35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:dobra- masz wykres? jak masz to udostepnij zaraz zbierze sie konsylium lekarskie ( jak ci Kapta odpowie czy solar albo morek to ci polka opadnie jaka laski droge przechodza od leczenia nieplodnosci do ciazy
- glowa do gory
poczytaj posty Zosi, Bisci,dorbie- te to maja jaja! upadaly, wstawaly , poprawialy korone i dalej szly do przoduefcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:ejj a jak chceic seksu?po 10 latach zwiazku z tym samym facetem?
Nam idzie 16 rocznica ślubu - 21 bycia razem...
Jakoś się jeszcze chce, coraz bardziej nawet.iwcia77, efcia, Dziobak, Mega, kapturnica, kkisia, Magdala, malgos741, moremi, Simba, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:ejj a jak chceic seksu?po 10 latach zwiazku z tym samym facetem?
nam zaraz stuknie 20 i nadal na siebie lecimyiwcia77, Dziobak, Mega, gosia7122, kkisia, macduska, malgos741, moremi, Simba, BISCA, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:
a od czego sie robi ten krwiak? clo i pregnyl CI nie pomagaly?
jak byśmy wiedzialy to byśmy zapobiegały
w co 2 ciązy sa krwiaki, ale sie wchłaniaja ( tak jak np u dorbie) u mnie niestety sie powiekszalkapturnica, kkisia, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór
Witaj Olencja
Byłam w rossmanie po testastałam z 10 minut przed półką i za chusteczkę pańską nie mogłam sobie przypomnieć które te testy sa trefne
wzięłam jakis nova test płytkowy, właściwie to nie wiem po co, bo brzuch mnie tak napierdziela ....
A moja szyjka w ciagu dnia sobie zmienia położenie - rano jest wysoko, miękka i zamknięta, a wieczorem, nisko, twarda i otwarta, imprezowiczka z niej
Ja siedzę z Chmielewskim, tzn ja na łożku, on przy stolenie bede ryzykować ponownego wylania
Kkisia niezła drużyne sobie hodujesz, czapki z głów, porządna nioska z ciebie
Dorbie uwielbiam takie informacje, zreszta wiedziałam ze tak bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 20:38
kapturnica, efcia, gosia7122, kkisia, macduska, Parka, gretka, Magdala, malgos741, Arwena, dorbie, moremi, Simba, iwcia77, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nam idzie 16 rocznica ślubu - 21 bycia razem...
Jakoś się jeszcze chce, coraz bardziej nawet.kapturnica, efcia, kkisia, macduska, Parka, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Witam nową.
U nas w weekend dni wsi, 2 dniowa orgia gier, zabaw i wyzerki. przyjechala karuzela. Corka umowila sie z kolezankami, poszla i kupila sobie za kupe kasy bilet na caly dzien na karuzele. Bilet wazny od godz 16 do 22, jutro w tej samej cenie od 9 do 22, wiec juz samo to wtopa. Przejechala sie 2 razy i zrobilo sie jej tak niedobrze, ze musiala isc do domu. Zapomniala sierotka, ze ma chorobe lokomocyjna... Teraz siedzi i przezywa, ile by za to ciuchow bylo... Ciezkie jest zycie nastolatka.olencja, kapturnica, efcia, Mega, kkisia, macduska, Parka, Magdala, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bry wieczór
Witaj Olencja
Byłam w rossmanie po testastałam z 10 minut przed półką i za chusteczkę pańską nie mogłam sobie przypomnieć które te testy sa trefne
wzięłam jakis nova test płytkowy, właściwie to nie wiem po co, bo brzuch mnie tak napierdziela ....
Acmoja szuka w ciagu dnia sobie zmienia położenie - rano jest wysoko, miękka i zamknięta, a wieczorem, nisko, twarda i otwarta, imprezowiczka z niej
Ja siedzę z Chmielewskim, tzn ja na łożku, on przy stolenie bede ryzykować ponownego wylania
Kkisia niezła drużyne sobie hodujesz, czapki z głów, porządna nioska z ciebie
Dorbie uwielbiam takie informacje, zreszta wiedziałam ze tak bedzieefcia, Mega, kkisia, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość