35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:szczesliwi Ci co maja biowarzywo:D
. tesciowa ma morele i czeresnie to tez bede robic
moze na zime zamroze dla ivo troszke ecologiznego jedzenia
efcia, Mega, caffe, kkisia, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość
-
Olencja, Ty młoda dupa jesteś
I malo zrozumiałam. Co to ta lufa?
Paaaaaaa lecimy na piwo. Ja na wodę :'(iwcia77, efcia, Mega, caffe, kkisia, kapturnica, Magdala, Simba, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
olencja wrote:zazdro:D
olencja, Mega, efcia, kkisia, Dziobak, Arwena, dorbie, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no nie ma czego ..sytuacja ekonomiczna tego kraju jest beznadziejna ..plusy to pogoda, ,architektura, kuchnia ..miejsce swietne na wakacje ale do zycia to polecam kraje skandynawskie badz sasiada zza odry
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:jerzu...chyba 6 raz dzis juz rycze:/ od roku nie ryczalam....
troszke ci ulzy
Mega, efcia, kkisia, Magdala, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:a jest tu wogole jeszcze jakas dziolcha bezdzietna/bezciazowa?
Są, są.
Tu są bezdzietne niezaciążone, bezdzietnie zaciążone, dzietne w ciaży, dzietne niezaciążone, pierworódki, wieloródki, po sn, po iui, po ivf, po cesarkach....
Do wyboru do koloru...moremi, iwcia77, olencja, Mega, efcia, kkisia, Dziobak, kapturnica, gosia7122, Parka, gretka, Magdala, malgos741, Arwena, ania.g, Simba, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:jerzu...chyba 6 raz dzis juz rycze:/ od roku nie ryczalam....
Mój mąż się szykuje... Chyba przed północą nie wyjdziemy
Ja już ubrana, umalowana, a on zmienia koszulkiiwcia77, olencja, Mega, caffe, efcia, kkisia, Dziobak, kapturnica, gosia7122, Magdala, Arwena, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!