35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Teraz to serio bede musiala namiot kupic
Jak 75I cisnieefcia, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To rozpusc wici
A a ale zrob najpierw moze jaki masz poziom ?? Bo jak prolaktyna gra to kilogram bromka nie poradzi... Nie wiem jak z Twoim AMH ale kauteryzacja by napewno wspomogla na ten cholerny LUFcik
strzelam ze mam podwyższonatonący brzytwy sie chwyta
a kiedy najlepiej zbadac? czy nie ma znaczenia? -
olencja wrote:wogole nie moge dostac sie do rzadnego gina w tym zasranym enelmedzie,bez kolejki tylko jakies zjeby z negatywnymi opiniami:/ nie mam juz sily... babka do ktorej codzilam nie wierzyla ze luf moze byc mimo tego ze progesteron po owu ponad norme
efcia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moze byc bo niepekniete pecherzyki tez potrafia wytwarzac znaczne ilosci progesteronu dlatego tak wazne jest monitorowanie cyklu/..
-
efcia wrote:strzelam ze mam podwyższona
tonący brzytwy sie chwyta
a kiedy najlepiej zbadac? czy nie ma znaczenia?efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:mialam usg ze 3 razy w fazie owu i albo byl pechol albo go nie bylo albobyla zapadniety:/ na monitoring niestety kasy brak:(
No a jesli zapadaja sie to moze pomyslec o metforminie ???Wsio tez zalezy od tego jak wygladaja Twoje jajniki w pierwszych dnaich cyklu, czy jest duzo pecherzykow ,czy sie promuja a jesli ta to ile..moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:kapta ale ta kauteryzacja nie jest mi potrzebna, bo torbiele za kazdym razem przy @ sie wchlaniaja
efcia, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:kauteryzacja nie ejst jedynie robiona wtedy kiedy sie torbiele nie wchlaniaja.U mnie sie zawsze same wchlanialy przy @ ..Ona pozwala na pekanie pecherzykow bo pogrubiala oslonka korowata jajnika jest w wiekszosci rpzyczyna problemuz peknieciem pecherzykow..
o znowu sie czegoś nauczylamdzieki nie wiedzialam
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moze pomysl o monicie na nfz.Poszukaj lekarza z usg w gabinecie i sie zapisz..To cie wtedy by umawialz wizyty na wizyte..Ja tak robilam....Samo w fazie owulacji ejst malo miarodajne...
No a jesli zapadaja sie to moze pomyslec o metforminie ???Wsio tez zalezy od tego jak wygladaja Twoje jajniki w pierwszych dnaich cyklu, czy jest duzo pecherzykow ,czy sie promuja a jesli ta to ile..
nie chcial mi endo dac mety bo nie mam insulinoop. ani pcos, jajniki mam czyste w 1 fazie -
olencja wrote:no wlasnie jak wykryc lekarza na nfz ktory ma usg i przyjmuje dzien po dniu? w wawie nie ma szans:/
nie chcial mi endo dac mety bo nie mam insulinoop. ani pcos, jajniki mam czyste w 1 fazieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 21:09
kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:wg usg nie mam pcosa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 21:09
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość