. Otoz kiedy jej sie pochwalilam ze pojde usunac osemki, ona mi powiedziala, ze bron Boze, bo jak bede stara to bede zalowala ze ich nie mam, bo...nie bedzie do czego mostka/protezy przyczepic. I sie glupia posluchalam!!! (troche tez dlatego, ze sie po prostu cholernie balam usuwania tych zebow). No i dwa lata tortur, nieudanych randek i kilka tysiecy wyrzuconych w bloto przez moich starychPrzez sztuczna kurwa szczeke!
dorbie, Simba lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A żadnych nie usuwałaś przez aparatem? Ja musiałam usunąc 8ki dolne i 5 dolne, bo mi sie nie miesciły i teraz mam ok, ale gdyby nie retiner, to byłoby już krzywo. Podobno kobiety maja zakodowane pworót zebów na swoje pierwotne miesca, a faceci nie.
A na górze usunełam 7ki i wyrosły mi wtedy 8ki, ale góre mam większą o rozmiari praktycznie nie miałam krzywego, tylko jeden ząb był zrotowany
To ciekawa teoria z ta "pamiecia zebow". Czyli jak zwykle baby maja przesranedorbie, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Tyle, że ja się zgryzu nie naprawi, to ze sztucznymi też może być problem przez to. Moja znajoma tak ma, ze przez niewyleczony zły zgryz nawet z implantami ma problemy, bo coś tam jej się kruszy...
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:..... to o co chodzi z tym prasowaniem ??? haha, nie takie prawdziwe?
A ja tu im o suszarkach itp...Budyń i tyle
Simba, Bozia3, Reni, ania.g, kkisia, efcia, moremi, caffe, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Myślę , że u mnie nie będzie tak źle
Właśnie pamiętam jak pisałaś co się stało jak wypiłaś glukozę, jeśli chodzi o mnie to hmm... raczej po tym się jeszcze ze smakiem obliżę
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jak mialam zakladany aparat to nie mialam jeszcze osemek. Tak czy inaczej usuneli mi wszystkie piatki, a kiedy wyrosly osemki to znowu mi sie zeby przestaly w gebie miescic.
To ciekawa teoria z ta "pamiecia zebow". Czyli jak zwykle baby maja przesranemoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Simba, ale jeszcze wszystko przed Tobą, możesz jeszcze sobie usunąc ósemki i założyc ponownie aparat, wiek nie ma znaczenia
Moj odwieczny tradzik + aparat, dwojka dzieci i siwy maz...Przciez to bedzie wygladac conajmniej komiczniedorbie, Bozia3, Dziobak, peppapig, Reni, kkisia, efcia, Mega, moremi, caffe, kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:No wieeeem...Ale jak sobie przypomne....
Moj odwieczny tradzik + aparat, dwojka dzieci i siwy maz...Przciez to bedzie wygladac conajmniej komicznie
Teraz aparaty się zakłada by przesunąc zęby jak ktoś ma ubytek np 6tki czy 5tki bez względu na wiek. Mój znajomy ponad 50tka ma aparat. Wiek nie ma znaczenia. A może odmładzamacduska, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Simba, ale jeszcze wszystko przed Tobą, możesz jeszcze sobie usunąc ósemki i założyc ponownie aparat, wiek nie ma znaczenia
Mój mąż ma 44 lata. Właśnie ma zdrjmować aparat. Zęby wyprostowane!
A ja prostuję takim wyjmowanym.dorbie, peppapig, ania.g, Simba, kkisia, efcia, moremi, caffe, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam przez godzinę conajmniej odcięta od neta.
Jednak grzmiało nie od parady!
Zdążyłam tylko dziabnać dwa razy i to wszystko.
Teraz wszędzie mokro i pełno wody, nie ma mowy o plewieniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 14:24
efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Byłam przez godzinę conajmniej odcięta od neta.
Jednak grzmiało nie od parady!
Zdążyłam tylko dziabnać dwa razy i to wszystko.
Teraz wszędzie mokro i pełno wody, nie ma mowy o plewieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 14:26
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny