35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle nakręcają dziś tymi kleszczami. Już widzę jak ludzie będą badać kleszcze. Temat dnia w 3ce.
Sprawdzać ubranie, pryskac się, ubierać się do lasu i na łąkę, po przyjściu dobrze się ogladac, jedyna profilaktyka. ALe nie panikować.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia u mnie tez burza była i to dość potęzna.Do teraz troche pada ale dolało zdrowo..
A mi sie z tego wsyztskeigo film urwał i sie nie moge jakoś ogarnąć
A co Ty ta szalejesz z avatarami? Tamten wczesniejszy lepszy był!
Myślałam, ze to Elfik! Podobna kolorystyka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 17:00
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Brawo ja! Chciałam odebrać wynik mojego progesteronu i nie zabrałam dokumentów
macduska, BISCA, kapturnica, ania.g, efcia, moremi, kkisia, Mala79, stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciłam z małym ze spaceru, jestem zesmarkana i wykończona(alergia) ale mały zadowolony widać, gorąco jak diabli, roslinność bujna jak w Afryce....to jednak klimat nie dla mnie.......zobaczymy jak to sie wszystko rozwinie ale jak wylądujemy razem z bratem i jego rodziną w Szkocji to chyba nie uwierze że szczęścia że tak sie wszystko poukładało jak zawsze chciałam
no chyba że nam będą Niemcy pisane (za kare
)
chyba poprasuje z tego wszystkiego, ostatnio mocno ograniczyłam wprawdzie ale ile mozna .....nawet schudłam z tej mineralnej z cytryno
to otwieram FAXE 10%BISCA, efcia, ania.g, Dziobak, stara.krycha, SolarPolar, caffe, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ewa, lubisz deszcz i mgle ?
czy lubiałabys zajebista pogode w miejscu w którym nie chciałabys byc? lubie wyspiarski klimat, brak mrozów,oryginalna zielona roslinność w styczniu w ogrodzie, brytyjska mentalnosc, mozliwości zarobkowe, język angielski ....to jest mocny argument ponieważ zeby sie posługiwać niemieckim jak angielskim minie dobrych pare lat a mam juz swój wiek..
nie mam nic do Niemiec, to jest wspaniały kraj, super zorganizowany, pełen szacun, ludzie zyja naprawde w dobrobycie tutaj..ale moje serce jest w UK..i co ja mam z tym zrobic?MartaDidi, Dziobak, SolarPolar, efcia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam .
Caffe sto lat dla Szymka jak dla mnie to maluszki za szybko rosną.
Były foty ja się niezałapałam.
Czekam na wolne ,jeszcze tylko jutro i trochę odpoczynku.
Pozdrawiam .Heretyczka, macduska, Mala79, kkisia, gretka, Mega, efcia, caffe, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Daj, to może mąz mi upiecze, chyba niedoczekanie moje. Jakoś strasznie zajęty teraz jest
A tam! Nie doczekamy się! Upiekę kruche z bezą i rabarbarem!
Własnie mi Waciak przyniósł ze wsi całe naręcze rabarbaru! Fajnie mieć sasiadów!kkisia, moremi, Simba, gretka, gosia7122, Mega, peppapig, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek znowu po paru dniach przerwy, wybaczcie tak to juz ze mna bywa...
Co do kleszczy juz mam wprawe w ich usuwaniu u psa zakup penseta niech to sie skonczy juz bo brak mi pomyslu gdzie chodzic z nim na spacery...
Pogoda do spacerowania a ja musze ogarnac dom na dlugi weekend a tak mi sie nie chce... Kto chetny i pomoże umyc okna w pelnym sloncu na 4rtym pietrze wrr...
Milej reszty dnia ja musze sie zebrac w kupe i ruszyc do dzialania...kkisia, moremi, efcia, caffe lubią tę wiadomość