35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:I po co głupia ryczysz? Jeszcze trochę i będziesz w cionży. Tu trzeba twardym być, nie mientkim
Mój mąż się szykuje... Chyba przed północą nie wyjdziemy
Ja już ubrana, umalowana, a on zmienia koszulkiolencja, moremi, Mega, efcia, kkisia, kapturnica, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:no mam w huj prasowania ale nie chce mnie sie...nic mi sie nie chce.... widze ze przekroj tu duuuzy:D a kto mial niepekajacy i mu pecnol?i zaszl?
macduska, moremi, efcia, kkisia, kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:no mam w huj prasowania ale nie chce mnie sie...nic mi sie nie chce.... widze ze przekroj tu duuuzy:D a kto mial niepekajacy i mu pecnol?i zaszl?
moremi, Mega, efcia, kkisia, Magdala, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:no mam w huj prasowania ale nie chce mnie sie...nic mi sie nie chce.... widze ze przekroj tu duuuzy:D a kto mial niepekajacy i mu pecnol?i zaszl?
Olencja- tu prasowanie w wolnym tłumaczeniu oznacza spożywanie róznych roztworów etanolu w dowolnych ilosciach.moremi, iwcia77, caffe, Mega, efcia, kkisia, kapturnica, Magdala, Arwena, ania.g, Simba, BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-
Kapta zdaje się miała coś w tym stylu. Ja ma koleżankę w realu, która ma od września bliźniaki. Także wieszolencja, iwcia77, macduska, Mega, kkisia, efcia, kapturnica, gosia7122, Magdala, malgos741, ania.g, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:koszulki!! a ja juz myslalm, ze musi dopasowac krawat do koszuli, spinki do mankietow , zegarek do paska no i lakierki wypucowac
Zapomniałas o skarpetkach i gaciach!iwcia77, Mega, kkisia, efcia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Olencja- tu prasowanie w wolnym tłumaczeniu oznacza spożywanie róznych roztworów etanolu w dowolnych ilosciach.
olencja, macduska, Mega, kkisia, efcia, kapturnica, Simba, BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:znacie kogos kto sobie z tym defektem poradzil?
witaj olencja
i znowu kolejna małolata
u mnie tez LUF choć raz na 2 lata zachodze w ciążę, ale sie szybko kończy
niestety nie mam recepty na to cholerstwo, czekam poprostu na cudiwcia77, macduska, olencja, caffe, kkisia, ania.g, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:zazwyczaj tez nie mam ale dzis mam:/ sama siedze,maz u tescia jakas bude lepi z drzewna,ja sie powinnam uczyc i nie moge bo rycze:/ kuzwa
- glowa do gory
poczytaj posty Zosi, Bisci,dorbie- te to maja jaja! upadaly, wstawaly , poprawialy korone i dalej szly do przoduolencja, macduska, Mega, kkisia, efcia, Dziobak, gosia7122, Parka, Magdala, dorbie, moremi, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:witaj olencja
i znowu kolejna małolata
u mnie tez LUF choć raz na 2 lata zachodze w ciążę, ale sie szybko kończy
niestety nie mam recepty na to cholerstwo, czekam poprostu na cudefcia, moremi lubią tę wiadomość