35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:mam dzis:/ jutro jak przylezie @bedzie potop za to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 20:38
Mega, kkisia, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:czesc Mega
przypaletalam sie bo juz psychicznie wysiadam,musze gdzies ponarzekacwesoło jest jak wszystkie wyciągamy żelazka
efcia, kkisia, moremi, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Szczasz jutro ???
efcia, kapturnica, kkisia, malgos741, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
A na luf jak same leki nie pomagaja proponuje pomyslec nas laparo i kauteryzacja jajnikow skoro wszystko inne gra .. U mnie ciezka postac luf przy pcos,nie pekaly cholerstwa nawet po pregnylu czu ovitrelli ale polaczenie mega dawki lekow(metformina, bromek ) z kauteryzacja dalo efekt w postaci walacego mnie teraz Maksa
efcia, Mega, kkisia, Magdala, Arwena, dorbie, moremi, Simba, iwcia77, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A na luf jak same leki nie pomagaja proponuje pomyslec nas laparo i kauteryzacja jajnikow skoro wszystko inne gra .. U mnie ciezka postac luf przy pcos,nie pekaly cholerstwa nawet po pregnylu czu ovitrelli ale polaczenie mega dawki lekow(metformina, bromek ) z kauteryzacja dalo efekt w postaci walacego mnie teraz Maksa
macduska, kapturnica, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta forumowa pani dochtor
Czy po takiej dawce luteiny moga mnie cycki napierdalac ?
Kurde jeszcze w ciazy nie jestem
a juz sie do nowgo namiotu nie mieszczaMega, efcia, kapturnica, macduska, gretka, Magdala, malgos741, Arwena, moremi, iwcia77, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:kapta czy bromek nadal aktualny?
efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kapta forumowa pani dochtor
Czy po takiej dawce luteiny moga mnie cycki napierdalac ?
Kurde jeszcze w ciazy nie jestem
a juz sie do nowgo namiotu nie mieszcza
kkisia, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Ostatnie zdanie mi sie kojarzy....
Ale doslownie od 3dni mlody tak sie tlucze ,ze jak leze na wznak to jakby alien tam byl..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 20:47
kkisia, Mega, macduska, Magdala, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A na luf jak same leki nie pomagaja proponuje pomyslec nas laparo i kauteryzacja jajnikow skoro wszystko inne gra .. U mnie ciezka postac luf przy pcos,nie pekaly cholerstwa nawet po pregnylu czu ovitrelli ale polaczenie mega dawki lekow(metformina, bromek ) z kauteryzacja dalo efekt w postaci walacego mnie teraz Maksa
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:ja też nie pamietam
szlakA a ale zrob najpierw moze jaki masz poziom ?? Bo jak prolaktyna gra to kilogram bromka nie poradzi... Nie wiem jak z Twoim AMH ale kauteryzacja by napewno wspomogla na ten cholerny LUFcik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 20:49
efcia, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość