35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mam mwykres,ale nie mierzy temp. juz,bo mi to do niczego nie bylo potrzebne...byl 2 fazowy ale widac bylo ze cos nie teges z 2 faza bo temp nie byla zbyt wysoka,zebata i opadala szybkoiwcia77 wrote:dobra- masz wykres? jak masz to udostepnij zaraz zbierze sie konsylium lekarskie ( jak ci Kapta odpowie czy solar albo morek to ci polka opadnie jaka laski droge przechodza od leczenia nieplodnosci do ciazy
- glowa do gory 
poczytaj posty Zosi, Bisci,dorbie- te to maja jaja! upadaly, wstawaly , poprawialy korone i dalej szly do przodu
efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:ejj a jak chceic seksu?po 10 latach zwiazku z tym samym facetem?

Nam idzie 16 rocznica ślubu - 21 bycia razem...
Jakoś się jeszcze chce, coraz bardziej nawet.
iwcia77, efcia, Dziobak, Mega, kapturnica, kkisia, Magdala, malgos741, moremi, Simba, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:ejj a jak chceic seksu?po 10 latach zwiazku z tym samym facetem?

nam zaraz stuknie 20 i nadal na siebie lecimy
iwcia77, Dziobak, Mega, gosia7122, kkisia, macduska, malgos741, moremi, Simba, BISCA, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:
a od czego sie robi ten krwiak? clo i pregnyl CI nie pomagaly?
jak byśmy wiedzialy to byśmy zapobiegały
w co 2 ciązy sa krwiaki, ale sie wchłaniaja ( tak jak np u dorbie) u mnie niestety sie powiekszal
kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór

Witaj Olencja
Byłam w rossmanie po testa
stałam z 10 minut przed półką i za chusteczkę pańską nie mogłam sobie przypomnieć które te testy sa trefne
wzięłam jakis nova test płytkowy, właściwie to nie wiem po co, bo brzuch mnie tak napierdziela .... 
A moja szyjka w ciagu dnia sobie zmienia położenie - rano jest wysoko, miękka i zamknięta, a wieczorem, nisko, twarda i otwarta, imprezowiczka z niej
Ja siedzę z Chmielewskim, tzn ja na łożku, on przy stole
nie bede ryzykować ponownego wylania 
Kkisia niezła drużyne sobie hodujesz, czapki z głów, porządna nioska z ciebie
Dorbie uwielbiam takie informacje, zreszta wiedziałam ze tak bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 20:38
kapturnica, efcia, gosia7122, kkisia, macduska, Parka, gretka, Magdala, malgos741, Arwena, dorbie, moremi, Simba, iwcia77, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mam tak samo, choć odrobine krócej jesteśmy, 13 lat po ślubie, 16 razemmacduska wrote:Nam idzie 16 rocznica ślubu - 21 bycia razem...
Jakoś się jeszcze chce, coraz bardziej nawet.
kapturnica, efcia, kkisia, macduska, Parka, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Witam nową.
U nas w weekend dni wsi, 2 dniowa orgia gier, zabaw i wyzerki. przyjechala karuzela. Corka umowila sie z kolezankami, poszla i kupila sobie za kupe kasy bilet na caly dzien na karuzele. Bilet wazny od godz 16 do 22, jutro w tej samej cenie od 9 do 22, wiec juz samo to wtopa. Przejechala sie 2 razy i zrobilo sie jej tak niedobrze, ze musiala isc do domu. Zapomniala sierotka, ze ma chorobe lokomocyjna... Teraz siedzi i przezywa, ile by za to ciuchow bylo... Ciezkie jest zycie nastolatka.
olencja, kapturnica, efcia, Mega, kkisia, macduska, Parka, Magdala, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Szczasz jutro ???Mega wrote:Bry wieczór

Witaj Olencja
Byłam w rossmanie po testa
stałam z 10 minut przed półką i za chusteczkę pańską nie mogłam sobie przypomnieć które te testy sa trefne
wzięłam jakis nova test płytkowy, właściwie to nie wiem po co, bo brzuch mnie tak napierdziela .... 
Acmoja szuka w ciagu dnia sobie zmienia położenie - rano jest wysoko, miękka i zamknięta, a wieczorem, nisko, twarda i otwarta, imprezowiczka z niej
Ja siedzę z Chmielewskim, tzn ja na łożku, on przy stole
nie bede ryzykować ponownego wylania 
Kkisia niezła drużyne sobie hodujesz, czapki z głów, porządna nioska z ciebie
Dorbie uwielbiam takie informacje, zreszta wiedziałam ze tak bedzie
efcia, Mega, kkisia, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość